Vyhrožování na instagramu

Anonymní
15.4.22 08:15

Vyhrožovaní na instagramu

Dobrý den chci se zeptat, je mi 19 let.. takže ještě puberťák. Hádala jsem se s jednou slečnou v komentářích. A byla jsem připitá a napsala jsem ji tam něco že bych ji dupla na hlavu a to je vše dále sem neodepisovala. Je to cca 4 dny zpět s včera mi napsala že me nahlásila na PČR, slečnu neznám ani sem nikdy neviděla.
Mám teď docela strach. Co by jste dělali na mém místě? Mám se bát? Co z toho mužů mít :( děkuji všem

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4731
15.4.22 08:18

Hlavne klid, i kdyby neco, slibis, ze uz to neudelas a dostanes max pokutu…a priste si dej pozor na to, co pises

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2353
15.4.22 08:22

Více takových práskačů a internet bude čistý od těchto jedinců, kterým když dojdou argumenty, jsou agresivní prasátka. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.22 08:31

@Melodie91 děkuji moc za uklidnění💗

• Citovat
  • Upravit
2069
15.4.22 08:31

Na tvem miste bych si dala facku, uz se neopijela a vzala si z toho ponauceni.
V 19 jsi dospela, pubertou bych se fakt neohanela. Existuje trestny cin nebezpecne vyhrozovani, ale kdyby se meli zavirat vsichni, co nekomu neco podobneho napsali, tak by napr na seznamu nemel kdo diskutovat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
15.4.22 08:35

Neboj, podle mě nic na PČR nehlásila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16961
15.4.22 08:40
@Anonymní píše:
Dobrý den chci se zeptat, je mi 19 let.. takže ještě puberťák. Hádala jsem se s jednou slečnou v komentářích. A byla jsem připitá a napsala jsem ji tam něco že bych ji dupla na hlavu a to je vše dále sem neodepisovala. Je to cca 4 dny zpět s včera mi napsala že me nahlásila na PČR, slečnu neznám ani sem nikdy neviděla.
Mám teď docela strach. Co by jste dělali na mém místě? Mám se bát? Co z toho mužů mít :( děkuji všem

Ahoj,

to, že jsi byla opilá tě neomlouvá, rozhodně tě taky neomlouvá tvůj věk - nejsi už dítě. Jak ti tady holky píší, nepij, když to neumíš a nezvládáš pak emoce. Teď píšeš jen přes internet, ale být v jedné místnosti, tak co? Popereš se? Napadneš ji? Vezmeš ji židlí po hlavě? :roll: :think:

Popravdě si spíše myslím, že tě nenahlásila, ono policie má důležitější věci na práci, než vyšetřování hádek na instagramu. Myslím si, že tě, když už, tak pozvou na služebnu k podání vysvětlení. Ale poučení pro tebe - když piješ nechod na internet a začni pracovat na zvládání vzteku. Ne každý s tebou musí souhlasit a dospělá reakce rozhodně není o dupání po hlavě. Což byla naprosto nemístná reakce a pěkně hloupá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27693
15.4.22 08:43

V 19 jsi plnoletá takže plně zodpovědná za své činy a né žádná výmluva že jsi puberťák normální agresivní ožrala nic jiného :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
15.4.22 08:51

Hele, už tu bylo vše řečeno. Puberťák? Fakt? To si neodpustím.
Malá, roztomilá ozrala puberťačka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
15.4.22 09:04
@Anonymní píše:
@Melodie91 děkuji moc za uklidnění💗

hele a co se třeba omluvit a příště už to nedělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33731
15.4.22 10:05
@Anonymní píše:
Dobrý den chci se zeptat, je mi 19 let..takže ještě puberťák. Hádala jsem se s jednou slečnou v komentářích. A byla jsem připitá a napsala jsem ji tam něco že bych ji dupla na hlavu a to je vše dále sem neodepisovala. Je to cca 4 dny zpět s včera mi napsala že me nahlásila na PČR, slečnu neznám ani sem nikdy neviděla.
Mám teď docela strach. Co by jste dělali na mém místě? Mám se bát? Co z toho mužů mít :( děkuji všem

Tak puberťák už nejsi, jsi dospělá, tak se podle toho chovej. Co tě vedlo k tomu, napsat takovou věc? Kdo ví, jestli tě nahlásila, řekla bych že ne, že tě chtěla jen postrašit. Příště nikde nic nepiš, když se neumíš ovládat, jo a nepij u toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
15.4.22 10:06

1. puberta končí první menstruací, pak je člověk dospívající. do 18 let. Ty jsi mladý dospělý. Takže zapomeň na to, že by ses vymlouvala na pubertu.

2. omluvila ses té holce co si jí vyhrožovala? To se tak dělá, že když člověk ubližuje a pak mu dojde co udělal, tak se snaží škody napravit.

3. to že máš strach je celkem dost oprávněné - chováš se jako agresivní kráááva a vyhrožuješ lidem. Navíc tedy se konečně už orgány v trestním řízení začaly podobnými situaccemi zabývat. Takže zejména pokud se takhle chováš častěji, tak jo, minimálně na podání vysvětlení si tě můžou pozvat.
Jinak to trestní oznámení už jde podat online, takže zas až tak těžký to fakt není.

4. přestaň si hojit svoje vlastní mindráky na lidech na síti, zači svým problémům čelit. Kromě toho že tím přesaneš ubližovat lidem, tak se ti výrazně zvýší kvalita života a tvých vztahů. Ano - budeš si muset sama o sobě přiznat pár ošklivých věcí, ale bez toho se dál nepohneš. Teda pokud nechceš být za lůzu co si frustraci ze svého života vylévá na lidech na síti a nemá na to, aby si svůj vlastní život zlepšila.

Kyberšikana - a to je to co děláš není cool, není v pořádku a není normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
15.4.22 10:08

1. puberta končí první menstruací, pak je člověk dospívající. do 18 let. Ty jsi mladý dospělý. Takže zapomeň na to, že by ses vymlouvala na pubertu.

2. omluvila ses té holce co si jí vyhrožovala? To se tak dělá, že když člověk ubližuje a pak mu dojde co udělal, tak se snaží škody napravit.

3. to že máš strach je celkem dost oprávněné - chováš se jako agresivní kráááva a vyhrožuješ lidem. Navíc tedy se konečně už orgány v trestním řízení začaly podobnými situaccemi zabývat. Takže zejména pokud se takhle chováš častěji, tak jo, minimálně na podání vysvětlení si tě můžou pozvat.
Jinak to trestní oznámení už jde podat online, takže zas až tak těžký to fakt není.

4. přestaň si hojit svoje vlastní mindráky na lidech na síti, zači svým problémům čelit. Kromě toho že tím přesaneš ubližovat lidem, tak se ti výrazně zvýší kvalita života a tvých vztahů. Ano - budeš si muset sama o sobě přiznat pár ošklivých věcí, ale bez toho se dál nepohneš. Teda pokud nechceš být za lůzu co si frustraci ze svého života vylévá na lidech na síti a nemá na to, aby si svůj vlastní život zlepšila.

Kyberšikana - a to je to co děláš není cool, není v pořádku a není normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
15.4.22 10:11

Bylo ti 18 už nejsi dítě jsi za své chování plně zodpovědna. Spáchala jsi minimálně přestupek vyhrožování… Pokud by to opravdu nahlásila řešilo by se to postih by za to nebyl ale už bys byla evidována.

• Citovat
  • Upravit
138
15.4.22 10:54

V 19ti puberťak?? :roll: A navíc ženská, a píše takový blbosti, dupnout na hlavu, to jako fakt? bože 🤣 nenormální doba, kdy si slečny píšou ze si dupnou na hlavu 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák