Datum úmrtí
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Paoloska píše:
Holky, mně je jasný, že to je blbost a ani nepátrám po tom, co to znamená. Jen se mi to prostě zaseklo v hlavě a fakt si to nechci dalších 13 let připomínat. V podstatě mě to prostě s.re
Mas jeste 13 let, takze si myslim, ze se ti povede to casem vytesnit ![]()
Ne, je to blbost, proste to hid za hlavu, chvili nad tim budes dumat, nez se ti bude zdat neco jineho.
Ale chapu, ja jednou mela sen, pripravivali jsme oslavu, i v realite a v ten den se vynoural muj tehdejsi pritel, zivy sen, jak kdyby ten den byl skutecny. Taky jsem nadtim dumala a cely den oslav jsme byla na trni, ze se to stane, dokud se pritel neobjevil ve dverich, prisla uleva.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Časem se ta emoce k tomu vázaná zmírní a nebude tě to tolik děsit ani sr. át ![]()
Dnes na to myslíš každou chvíli a je ti nepříjemně, za pár dní ti to probleskne hlavou několikrát za den, později to bude několikrát za rok. Prostě to nech být. Lepší radu nemám
Ale chápu tě. Když se zdají různé blbosti, je snazší si říct, že je to blbost. Ale tohle má takový „jiný“ nádech… i když je to stejná blbost jako všechny ostatní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ludmilaadamkova píše:
Tak 13 let je celkem dost času.. jasný horší by bylo kdyby tam bylo datum za rok,,,
Zase kdyby to bylo za rok, nemusela bych na to myslet 13 let.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Whitedog píše:
@PaoloskaČasem se ta emoce k tomu vázaná zmírní a nebude tě to tolik děsit ani sr. át
Dnes na to myslíš každou chvíli a je ti nepříjemně, za pár dní ti to probleskne hlavou několikrát za den, později to bude několikrát za rok. Prostě to nech být. Lepší radu nemámAle chápu tě. Když se zdají různé blbosti, je snazší si říct, že je to blbost. Ale tohle má takový „jiný“ nádech… i když je to stejná blbost jako všechny ostatní
Super, díky moc za ta slova
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych se držela toho, že ta stará kamenná zeď je blbost, za třináct let bude většina lidí mít buď malinkej hrob nebo jen nějakou skleněnou vitrínku, takže tím pádem je to celý kravina
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nechci te desit, ALE… Behem par mesicu se mi opakovane (myslim 3×) zdalo, ze 5letou dceru srazilo auto a dopadlo to spatne. Byl to absolutni nesmysl, protoze nase deti si na silnici davaji pozor, i na zelenou se rozhlizime, kdyz nas pousti auto v jednom pruhu, tak nejdriv nahledneme do vedlejsiho, jestli je tam bezpecno atd.
No a po par mesicich dceru skutecne srazilo auto, jen o ulici vedle nez v tom snu. Jinak to bylo presne podle toho snu. A dalsi rozdil, dcera to prezila, i kdyz s vaznym zranenim. Ale on ten sen vlastne nepokracoval, takze skutecnost nebyla v rozporus nim.
A ted neco pro uklidneni. Moje sestra driv mivala predtuchy, ktere se vzdy vyplnily. A jednou si predpovedela, ze zemre v 37 letech. Zitra bude mit 38. narozeniny, tak snad se tato predtucha nevyplni.
- Citovat
- Upravit
Jakože mě by to taky vyděsilo. Napsala bych si to datum, řekla o tom spoustě lidem a ten den bych si za 13 let snažila maximálně potom pojistit, aby se mi nic nestalo ![]()
Mně se taky občas zdá o něčem a pak sen zapomenu. Najednou se třeba stane ta situace a já si vybavím, že se mi o tom vlastně už zdálo. Je ale otázka, jestli si jen ten mozek nepromítá tolik podobných věcí, že se vlastně vždycky najde něco v realitě, co se podobá našemu snu.
Asi bych to brala celé s humorem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit