Dávate dětem ochucenou neperlivou Dobrou vodu?

100
21.1.12 15:41

Dávate dětem ochucenou neperlivou Dobrou vodu?

Zdraví všechny maminka,mam velký problém malá mi nechce nic pít je nám 10,5 měsíce,dnes jsem pila neperlivou ochucenou Dobrou vodu malinu a dala ji zkusit a jak ji pila,byla jsem ráda že něco vypila jaký na to máte názor??? škodí ji to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26574
21.1.12 15:45

Podívej se na složení, jestli jsou v tom nějaká éčka a pododně. Každopádně je v tom cukr. Asi bych teda zkusila nějakou šťávu ze zdravé výživy nebo DMdrogerie, nemají žádné přidané látky a smíchat s vodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2254

a co vsechno jsi ji zkousela davat pit? male caje taky moc nejedou, davam ji prirodni ovocne stavy a ta jede :* kdyz ji povarim na presnidavku jablicko, hrusku, merunky, zbylou stavu ji davam na piti, obcas s tim povarim jen na stavu par hroznu, zkus to a uvidis jak ji bude chutnat ;)
Jinak co se tyce Dobre vody, neriskovala bych.

Příspěvek upraven 21.01.12 v 15:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945

ano škodí to,nedávej ji to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
21.1.12 15:46

zkus ty štávičky pro děti jak tu radí holky a smíchej jí to s vodou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
21.1.12 15:49

nO O ŽÁDNÝCH ÉČKÁCH NIC NEPÍŠOU TAK TAM SNAD NEJSOU A JJ CUKR TAM URČITĚ JE,JÁ ZKOUŠELA NAŘEDIT I ŠTÁVIČKY ,ČAJE,DŽUSÍKY A NIC JEN SI TROŠKU LIZLA A NIC…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
21.1.12 15:49

ČÍM MYSLÍŠ ŽE TO ŠKODÍ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.1.12 15:52

No, já myslím, že to zas tak nevadí :nevim: . My jsme zkoušeli všechno, nepije prostě nic, takže mu taky dávám dospělácké šťávy a vody, které trochu vypije a jsem ráda, že vůbec něco vypije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
21.1.12 15:53

nedáváme protože ji sami nepijeme. U nás frčí šťávy, ale kdyby doma byla tak v tom nevidím žádný problém, nic se nemá hrotit do extrémů, ani starostlivost …
PS: Nikině v jednom roce evidentně chutná desítka Kozel :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
21.1.12 15:55

no já jsem tohle dětem sice nikdy nedávala a dávat nebudu, ale pokud nic jiného nepije…

A co Kubík Aqua, zkoušeli jste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
21.1.12 16:00

NO PRÁVĚ LEPŠÍ NEŽ ABYCHOM SKONČILI NA KAPAČKÁCH,JÁ FAKT ZKOUŠELA,ČAJE I FLAŠKY VYMNĚNIT A PROSTĚ NIC AJI MLÍKO UŽ NECHCE.UŽ JSEM Z TOHO STRAŠNĚ NEŠTASTNÁ A PÁR NOCÍ I PROBREČELA. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
21.1.12 16:01

A JAK STARÉ MÁŠ MIMI??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
21.1.12 16:02
tumpach píše:
ano škodí to,nedávej ji to

8o A jak prosim? Jako, že to jde na tloušťku? Zrovna dobrá voda má celkem OK složení. Je tam teda cukr, což já do roka dětem nedávám, ale co myslíš, že je ve šťávičkách. éčka tam nejsou, konzervanty taky ne, umělý sladidla taky ne. Teda doufám, že mluvíme o stejné Dobré vodě :think: , já kupuju jahodovou občas synovi jako dobrůtku, ale tomu jsou už 3.
Takže jsou i horší nápoje, problém bych viděla v tom cukru, ale když by fakt nepila nic jinýho, tak asi lepší jak nic. A ještě bych jí to naředila vodou, třeba vezme za vděk i míň sladkým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
21.1.12 16:02

KUBÍK SI MYSLÍM ŽE JE JEŠTĚ HORŠÍ NE KDYŽ JSEM KOUKALA NA TO SLOŽENÍ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
21.1.12 16:05

DĚKUJI TAKY SI MYSLÍM,JJ URČITĚ MLUVÍME O STEJNÉ DOBRÉ VODĚ,ZKUSÍM JI TO TROCHU NAŘEDIT VODOU A UVIDÍME,ALE JAK ŘÍKÁM JÁ JSEM VDĚČNÁ ZA KAŽDÝ DOUŠEK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí