Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ano, lehkou čepičku dávám. Je sice už teplo, ale může to být zrádný, jak si sama psala, sem tam do kočárku foukne
Nejakou lehkou bavlnenou, nebo nechavam jenom kapuci kdyz ji zrovna má, ale náš v kočárku sedí a kouká ven.
Já mám super čepici takovou z termo materiálu, nevím jak to popsat. Je tenčí než bavlněná. Jak dorazí dcera ze zahrady mrknu na značku. Byla ale dražší, určitě ke 300. Ale kupovala jsem ji před druhým rokem, a zatím ve čtyřech ji má ok.
@Veru1987 super, dekuju. Budu ráda. My mame klasickou bavlnenou od Elodie details. Jsou super prijemne, ale v tom kocarku mi to i tak prislo dost
Je to nějaký rue style. Našla jsem je na facebooku, oni to šijou u nás, ani jsem to netušila. Kupovala jsem čepičku v místním dětském textilu. Ale nic od nich na foto nevidím takové, jen balněné. Přídám foto, a jedině jim poslat foto jestli ji poznají z čeho to šili. Ale my využíváme právě na toto počasí kdy je teplo, ale fouká.
Dnes jsem dala tenkou a hlavicku mel akorat, ani horkou nebo zpocenou. A to jsem sama chodila v tricku a na schlazeni si ooupila nanuka.
Taky jsem o tom dnes dost přemýšlela. Dcera skoro 8 měsíců je v hlubokém kočáre, ještě nesedí, dala jsem ji čepici, ale když jsem po chvíli viděla její spocene vlasy, tak jsem ji sundala a nasadila fleesovou kapucí od mikiny ![]()
Sedícímu dítěti jsem dávala elastický bavlněný šátek, ležícímu kapuci.
Tak já jsem asi divná ale dávám koubouček, přijde mi že je venku už teplo dost, nenapadlo by mě dát čepičku
vždyť já dneska chodila po zahradě skoro celý den v plavkách a capart běhal s kloboučkem v pleně
@Gabiiinka píše:
Tak já jsem asi divná ale dávám koubouček, přijde mi že je venku už teplo dost, nenapadlo by mě dát čepičkuvždyť já dneska chodila po zahradě skoro celý den v plavkách a capart běhal s kloboučkem v pleně
Ja to vidim stejne, dcera na zahrade v tricku a bez plenky, zkousime odpenkovat. A ted je na to venku moc pekne.
@Gabiiinka píše:
Tak já jsem asi divná ale dávám koubouček, přijde mi že je venku už teplo dost, nenapadlo by mě dát čepičkuvždyť já dneska chodila po zahradě skoro celý den v plavkách a capart běhal s kloboučkem v pleně
tak asi jak kde, u nás včera také svítilo slunko, ale tak silný studený vítr, že nám to 2× zhodilo houpací lavičku - tu velkou - jakýkoli klobouček by uletěl
@Anonymní píše:
Maminky jak oblékáte mimča okolo 9m až roku do kočárku, když je venku 20st a lehce pofukuje? Dáváte jim čepici, když leží k kočárku? Ja dala lehkou čepici, měla teplákový overal s kapucí, ale jak leží ve sporťáku, kde máme ještě hodně sklopenou stříšku, přišlo mi, že tam je jak ve skleníku. Čepičku jsem sundala a nechala jen kapuci, ale neměla schované ouška a sem tam asi do kočáru foukne.Díky za radu
Cepici uz davno nedavam, deti jsou po tatinkovi polovicni yetti
Starsi vzala tedy cepici a rukavice na milost az ve 3,5 letech, do te doby jsem byla za Herodesa, ze dite neoblikam. Mladsi cepici snesl jako prtavy mimino, ted si ji umi sundat, takze se s oblikanim neobtezuju.
Maminky jak oblékáte mimča okolo 9m až roku do kočárku, když je venku 20st a lehce pofukuje? Dáváte jim čepici, když leží k kočárku? Ja dala lehkou čepici, měla teplákový overal s kapucí, ale jak leží ve sporťáku, kde máme ještě hodně sklopenou stříšku, přišlo mi, že tam je jak ve skleníku. Čepičku jsem sundala a nechala jen kapuci, ale neměla schované ouška a sem tam asi do kočáru foukne.
Díky za radu