Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Par let zaskakuju v gyn. ambulanci…
Nejvetsi vystrelek, co jsem ja dostala, byl sulc ve tvaru srdce ![]()
@Lomikára píše:
Z tvého popisu moc nerozumím tomu, proč? Oni by něco neudělali, kdyby ty peníze na té kontrole nedostali? Těch 10 tis. dostal doktor té malé nemocnice nebo té specializované? A co by se změnilo, kdyby je nedostal?
Upřímně, taky jsem to nikdy nechápala. Měl pocit, že se o něj stará velmi dobře. No nevím, nedokážu posoudit.
10k dostal ten ve specializované klinice, že ho nechal mimo jiné tam převézt ![]()
No nevím, moje teta celý život běhá po doktorech, má za sebou 12 operací ze zcela různých odvětví, po doktorech je pečená vařená a NIKDY nemusela žádnému platit za to, aby ji odoperovali.
Vždycky ji operovali v nejbližším možném termínu, chovali se k ní dobře a na nic si nemohla stěžovat. Zaplatila si to skrze pojišťovnu, její výpis z pojišťovny bych nechtěla vidět ![]()
Jo a bydlí v Praze, to jen k tomu příspěvku, že v Praze se musí platit.
Vždyť to postrádá logiku, nemůžou přeci někoho nechat umřít jen proto, že nedal úplatek.
Jiná věc je, když je někdo tak trochu praštěný a za každou cenu potřebuje, aby ho operoval někdo konkrétní a nikdo jiný ![]()
Tak úplatky mi přijdou taky dost ujetá záležitost. To taky neumím dát, přišla bych si hodně trapně s obálkou nebo flaškou.
To moje cukroví na konci roku - ty sestřičky jsou totiž moje kamarádky a jedna je bývalá kolegyně ze špitálu a s gynekologem si tykám, takže to spíš bereme všichni jako nějak normálně. Rozhodně v tom nikdo z nás nevidí úplatek nebo nějaké podlézání lékaři, aby mi zkvalitnil péči.
![]()
@Camosh píše:
Par let zaskakuju v gyn. ambulanci…Nejvetsi vystrelek, co jsem ja dostala, byl sulc ve tvaru srdce
ještě, že srdce ![]()