Dávky hmotné nouze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8.3.18 19:59
@Monchichik píše:
@UkecanáEll Aha a dávky hmotné nouze se vyplácejí zpětně? Já jsem myslela, že se to dokládá každý měsíc. No každopádně bych jí podvody na svoje jméno zatrhla.

Pry ano, pry to vyplati 5 mesicu a jsme posuzovani oba dva, jen se mi nelibi jak se nejaky urad chce stourat v mym soukromi.. Neda si to vysvetlit. Hromadu papiru podepsala za me.. Ona je jak blazen nenecha si nic vymluvit, rekla jsem ji, ze jestli pritel bude mit problem za podvod (kdyz to jde jeho jmenem) tak ji to neodpustim a nenecham to tak. Pritel se s ni hodne hada kvuli tomu a nam to tu pak akorat skripe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32124
9.3.18 07:15

@UkecanáEll No co já vím, tak se občas chodí do toho bytu dívat, aby viděli, jak žijete a co všechno doma máte. A podepsat to musí i přítel, když tam bydlel, ne? Já bych jí řekla, že tam dojdu a řeknu, že to zfalšovala, ať se ani nepokouší to podávat. Kromě toho, nemůžou se oni podívat do centrální evidence a zjistí, kde je kdo trvale hlášený? A píšeš, že jste u jeho matky v Chomutově, tak ona tam měla a má trvalý pobyt, tak jak to může vyřizovat v Hradci, když tam nikdy nebydlela? Nebo to asi špatně chápu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat