Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@livia331 je mi te holky upřímně líto.
Proč ji necháváte tak moc trpět?
Ty a manžel jste se rozhodli, že ji zničíte?
Tvůj chlap ji defakto předal dědičnou chorobu a když on se z toho “nějak dostal”, tak vaše dcera se taky nějak dostane?
Co když ne?
Co když se pokusí o sebevraždu? A povede se ji? Dyt tohle je peklo na zemi.
A on je jinak příčetný?
A ty se na to můžeš dívat?
Nechte ji léčit léky, ne bylinkami.
Včera bylo pozdě. Myslím, ze takovou zkušenost jakou hledáš zde nenajdeš, myslím, že žádná zde z diskutujících by nenechala tu situaci dojit tak daleko, jak jste to nechali dojít ty a tvůj manžel.
@livia331 píše: Více
kdo? co?? psychiatr vám řekl, že s dcerou nic neudělá? tak jste psychiatra museli změnit? takže máte nového? a ten vám předespal jaké léky?? nelžeš nám tady tak náhodou? ![]()
@Trojlístek píše: Více
chudák holka, má 50 ataků a její matka ani neví, jestli chodí k psychiatroci nebo k psychologovi, jestli bere léky, nebo nějaké bylinkové preparáty ![]()
@stinga Tak ještě jednou to napíšu u psychiatra jsme nebyli spletla jsme se dcera byla u psychologa.
@Keyllah píše: Více
Psychicky nemocní a neléčení rodiče, řeší, spis neřeší psychické stavy dcery. Tak to jen těžké…
@Keyllah píše: Více
ona nebere léky, ale něco bylinkového od psychologa, psala to
no takže, urychleně dceři najděte psychiatra, ten jí zřejmě předepíše slaboučká antidepresiva, která ale musí užívat - až bude dlouhodobě dobrá, tak může s podporou psychiatra ty antidepresiva postupně vysadit,
nebojte se toho, AD užívá spousta lidí, ta holka opravdu potřebuje léčbu
a rychle
A proč ne?
Mozna i vám by pomohl… a to není myšleno nijak zle.
To je zmar, co ta holka s vámi ma.
Jste nějak pobožní, že ji nechcete pomoc?
@Keyllah Ne nelžu tyhle názvy se mi pletou psycholog nám dal ty bylinkové léky ty nepomohli a tak nám řekl že s ní už nic neudělá tak jsme změnili psychologa.
Je to celé děsivé. Pokud si tady někdo dělá srandu. Fakt to není vtipné.
@stinga To my víme že potřebuje léčbu, moje máma je brala taky a stala se závislá tak jsme se s mužem báli že se stane taky závislá.
Tvé dítě má tak vážné potíže a ty neznáš rozdil mezi psychologem a psychiatrem? A plete se ti to?
Byt tim psychologem, tak na vás pošlu OSPOD.
To nevím, jestli jde.
Jste strašně nezodpovědní a ani se mi nechce psát rodiče, jste spíš fanatici.
@Keyllah Ano řešili ale řekla nám že sní nic už neudělá a tak jsme museli změnit.