Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@livia331 píše: Více
Byliny nejsou léky, nedělej z nas a sebe pořád hlupáky.
Asi budu muset poděkovat svým rodičům, že jsou normální a když sem před xx lety měla jako teenager psychické problémy tak mě vzali k psychiatrovi a mohla jsem brát léky na kterých jsme se překvapivě nestala závislá, než jsme se dala dokupy.
Pokud má dítě ataky. Tak prošlo kolečko vyšetření a na to doporučení od dětské třeba jsou.
@Trojlístek Dcera nemá žádný sklony k tomu že by měla spáchat sebevraždu kromě toho čím trpí je úplně v pohodě dětství má normální.
@Keyllah píše: Více
není to troll, bohužel to bude reálná matka
Lžeš jenom nám nebo i sama sobě? Tohle není úplně normální dětství. Chudák holka, k tomu potíže s tlakem a glykemií..
@Kelsey1 Ano u dětského jsme byli doporučení nám dal vyšetření jí taky dělal.
Počkej a jak víš že je na nich závislá, když je brala před 2 roky? Teď už je nebere? Tak to asi závislá nebyla, když je vysadila.
A ještě mi dovol otázku. Když budeš mít ve stáří např. problémy třeba se srdcem a dostaneš na to léky, tak je taky brát nebudeš, protože nevěříš lékům?
@teroonka píše: Více
ta dcera brala nějaké volně prodejné bylinné preparáty na doporučení psycholožky, žádné opravdové léky
@livia331 už si budu jen číst, na tebe nemá smysl reagovat, protože ty reaguješ divně a jen na co chceš, důležitá fakta a odpovědi vynecháváš.
A buď je tohle celé smyšlené nebo ty jsi magor.
Ani do jednoho se mi nechce vkládat čas a energii.
@stinga píše: Více
tvl já se v tom ztrácím. Myslela jsem, že jí tedy lékař (jako lékař, ne psycholog) předepsal nějaký lék na spaní a současně na zvládnutí té panické ataky. Tak jestli to byly bylinky, tedy něco na bázi kozlíku, chmele, meduňky.. se nedivím, že to nezabíralo.
@Anonymní Nenapsala jsem že na nich byla závislá ale že se bojíme že se stane na antidepresivech závislá. A to s tou druhou otázkou to je trochu jiný tam je ohroženej život tady jenom hlava
Dětská o tom ani vědět nemusí. Šli rovnou k psychologovi, na to žádnou žádanku nepotřebuješ.