Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pikola píše: Více
i sám manžel, který má o dceru strach, a proto ji nechce vzítk pschychiatrovi…a hlavně manžel to prý zvládl sám a najednou chodí k psychiatrovi a bere léky??
@pikola Já tam chodím protože mám nějaké problémy dceru tam nechceme vzít protože by jí cpali prášky
@Keyllah ano zvládl to sám tyhle stavy jako má dcera měl když byl mladší když mu bylo tak 20 tedkon máme společnej problém
@livia331 píše: Více
Takže tvoje problémy řešit prášky můžou, ale ona nemá nárok a musí se s tím jako poprat sama. Aha, jo jasně to dává smysl ![]()
Ale to, že to on „zvládl sám“ neznamená, že ona to zvládne taky. To je jako si zlomit nohu a řešit, že ona to přece taky časem rozchodí, Pojud terapie nepomáhá, je potřeba zkusit něco víc,
Takovéto experimenty můžete dělat, kdyby měla 1 záchvat za rok. 50 záchvatů?
To už měla dávno být v léčbě psychiatra. Ten psycholog Vám řekl, že už jí nepomůže, to neznamená, že by jiný pomohl. Je potřeba už psychiatr, jen Vy to nechcete slyšet. A antidepresiva - dnes už jsou léky jiné generace. Léčbu u psychiatra je potřeba doplnit o psychoterapii právě to zmíněné KBT - kognitivně behaviorální terapie, která se používá zejména při léčbě úzkostných poruch. Nenech to na manželovi, snad jsi taky rodič ne?
Tak zrovna Neurol je hodně návykový.
Antidepresiva jsou úplně něco jiného. Pokud jí zaberou a terapie pomůže, tak pod lékařským dohledem může začít vysazovat.
@Anonymní Ale Neurol beru já a manžel víme že je to víc návykové
Tak proč dceři bráníte v účinné léčbě? Tím nemyslím Neurol, to se divím, že to vůbec berete pravidelně. To Vám předepisuje praktik?
@Anonymní My zase nechceme aby dcera skončila v psychárně, a nechceme aby ji šikanovaly za to že bere nějaké léky už takhle kvůli sociální uzkosti má problém se bavit s lidma je extrovertní ale tohle jí ještě víc níčí
@Anonymní předepisuje nám to náš psychiatr a bereme to protože nás to hodí do klidu
Vždyť to nikdo nemusí vědět, zda bere či nebere léky. Myslíš, že je lepší, když jí spolužáci vidí v záchvatu? Svým postojem jí děláte medvědí službu.