Dcera trpí na panické ataky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
1.2.26 17:31
@livia331 píše: Více

Už aby jí bylo 18 a dostala se k léčbě sama, když rodiče jí nepomůžou.

• Citovat
  • Upravit
6679
1.2.26 17:36

Má problém se bavit s lidma a je extrovertní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76577
1.2.26 17:51
@schnulla píše: Více

no to je, když někdo nezná ty termity

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8477
1.2.26 18:02
@stinga píše: Více
:lol: :lol:
To je úplně na hlavu ta diskuze
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5954
1.2.26 18:08

Upřímně, psychologové o psychofarmakologii neví skoro nic. Obraťte se na psychiatra. A mluvit o tom, že léky jsou návykové a proto jí je nedáme? U cikrovky byste inzulín také nedávali? Je vidět, že tomu vůbec nerozumíte a dítěti škodítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.26 18:14

Kristepaneboženanebi! Dcera měla už být dávno v léčbě u psychiatra a ne to takhle nechat chronifikovat. Ty musíš být troll, to snad není možný. kortizol, kterým je tělo včetně mozku během atak doslova zaplaveno je taky chemie. Antidepresiva nejsou návyková, to meleš nesmysly. Panický ataky jsem měla, brala AD dva roky + terapie. A mám klid a Tvoje dcera už ho mohla mít taky. a žádnej abs´ták jsem fakt neměla při řízeným vysazování. Za mě zanedbáváte péči o dítě. je to stejný jako léčit slepák bylinkama, se proberte.

• Citovat
  • Upravit
livia331
1.2.26 18:25

@schnulla Ano protože má socialni uzkost a ta jí bere tu extrovertnost kterou měla

• Citovat
  • Upravit
livia331
1.2.26 18:26

@Kipa22 Dcera cukrovku nemá a to bych řešila až kdyby jí měla jestli dát inzulín nebo ne

• Citovat
  • Upravit
3111
1.2.26 18:31

tak tímhle jsi to zabila. Víš, že na cukrovku se umírá??? Myslím samozřejmě „dětský“ první typ diabetu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3111
1.2.26 18:33

Mimochodem co jsi myslela těmi „potížemi s cukrem“, které dcera údajně taky má?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
1.2.26 18:38

@livia331 Dcera nemá žádné zdravotní problémy, “jen s hlavou” X Dcera má problém s cukrem a s tlakem
Dcera má problém s cukrem X Dcera nemá cukrovku (Jaký problém tedy s cukrem má? :think: )
Pletu si psychologa a psychiatra X chodíme s manželem pravidelně k psychiatrovi, s dcerou k psychologovi
Manžel zvládl psychickou poruchu sám a tak chce, aby se z toho dostala i dcera sama X Manžel i já bereme každý den neurol
Promiň, ale buď na ten neurol pijete alkohol a jste úplně mimo nebo jsi troll - v což teda opravdu doufám. :zed:
Pokud ne, tak okamžitě s dcerou k psychiatrovi, aby neskončila špatně. Veta: “dcera není tak blbá, aby si vzala život” mluví asi za vše. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
livia331
1.2.26 18:41

@teroonka Ano vím že se na to umírá

• Citovat
  • Upravit
livia331
1.2.26 18:42

@teroonka Má nízký cukr v těle po záchvatech to stejný s tlakem

• Citovat
  • Upravit
livia331
1.2.26 18:43

@Sára2020 Tlak a cukr nijak neřešíme to se většinou srovná jenom potřebuje častěji cukr a víc ale jinak nic vážného nemá

• Citovat
  • Upravit
76577
1.2.26 18:46
@izabe píše: Více

píše to buď deme.nt, troll nebo sjetá osoba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie