Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@livia331 píše: Více
To není o inteligenci. Ty stavy začnou být tak nesnesitelné, že člověk už to prostě nemůže vydržet.
ty jsi b..bá, jestli si tohle myslíš. To si myslí každý rodič, jehož dítě se sebepoškozuje nebo se pokusí/dokoná sebevraždu.
@teroonka Ano dcera se sebepoškozovala ale bylo to dřív než měla ty záchvaty a bylo to kvůli kamarádce.
protože k tomu, který by jí pomohl (psychiatrovi) a lékům se vyhýbáte a odmítáte je dceři dávat. Tak nevím, co by měli další doktoři dělat.
Holky, já na tohle nemám nervy. Ach jo. Až si holka něco udělá, rodiče budou všude vytrubovat, že jim nikdo nepomohl. Hezké odpoledne všem ![]()
@livia331 píše: Vícečím dál tím líp. Takže dcera už má dokonce i tuhle zkušenost. Já se taky z téhle diskuse vzdaluji, řekla jsem k tomu, co jsem mohla. Chudík dítě.
aha, takže nakonec je o vina lékařů, protože už nechtějí pomáhat, tak jistě…co ten psychiatr??!! pořád nic?
@teroonka Ano má spoustu zkušeností ani pro nás to není příjemný vidět dítě jak ho odváží sanitka
@Trojlístek Ano já taky nejsem vpohodě beru prášky i můj manžel ale to neznamená že nejsem vpohodě
aha, tak už bereš prášky? i manžel? myslíš, ten manžel, co nevěí lékům?
a myslíš opravdové léky?
zajímavé…
Takže nováček a hned bouřlivé téma, kdy se zaplétá do vlastnách chyb a lží…takže, koho typujete? Andromeda? ![]()
@Blue2 No to vím jak jste to myslela ale dcera není blbá aby si vzala život