Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
no přesně, to je dobrý postřeh ![]()
mohla bys na to odpovědět? @livia331
@stinga už jsem to tu psala ona má mladší tělo než my dva prostě můžeme hledat u ní zdravější cestu než jsou prášky
@livia331 píše: Více
s tebou je to marné, asi ti ten Lexaurin vymazal mozek
Tabletku na šílenství nemáš? Jestli jo, tak ji hned slupni.
@miciangorajde píše: Více
Tvoje dcera má štěstí na rodiče jako jste vy, bohužel zakladatelky dcera má oba rodiče magory, kteří ji odpírají léky, zatím oba dva do sebe ládují antidepresiva jak vitamíny,
že ja do diskuse lezla, čím víc nesmyslů od zakladatelky čtu, tím víc jsem vytočená, doufám, že holka do 18 let tu jejich nepéči přežije a pak se dá zdravotně dohromady.
Evidentně zdravá cesta nepomáhá, takže ji necháte trápit dál? Můžu se zeptat co mas ty a manžel za vzdělání? Protože buď jsi sjetá nebo úplně hloupá?
Mladší tělo? Větší blbost jsem nečetla. To jako u dětí se nebude léčit rakovina, srdce atd., protože mají mladší tělo, a to si má poradit samo?
@Anonymní To je jiný tam jde o život tady je to psychický a tělo je na psychickou zátěž zvyklí
@livia331 no to je dost velkej problém v jejím věku s cukrem a tlakem
Tělo není na psychickou zátěž zvyklé. Naopak mladí mají s tímto problémy. Vsak ne nadarmo se rika teto generaci generace sněhových vloček.
@Anonymní To vím taky se říká že je dnešní generace dost přecitlivělá, já si myslím že dcera si na to dost zvyká