Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@livia331 píše: Více
U toho psychiatra se hlavně nech vyšetřit ty i manžel tak, abyste přestali vědomě ubližovat svému dítěti tím, že mu odpíráte medikaci!!!
@pikola píše: Více
Hrozně ji to vadí a je jí to často hrozně líto, že se to děje.
Já se na ni nevykašlu. Obě se snažíme hledat, jak na to.
@Anonymní Přesně ono to píšou hlavně lidi kteří s tím nemají žádné zkušenosti a myslí si jak je to lehký ale není vidím jak moje dcera trpí není taková jaká byla dřív je uzavřenější vím že měla spoustu těžkého období i co se netýče těch záchvatů ale pořád to zvládá
Nikdo ti tady nenapsal, že je to lehké.
Ten kdo to bagatelizuje jste vy rodiče a ta holka si rodiče bohužel vybrat nemohla.
@Heduš Homolková Prý oba k psychiatrovi chodí, čemuž se dá díky těm výplodům těžko věřit.
No a mají Neurol, tak možná proto maji v hlavě zeleninu a nedokážou rozpoznat, jak vážný ten stav je.
Pokud s ni doma komunikuji jak tady…, umis si to představit?
Ta holka potřebuje léky a oni ji řeknou na, tady máš byliny a ona přijde, že to nefinguje a oni hmmm…. a nic ….pripadne lomí rukama, jak je to strašne, ale reálně pomoc ji nechtějí.
Brzy bude mít holka 18, tak se sama rozhodne, jakým životem chce žít, ale požene je sviňskym krokem až zjistí, že ztratila a trápila se tolik let, nikdy bych tohle rodičům neodpustila.
@Trojlístek no bohužel brzy jí 18 nebude, je jí 15 nebo 16, pokaždé to Livia píše jinak, ale do 18 se ještě utrápí
@stinga Psala jsem že je dceři 15 ale tenhle rok jí bude 16 tak jí logicky je pořád 15
@Trojlístek No dost to tady zjednodušujete, nevím co je špatně na tom že bereme s manželem oba Neurol, bylinky nám dal psycholog ona je zkusila zjistila že jí nevyhovují my jí nenutili je brát, bohužel neovlivním to že to dcera podědila a ano brzo jí 18 bude tak pak at si dělá co chce, než podědila tuhle svinárnu byla úplně normální dítě měla pár zdravotních komplikací ale to asi měl každej
@livia331 A kdo to tady bagatelizuje?
Myslim si, že vám naopak právě odpovídají lidé, kteří s tím mají zkušenosti, protože všichni odpovídají správně a věcně.
Ale všichni, až na anonyma, vám dobře poradili psychiatra a vy s tím nic dělat nehodláte, ať si dělá co chce, až jí bude 18. Tak kdo to bagatelizuje? ![]()
@Sára2020 Ano my prostě nejsme pro prášky za nás jde to vyřešit i jinak ale ještě jsme nepřišli na to jak
proč tady pořád dokola píšeš jakési nesmyslné žvásty místo toho, abys holku objednala k psychiatrovi a konečně ji začala normálně léčit?
Pro prášky nejste. Ale na prášky jste celá rodina. To dává rozum.
@stinga určitě existují i jiné cesty než přes prášky, a my si s jejím zdravím nehrajeme
To mas pravdu, nehrajete, trvale ji poškozujete.
Tak jeste dva roky… snad to dá…
@Evkad Ptala jsem se na hyperventilaci a ne jak to zvládat dcera tyto metody měla také doporučený ale ne všechny jí pomohly