Dcera má bulku na pysku od pochvy

Anonymní
28.1.20 22:00

Dcera má bulku na pysku od pochvy

Holky, moje 12ti léta dcera ke me prisla, že prý má bulku velikou jak hrášek na leve strane pysku na pochvě :think: neco jsem si o tom vyhledala, pry to je ucpaná bartholneconeco žláza… nekdo psal, ze s tim nic nedelal a zmizelo to, ale nekdo zase, ze se ma jit na operaci :,( rikaji, ze ta operace je peklo, takze tam dceru posílat nechci… taky by me zajimalo, jak se ta vec ve tvaru hrášku udělá? :nevim: nikdy jsem se s tim nesetkala.. :zed: dcera mi rekla, ze ji to neboli nic, jen to tam prostě je a predtim to nebylo… :? opravdu se o ni bojim, takovéhle věci snáší opravdu špatně… :oops: nikdy jsme na gynekologii nebyly, tak nechci, aby ji hned poprve/podruhe operovali.. 8o predem diky holky! :*

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
512
28.1.20 22:03
@Anonymní píše:
Holky, moje 12ti léta dcera ke me prisla, že prý má bulku velikou jak hrášek na leve strane pysku na pochvě :think: neco jsem si o tom vyhledala, pry to je ucpaná bartholneconeco žláza… nekdo psal, ze s tim nic nedelal a zmizelo to, ale nekdo zase, ze se ma jit na operaci :,( rikaji, ze ta operace je peklo, takze tam dceru posílat nechci… taky by me zajimalo, jak se ta vec ve tvaru hrášku udělá? :nevim: nikdy jsem se s tim nesetkala.. :zed: dcera mi rekla, ze ji to neboli nic, jen to tam prostě je a predtim to nebylo… :? opravdu se o ni bojim, takovéhle věci snáší opravdu špatně… :oops: nikdy jsme na gynekologii nebyly, tak nechci, aby ji hned poprve/podruhe operovali.. 8o predem diky holky! :*

Mame ti ji vysetrit po internetu a odoperovat pres emimino? Pokud dceři neco je, tak budes muset s ni k doktorovi…my to nevyřešíme, to zda je treba odstranit ci ne ti rekne jen lekar…my muzeme vestit leda tak z kristalove koule 🤦🏼‍♀️ 🤦🏼‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
28.1.20 22:06
@Anonymní píše:
Holky, moje 12ti léta dcera ke me prisla, že prý má bulku velikou jak hrášek na leve strane pysku na pochvě :think: neco jsem si o tom vyhledala, pry to je ucpaná bartholneconeco žláza… nekdo psal, ze s tim nic nedelal a zmizelo to, ale nekdo zase, ze se ma jit na operaci :,( rikaji, ze ta operace je peklo, takze tam dceru posílat nechci… taky by me zajimalo, jak se ta vec ve tvaru hrášku udělá? :nevim: nikdy jsem se s tim nesetkala.. :zed: dcera mi rekla, ze ji to neboli nic, jen to tam prostě je a predtim to nebylo… :? opravdu se o ni bojim, takovéhle věci snáší opravdu špatně… :oops: nikdy jsme na gynekologii nebyly, tak nechci, aby ji hned poprve/podruhe operovali.. 8o predem diky holky! :*

Tak zkuste dětskou doktorku. Pokud potvrdí diagnózu, jistě poradí, co s tím. Pochva je ta trubice uvnitř :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
28.1.20 22:07

Vcera tu byla stejna diskuze, kam jsem psala a „radila“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25192
28.1.20 22:08

:kytka: ježííš, mám skoro stejně staré holky, tě chápu, bych byla na máry úplně..
hlavně PŘED NÍ musíš být KLIDNÁ, že o nic nejde, ať na ni nepřenášíš svou nervozitu šla bych za svým gyndařem a probrala to důkladně
hlavní je, že jí to zatím nedělá žádné problémy
fakt vám, holky, držím palce :srdce:, na gyndu bych ji v této fázi netahala, bude z toho chudák úplně KO… zajdi za mudrem a dál uvidíš, držím fakt palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.20 22:12

Podle mě beďar..několikrát se mi to taky udělalo, bolí to, pak to uzraje, vymáčkne a je klid.

• Citovat
  • Upravit
25192
28.1.20 22:18
@Anonymní píše:
Podle mě beďar..několikrát se mi to taky udělalo, bolí to, pak to uzraje, vymáčkne a je klid.

no to je ta lepší možnost ;) :oops: n stalo se mi to asi 2× v životě a mazec.. a pak úleva :mrgreen: kéž by to tak bylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3101
28.1.20 22:26

Matně si pamatuju, že jsem něco takovýho v pubertě měla a nijak jsem to neřešila, prostě to zmizlo :nevim:… Jinak já na gyndu chodila zhruba od 6ti let, takže jsem nikdy úplně nepochopila proč se z toho dělá takový drama - doktor jako každej jinej :D. Nevím jestli ještě ordinuje, ale z osobní zkušenosti můžu na dětskou gynekologii doporučit MUDr. Teslíka (naposled jsem ho zaznamenala v Motole).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
28.1.20 22:32
@Anonymní píše:
Podle mě beďar..několikrát se mi to taky udělalo, bolí to, pak to uzraje, vymáčkne a je klid.

To ještě ujde, takový zarostlý chloupek je horší :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
28.1.20 22:37
@Anonymní píše:

Ahoj, bartholinyho žlázu-tedy zánět jsem mela
Myslim ze to.co.popisujes neni ono.me se udelala velka boule-da se to popsat velikostně jako mensi slepičí. Udelala se mi přes noc, nebolela a to na straně, tam kde. jakoby zacina vstup do. pochvy a zároveň začíná hraz, nebo jak bych to popsala
Podívej se do vyhledávače na obrázky a zadej si bartholinyho žláza. Ja bych asi pockala co tomu dělá, pokud to do. tydne nezmizí, zasla bych k doktorce. Nevim zda zánět zlazy muže byt takto maly, ja mela. rovnou velky, ale mela jsem.to.tak asi 5 let nez se to.zanitilo.tak ze do dvou hodin jsem musela na operaci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.20 22:39

Potvrzuji předchozí anonymní. Občas se takhle fakt dělají „beďary“, zvlášť pokud je dcera v pubertě. Pokud to není na vymáčknutí, tak to nechat být, časem to zmizí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.1.20 22:41

Taky jsem neco takoveho mela, a jelikoz jsem se stydela s tim nekam jit…nesla jsem…zmizelo to myslim asi za 2-3mesice

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.1.20 22:43

Mně se párkrát takhle udělal beďar. Chvíli to bolelo a potom to ustalo, jako u klasického beďaru. Zarostlý chlup jsem se snažila vytrhnout. To je větší peklo.

• Citovat
  • Upravit
228
28.1.20 23:23

Já bych o svoji dceri takové choulostivé věci nepsala. Na stránku. :pocitac: jestli se ti to nezdá tak zajdi k dětskému doktorovi jako každá normální máma :dance: :dance: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
29.1.20 22:05

Taky to může byt opar. Občas se mi udělá, na pysku.Za par dni vymizí. Nijak nelecim. Ovšem co to může byt u Tvé dcery ti poví stoprocente jen lékař :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí