Dcera mi nechce jíst :-(
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Mno prodělala zánět ledvin 2×, ale po dobrání ATB vždy aspoň něco snědla teď mi přijde že už nechce vůbec nic a řekla bych že někdy i jen tak…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky ten Pangamin..jakou má chut když se rozkousne? Je to stejný hnus jako Pangamin pro dospělé, nebo je to nějaké přichucené? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nechci ti porad vnucovat ten multisanostol, ale je to sirup a muzes ji cajovou lzicku zamichat do caje nebo vody. Je to sladke, takze pokud to nepozre samotne, da se to resit i takto. Nas maly byl prave nejedlik od narozeni, kolem druheho roku jsem to poprve zkusila a opravdu se chut k jidlu zvysila. Je to prave urcene i pro deti po nemocech, aby se vratila chut k jidlu. A vzhledem k tomu, ze nas kluk kdyz je nemocnej, tak bud blije nebo ma prujem, tudiz zhubne z toho mala co ma, tak mu to nasazuji vzdy po nemoci a efekt tam vidim. Jindy mu trvalo treba i mesic nez najel na svuj bidnej jidelnicek a se sirupem je to treba po tydnu. Ted mu budou tri a taky nastupuje v zari do skolky a ja prave doufam, ze tam bude jist lip nez doma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Verca85 píše:
Nechci ti porad vnucovat ten multisanostol, ale je to sirup a muzes ji cajovou lzicku zamichat do caje nebo vody. Je to sladke, takze pokud to nepozre samotne, da se to resit i takto. Nas maly byl prave nejedlik od narozeni, kolem druheho roku jsem to poprve zkusila a opravdu se chut k jidlu zvysila. Je to prave urcene i pro deti po nemocech, aby se vratila chut k jidlu. A vzhledem k tomu, ze nas kluk kdyz je nemocnej, tak bud blije nebo ma prujem, tudiz zhubne z toho mala co ma, tak mu to nasazuji vzdy po nemoci a efekt tam vidim. Jindy mu trvalo treba i mesic nez najel na svuj bidnej jidelnicek a se sirupem je to treba po tydnu. Ted mu budou tri a taky nastupuje v zari do skolky a ja prave doufam, ze tam bude jist lip nez doma.
Jenom malý tip..v DM mají kopii Multisanostolu, dokonce je v tom víc vitamínú a 0,5l stojí 89,–…chut je stejná, ne-li lepší…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@peggy.sl Fakt joo?
Neporadis nazev, vyrobce nebo v jake sekci to tam mam hledat? Jako do DM chodim, nejsem neandrtalec
ale jaksi nevim kde bych to mela hledat? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Verca85 píše:Že jsi to ty tak jdu kouknout do lednice na název…vydrž!
@peggy.sl Fakt joo?Neporadis nazev, vyrobce nebo v jake sekci to tam mam hledat? Jako do DM chodim, nejsem neandrtalec
ale jaksi nevim kde bych to mela hledat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mohla jsem si ušetřit kroky.. ![]()
Název je: Multivitamin sirup ![]()
Je to ta DM značka Das gesunde plus, tmavě modrá krabička..mají to u vitamínů, většinou někde u země..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@peggy.sl píše:
Mohla jsem si ušetřit kroky..
Název je: Multivitamin sirup
Je to ta DM značka Das gesunde plus, tmavě modrá krabička..mají to u vitamínů, většinou někde u země..
Diky za par kroku a tip
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Verca85 píše:
Diky za par kroku a tip![]()
Není zač..aspon mi to připomnělo, že jim to mám zase začít dávat! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V lékárně se dá ještě koupit toto: http://www.lekarna.cz/…jidlu-125ml/?…
Zkušenosti s tím nemám, ale je to přírodní bylinkový sirup, tak zkuste mrknout.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit