Dcera mi nechce jíst :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48
7.8.13 20:22

Mno prodělala zánět ledvin 2×, ale po dobrání ATB vždy aspoň něco snědla teď mi přijde že už nechce vůbec nic a řekla bych že někdy i jen tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
7.8.13 20:55

Holky ten Pangamin..jakou má chut když se rozkousne? Je to stejný hnus jako Pangamin pro dospělé, nebo je to nějaké přichucené? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
7.8.13 22:01

Nechci ti porad vnucovat ten multisanostol, ale je to sirup a muzes ji cajovou lzicku zamichat do caje nebo vody. Je to sladke, takze pokud to nepozre samotne, da se to resit i takto. Nas maly byl prave nejedlik od narozeni, kolem druheho roku jsem to poprve zkusila a opravdu se chut k jidlu zvysila. Je to prave urcene i pro deti po nemocech, aby se vratila chut k jidlu. A vzhledem k tomu, ze nas kluk kdyz je nemocnej, tak bud blije nebo ma prujem, tudiz zhubne z toho mala co ma, tak mu to nasazuji vzdy po nemoci a efekt tam vidim. Jindy mu trvalo treba i mesic nez najel na svuj bidnej jidelnicek a se sirupem je to treba po tydnu. Ted mu budou tri a taky nastupuje v zari do skolky a ja prave doufam, ze tam bude jist lip nez doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
7.8.13 22:09
@Verca85 píše:
Nechci ti porad vnucovat ten multisanostol, ale je to sirup a muzes ji cajovou lzicku zamichat do caje nebo vody. Je to sladke, takze pokud to nepozre samotne, da se to resit i takto. Nas maly byl prave nejedlik od narozeni, kolem druheho roku jsem to poprve zkusila a opravdu se chut k jidlu zvysila. Je to prave urcene i pro deti po nemocech, aby se vratila chut k jidlu. A vzhledem k tomu, ze nas kluk kdyz je nemocnej, tak bud blije nebo ma prujem, tudiz zhubne z toho mala co ma, tak mu to nasazuji vzdy po nemoci a efekt tam vidim. Jindy mu trvalo treba i mesic nez najel na svuj bidnej jidelnicek a se sirupem je to treba po tydnu. Ted mu budou tri a taky nastupuje v zari do skolky a ja prave doufam, ze tam bude jist lip nez doma.

Jenom malý tip..v DM mají kopii Multisanostolu, dokonce je v tom víc vitamínú a 0,5l stojí 89,–…chut je stejná, ne-li lepší… :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
7.8.13 22:11

@peggy.sl Fakt joo? 8o Neporadis nazev, vyrobce nebo v jake sekci to tam mam hledat? Jako do DM chodim, nejsem neandrtalec :mrgreen: ale jaksi nevim kde bych to mela hledat? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
7.8.13 22:13
@Verca85 píše:
@peggy.sl Fakt joo? 8o Neporadis nazev, vyrobce nebo v jake sekci to tam mam hledat? Jako do DM chodim, nejsem neandrtalec :mrgreen: ale jaksi nevim kde bych to mela hledat? :think:
Že jsi to ty tak jdu kouknout do lednice na název…vydrž! :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
7.8.13 22:17

Mohla jsem si ušetřit kroky.. :mrgreen:
Název je: Multivitamin sirup :mrgreen:
Je to ta DM značka Das gesunde plus, tmavě modrá krabička..mají to u vitamínů, většinou někde u země..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
7.8.13 22:18
@peggy.sl píše:
Mohla jsem si ušetřit kroky.. :mrgreen:
Název je: Multivitamin sirup :mrgreen:
Je to ta DM značka Das gesunde plus, tmavě modrá krabička..mají to u vitamínů, většinou někde u země..

Diky za par kroku a tip :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
7.8.13 22:20
@Verca85 píše:
Diky za par kroku a tip :mrgreen: :kytka:

Není zač..aspon mi to připomnělo, že jim to mám zase začít dávat! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
8.8.13 14:05

V lékárně se dá ještě koupit toto: http://www.lekarna.cz/…jidlu-125ml/?…

Zkušenosti s tím nemám, ale je to přírodní bylinkový sirup, tak zkuste mrknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí