Dcera se budí u matky a ne u babičky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
18.1.16 09:24

dcera se budí u matky a ne u babičky

Dobrý Den. Mám dotaz mám 8 letou dceru. Stava se že se v noci budí, Každých 10 minut.Furt něco chce třeba přikrit dekou. nebo napit, at jdu sni na zachod. Nebo at sni jdu hrát. Hodně si oblibyla babičku jak má volné výkendy tak spi u babičky. U babičky spí celou noc občas se jen zbudí. Dcera si nic nepamatuje že zamnou chodí, Byla jsem sni na vyšetření u dětské psychátričky nic nenašla proč se budí. Mám jěště mladší dcerku a ta spí celou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
18.1.16 09:28

@Marcelinkac no a? některé děti to prostě dělají. mi mimino vstávalo 5× za noc, když hlídala na víkend babi, budil se 1× :think: ono to není až tak o věku jako spíš o zvyku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
18.1.16 09:29
@martina.se píše:
@Marcelinkac no a? některé děti to prostě dělají. mi mimino vstávalo 5× za noc, když hlídala na víkend babi, budil se 1× :think: ono to není až tak o věku jako spíš o zvyku.

tahle dcera je osmiletá. To už chápu, že je značně obtěžující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
18.1.16 09:32

Zkusila bych jí v noci ignorovat. Třeba se budí kvůli tomu že na každé její probuzení reagujete. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
18.1.16 09:35

Vypadá to, že to bude tím, že to, co v noci chce, to jí vyplníte. Zkuste ji týden v noci v některých požadavcích ignorovat - třeba pití. Se záchodem bych to nedoporučovala, může opravdu potřebovat :-D Ale tím, že přestane pít v noci, mohla by přestat chtít i na záchod. Nebo at si dojde sama, moje dcera má 4 roky a v noci chodí na záchod sama - trefí i po tmě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
18.1.16 09:48

@martina.se 8mi letaa není miminko :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.1.16 09:51
@terinka4444 píše:
tahle dcera je osmiletá. To už chápu, že je značně obtěžující.

já vim, psala jsem výše, že je to jen o zvyku. :think: u babi ten zvyk nemá, nedělá to tam.. zakladatelka to musí odbourat i doma. :nevim: nereagovat na to a pod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí