Dcera se uhodila do hlavy - nutný rentgen?

Anonymní
17.3.16 19:10

Dcera se uhodila do hlavy -nutný rentgen?

Dobrý den maminky, prosím radu. Asi před půl hodinou se mi stalo to, že moje 15m dcera zakopla a spadla a při pádu se udeřila do hrany otevřených dveří. Krev jí netekla, jen tam hned měla modrý otisk té hrany, začalo jí to modrat a má trošku bouli. Praštila se doprostřed čela. Plakala asi 3 minuty, nezvracela, neusíná ani není malátná. Normálně si hraje, povídá a asi 5 minut po tom si hned řekla o kokino. Myslíte, že to bude dobré nebo radši jed na rentgen? Nemohla si naprasknout lebku nebo něco? Prosím zdržte se rýpavých komentářů fakt jsem vyklepaná a bojím se. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1185
17.3.16 19:14

Četla si profil uživatelky Pudloslava? Má tam instrukce, co dělat v případě uhození do hlavy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807

Já jsem otrlá, já bych nejela. Pokuď jsi fakt vyklepaná, klidně jeď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27014

:lol: bude dobrá :)moji je 16 m a takhle už praštila několikrát, poprvé jsem plasila bála se… Ale teď už ne. Pokud je ok dej třeba obklad. Vcera dělala kraviny a narazila hlavou do futer, opět modrý slinc :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
17.3.16 19:16

Tak bych nejela, kdyz je ok ;-) vzdy jsem kontrolovala zornicky a celkovy chovani. Kdyz bylo vse ok, nehrotila jsem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.3.16 19:17

Vzhledem k tomu, že to nebyl žádný pád z výšky, tak bych neřešila. Takových modráků ještě bude…spousta 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4208
17.3.16 19:18

Pozoruj zorničky, zda reagují.
Pokud by začala být malátná a začala by zvracet, jela bych..
Pokud si hraje a nic ji není, tak bych nejela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.16 19:20

Tak jako ona je v pohodě. Hraje si, povídá i se smála už a chodí normálně. Se spíše bojím jestli jí to nemohlo v hlavičce něco udělat. Jako spadla už hodněkrát, ale ne tak přímo hlavou na něco. Radši se ptám jestli je nutné jed, jelikož v naší nemocnici moc kvalitní nejsou a jen proto, aby měli co napsat do zprávy by nás tam třeba dva dny nechali i když by jí nic nebylo.

• Citovat
  • Upravit
9918
17.3.16 19:20

Hlidala bych ji v noci, obcas zkusila probudit a kontrolovala zda nema vytok z usi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.16 19:21
@Iustitia omnibus píše:
Vzhledem k tomu, že to nebyl žádný pád z výšky, tak bych neřešila. Takových modráků ještě bude…spousta 8)

jo tak moncla už měla hodněkrát, ale jde mi o to, že to bylo na hranu dveří. prostě byly otevřené a ona jak padala tak spadla čelem na tu hranu

• Citovat
  • Upravit
17.3.16 19:22

Presne tohle se stalo synovci, taky mu to nekrvacelo nic, jen modrak… Jeli s nim do nemocnice a rtg vse v poradku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.16 19:22
@dalmati píše: Četla si profil uživatelky Pudloslava? Má tam instrukce, co dělat v případě uhození do hlavy

ne nečetla, pokusím se vyhledat děkuji

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.3.16 19:23
@Jana525 píše:
Hlidala bych ji v noci, obcas zkusila probudit a kontrolovala zda nema vytok z usi

jaký výtok z uší? Myslíš krev nebo jen nějakou tekutinu? Děkuji za upozornění budu to kontrolovat

• Citovat
  • Upravit
72725
17.3.16 19:27

Náš mladej takhle bourá téměř denně, zatím jsem nikam nejela.. pozorovala bych do zítřka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.16 19:31
@Taciras píše:
Hlídat, po 2-3 hodinách budit, ale jet až v případě nějakého problému. V případě zvracení okamžitě, většinou indikuje otřes mozku. (To jen můj brouček musel chytit sra-bli bacil zrovna, když se praštil do hlavy :roll: ). Každopádně info od dr., když si dala do hlavy dcera (měla viditelnou modřinu pod okem) bylo, že když se praští do obličejové části, většinou z toho nic nebývá. Takových praštění ještě bude :hug:, můžeš dělat maximum, abys tomu předešla, ale stejně to neuhlídáš na 100%.

já vím, že to nejde 100% uhlídat. Kolikrát stojím vedle ní a jí se zamotají nohy a už je na zemi. Manžel taky říkal, že když to není do spánku nebo do temene tak že nemusím plašit, ale tak já se prostě bojím no je maličká. U 5ti letého bych tak neplašila

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML