Dcera prý kopla paní učitelku ve školce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7346
26.4.16 17:59
@ntkv píše:
Asi chodíme do divný školky, ale asi i kdyby byl nějakej incident, tak se úča nebude hned chlubit = bonzovat na dítě?
Tím spíš buzerovat mě za to, že nezvládá děti..Prostě vím, že u nás ve školce by to takto nebylo a hotovo :pankac:
Možná úča měla spíš stres z toho, že holku bolí ruka.. ale normální učitelka by řekla něco jako „já se omlouvám, ale vaše dcera chtěla běžet přes cestu, tak jsem jí rychle čapla a stěžuje si na ručičku, snad to přejde..“

Tak ono je bonzování a bonzování…výchovné problémy řešit musí, o tom žádná…a když tvé dítě bude někomu třeba ubližovat, taky tě má informovat…říkej tomu třeba bonzovat. ;) Mohlo by se ti totiž dost dobře stát, že by vaše skvělé učitelky zamlčely něco, co by se jinému rodiči nemuselo vůbec líbit a šel by si to s tebou vyřídit osobně…a ty zůstaneš koukat 8o Co…??? Mi učitelky NIC neřekly… 8o Moje dcera/syn ubližuje vašemu dítěti??? Proč mi nikdo nic neřekl… 8o
No…bonzovat někdy musíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1875
26.4.16 18:05

Ne, amca není určitě andílek. Umí pěkně zazlobit, ale není vulgární nebo agresivní. Denně se s přítelem ve školce ptáme, jestli byla hodná, jestli si uklizela hračky, jestli se něco nestalo.
Vím, že umí být protivná, když se špatně vyspi, ale ona je spíš ten typ, že za deckem jde a snaží se s ním mluvit nebo si hrát a když ji někdo odezene tak ji to mrzí. Je citlivá.
Kolikrát jsme poslouchali, že třeba nespala, ale tiše ležela. Teď už spinká i ve školce.
Nechtěla uklízet hračky, doma jsme ji k tomu neustále vedli a naučili ji, ze je to lepší, protože pak ví, kde co je, neslapne na to a nerozbije to a teď nás chválí jak si je uklizi. Jak se sama obléká a že se nepocurava. Je samostatná a i šikovná. Na logopedii chodíme tři měsíce a už umí k, l, ť, ď, chválí ji jak je šikovná a že jde vidět že s ni cvičíme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
26.4.16 18:13

@Ajvi89 Uvidíš zítra, tady to nevyřešíme…ptej se, chtěj vědět řešení situace…
Co se stalo a proč? Někdy je rodič překvapen chováním svého dítěte…nechápe, nepoznává ho. 8o A někdy je špatná učitelka… :nevim: Ale to tady nepozná nikdo.
Uvidíš zítra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2965
26.4.16 18:24

Učitelka ti v žádném případě nesmí radit, abyste dítěti doma dali na zadek. Ale na 2. stranu, pětileté dítě by nemělo reagovat, že dospělého kopne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
26.4.16 19:31
@SIMONA1234 píše:
Tak ono je bonzování a bonzování…výchovné problémy řešit musí, o tom žádná…a když tvé dítě bude někomu třeba ubližovat, taky tě má informovat…říkej tomu třeba bonzovat. ;) Mohlo by se ti totiž dost dobře stát, že by vaše skvělé učitelky zamlčely něco, co by se jinému rodiči nemuselo vůbec líbit a šel by si to s tebou vyřídit osobně…a ty zůstaneš koukat 8o Co…??? Mi učitelky NIC neřekly… 8o Moje dcera/syn ubližuje vašemu dítěti??? Proč mi nikdo nic neřekl… 8o
No…bonzovat někdy musíme…

Takto to samozřejmě chápu, mě taky řeknou, že je dcera ďábel a živel a tak, a že se nesoustředí, nedokončí, nevyrábí.. a krásně se učí od starších, když k nim choděj spát, takže všechno je pokakaný a prdel, poprdění a podobný..
Já se snažim o dobrej vztah s učitelkama..Právě proto, že vim co mám za dítě, takže vim, že by „bonzovat“ mohly.
I se s nima radim „co s ní?“ protože já mám jenom jedno dítě a pak trošku pracuju s dětma, ale takové zkušenosti a vzdělání nemám. Ale my fakt máme na úči štěstí asi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16453
27.4.16 08:29

Muj nazor je, ze pani ucitelka mela zakrocit a udelit trest hned ve skolce…maminku urcite informovat odpoledne ale ne ji radit at dite nekdy doma potresta za neco co se stalo ve skolce..to je nesmysl..doma si s ditetem promluvit a vysvetlit a hlavne vyslechnout proc tak reagovalo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1875
27.4.16 09:28

Tak nakonec ji dcera nekopla, ale chtěla, naštěstí uhla. Byli na zahradě a nacvicovali, dcerka se rozběhla za kamarádem, p. Učitelka ji chytla za ruku a skubla a ona se ohnala, bohužel tak nešťastné. Paní uč. Sama přiznala že ji to muselo asi bolet. Dcera se omluvila a slíbila, že už bude hodná.. Tak snad. Bavily jsme se a opravdu doteď sem tam pozlobila ale žádná agresivita apod. Domluvily jsme se že kdyby se něco podobného opakovalo, okamžitě mi volá a já si to dojdu vyřídit. Díky všem za názory :) nakonec nebylo tak zle, jo a sprostá vůbec nebyla, to druhá paní učitelka zřejmě spletla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí