Dceru mám raději :-(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8911
30.8.11 08:21
fidla píše: … Ono to za par let zase muze byt naopak, ze jo 8-)

To si piš! Až kluk bude ujíždět na technu, PC hrách, vracet se z flámu nad ránem, bude tajemnej jak hrad v Karpatech a jediné co s tebou bude řešit jsou čistý ponožky, tak ty budeš chodit s dcerou po butikách, na kafíčka a nebo se rozplývat nad dětskými oblečky pro nadcházející vnoučátko… :jazyk: :wink:

Ovšem s kým já budu chodit na ta kafíčka nebo si povídat o dupačkách, když mám 2 kluky, to teda nevím… :think: 8-) Asi si budu muset ještě pořídit dceru… :lol:

Jinak já tedy zatím rozdíl v lásce ke klukům nepociťuji. Starší je celej manžel, takže ho v něm vidím a miluju ho bezmezně. No a mladší je ňuňuňu na poňuhňání… :srdce: Zatím je hodné miminko, ale je otázka jakou bude mít povahu, uvidíme co se z toho vyvrbí. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
30.8.11 08:28

Holky já se toho, že bych měla druhé dítě míň ráda, docela bojím. Přece jen prvního miluji, tak, že si nedovedu předstacvit, že bych někoho jiného měla stejně ráda. Manžel pořád mluví o tom že budeme mít pro Štěpánka ještě sestřičku, ale já se toho bojím právě hlavně z toho důvodu, že si nedovedu představit, jak bych ji mohla mít stejně ráda, jako Štěpánka.
Znám to z rodiny, já jsem byla to milované dítko, které si mohlo dovolit cokoli a starší sestra, byť se celý život snaží a stará (narozdíl ode mě) prostě nikdy tak milovaná nebyla a nebude a toje nám dnes před 40 let a ona tím trpí dodnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
30.8.11 09:10

Já myslím, že sis odpověděla sama. :wink: Podlě mě se druhorozenému snad nemůže stát, že by bylo méně milované. Přece jen je to ňuňuňu miminečko, toho bych se fakt nebála, že ho budeš milovat míň (resp. já se taky trochu bála a fakt se to nepotvrdilo). To bych si spíš dávala pozor (a já si dávám), abych neodstrkovala staršího. :wink: (aby to nebylo jako právě u tvé starší sestry)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
30.8.11 09:34
Wiolla píše:
fidla píše: … Ono to za par let zase muze byt naopak, ze jo 8-)

To si piš! Až kluk bude ujíždět na technu, PC hrách, vracet se z flámu nad ránem, bude tajemnej jak hrad v Karpatech a jediné co s tebou bude řešit jsou čistý ponožky, tak ty budeš chodit s dcerou po butikách, na kafíčka a nebo se rozplývat nad dětskými oblečky pro nadcházející vnoučátko… :jazyk: :wink:

Ovšem s kým já budu chodit na ta kafíčka nebo si povídat o dupačkách, když mám 2 kluky, to teda nevím… :think: 8-) Asi si budu muset ještě pořídit dceru… :lol:

Jinak já tedy zatím rozdíl v lásce ke klukům nepociťuji. Starší je celej manžel, takže ho v něm vidím a miluju ho bezmezně. No a mladší je ňuňuňu na poňuhňání… :srdce: Zatím je hodné miminko, ale je otázka jakou bude mít povahu, uvidíme co se z toho vyvrbí. :wink:

jojo taky mám dva kluky a doufám že třetí bdue ta holčička abyhc si s ní pak mohla užívat právě tyto věci protože s klukama to fakt asi nepůjde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
30.8.11 10:09

Když jsem čekala druhé dítě, opravdu jsem se bála, že ho budu mít ráda mín, než staršího. Prostě jsem si nedovedla představit, že ještě budu tu lásku muset nějak dělit :roll: Dokonce i když jsem jela do porodnice, tak jsem brečela, že opouštím své dítě a na mimi jsem moc nemyslela :oops: Pak když za mnou do porodnice přišel s babičkou a kytkou a koukal na mě a mimi, tak jsem se rozbrečela jak blázen :oops: V ten moment už to nebyl můj malý chlapeček ale velký brácha, ten pocit byl strašně zvláštní. A od té doby to tak je. Malého miluju zase jako miminko a starší je můj spojenec, a občas si najdu čas jen pro něj a jdeme ven jen sami aby nás „malej nerušil“. Ted už vím, že mateřská láska jde rozdělit mezi víc dětí, ale opravdu není a nemůže být stejná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2811
30.8.11 10:22

Vzdycky jsem strasne chtela holku, tu hodnou princeznu a nakonec mam oboji, i kdyz meli byt obe deti kluci.. a holka je dracice, dela hystericke sceny uz ted v roce, kdyz jsme nekde v kavarne, nevydrzi sedet v kocare, max deset minut s krupkou, jinak musi vsude lezt.. klucik je hodnej, klidnej, place jen hlady, porad se chodi mazlit, v kocarku hezky sedi a pozoruje okoli.. mam pocit, ze je miluju stejne, ale v koutku duse citim, ze jeho malicko vic..on se i vic boji lidi, hned se jde schovat ke me.. ona je takova nebojacnejsi a porad ho mlati..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
30.8.11 11:25
delice píše: … V ten moment už to nebyl můj malý chlapeček ale velký brácha, ten pocit byl strašně zvláštní. A od té doby to tak je. …

Tak tohle mám taky. Do porodu byl starší syn moje malé děťátko. Od porodu mi přijde obrovskej až bych řekla dospěláckej. 8-o Prvních 14dní jsem nevycházela z úžasu, že mi ten starší jakoby najednou strašně vyrostl. Teď po 2 měsících už to beru tak, že to tak prostě je… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zuzga
29.2.12 22:09
Mafina5 píše:
Holky já se toho, že bych měla druhé dítě míň ráda, docela bojím. Přece jen prvního miluji, tak, že si nedovedu předstacvit, že bych někoho jiného měla stejně ráda. Manžel pořád mluví o tom že budeme mít pro Štěpánka ještě sestřičku, ale já se toho bojím právě hlavně z toho důvodu, že si nedovedu představit, jak bych ji mohla mít stejně ráda, jako Štěpánka.

Neboj, bude to uplne samozrejme a prirodzene. A kym pri prvom, tie city prichadzali postupne, tak dalsich dvoch som milovala okamzite, naplno a bezpodmienecne.
Ale oslovovala som ich zo zaciatku menom starsieho surodenca, co bolo celkom vtipne, kedze mam kombinaciu chlapec, dievca, chlapec :)
Zuzana+3

• Citovat
  • Upravit
666
1.3.12 08:09

Já mám prvního syna a ten je naprosto úžasnej :* Hodňoučký, vysmátý, pohodář prostě super! I okolí mi říká, že takhle pohodové dítě neznají. Ale až bude druhé mimi, ať už chlapeček nebo holčička, nevěřím že bude stejné jako syn a bojím se, že ho/jí nebudu mít tolik ráda :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí