Decoupage - ubrousková technika

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
409
11.9.13 16:49

ramínka

Ahoj, před pár týdny jsem k téhle zábavě taky přičichla :-) Přikládám fotky - starým dřevěným ramínkům jsem dala možnost ještě nějakej ten rok posloužit :-) Akorát by mě zajimalo, jak je ošetřit ještě zvrchu. Stejně jako třeba korkové podtácky - aby byly omyvatelné. Přetřít to po uschnutí ještě jednou Herkulesem je asi blbost, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
11.9.13 16:53

@Siisule pokud nejde přetřít lakem, tak taky přetírám lepidlem, ale mám speciální lepidlo na decoupage

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
11.9.13 16:54
@Siisule píše:
Ahoj, před pár týdny jsem k téhle zábavě taky přičichla :-) Přikládám fotky - starým dřevěným ramínkům jsem dala možnost ještě nějakej ten rok posloužit :-) Akorát by mě zajimalo, jak je ošetřit ještě zvrchu. Stejně jako třeba korkové podtácky - aby byly omyvatelné. Přetřít to po uschnutí ještě jednou Herkulesem je asi blbost, co?

moc pěkné, dobrá inspirace, až bude chvilka, taky vyzkouším, starých ramínek máme fůru a takhle vypadjí suprově

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13183
11.9.13 16:54

@Siisule Já to teda nikdy nedělala, ale vím, že se to lakuje bezbarvým lakem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
11.9.13 16:59

@Siisule já jsem přetírala vodouředitelným bezbarvým lakem, vodouředitelným proto, protože nesmrdí, většinou tyto věci dělám v zimě a to bych v bytě otrávila rodinu. Osobně ten smrad miluju, ale oni prskají :roll: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
409
11.9.13 22:03

@ivetttka tak to je dobrý, já dřevěný ramínka sháněla horko těžko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
11.9.13 22:43

Můžeš použít speciální lepidlo-lak v jednom. Prodává se na decoupage.
Já používám tento, je docela velký a dlouho vydrží:
http://www.utulnybyt.cz/…matny_250_ml
Ramínka jsou moc krásné, já je bohužel už dřív všechny vyhodila :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
12.9.13 10:04

@vvero děkuju za pochvalu :-) Ramínek je škoda, ale já se byla ptát v secon handu, jestli je tam třeba neprodávaj a paní se nabídla, že je má doma na nic, takže mi je druhý den přinesla :-) Tak zkus taky takovou „lest“ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
12.12.13 00:50

Moc prosím o radu. Chci dělat dceři truhličku a chtěla jsem vyzkoušet decoupage papír. Bohužel se mi žádný nelíbí, ale líbí se mi papíry na scrapbook. Je možné použít ten a jak? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
10.1.14 23:16

Ahoj holky:) mám takový dotaz..chci začít s decoupage… Můžu na dřevěnou skřínku dát celý ubrousek nebo ho musim nějak ostřihnout? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101535
10.1.14 23:20

@Annyyy Pokud se ti tam bude líbit celý, tak klidně můžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
11.1.14 07:02
@Annyyy píše:
Ahoj holky:) mám takový dotaz..chci začít s decoupage… Můžu na dřevěnou skřínku dát celý ubrousek nebo ho musim nějak ostřihnout? :think:

Určitě můžeš dát celý.
Já mám ale raději vystříhané motivy. Jednak si je můžu naaranžovat, jak chci a hlavně se to lépe lepí. Nalepit celý ubrousek bez záhybů a tak, aby se „nevytahal“ je docela pakárna. Aspoň pro mě, já to nesnáším :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
11.1.14 07:42

@KPKristy naprosto souhlasím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
11.1.14 10:38

@leona235 @KPKristy děkuju,tak to nějakvystříhám… snad to bude aspon trochu hezky, děkuju! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
11.1.14 11:57

@Annyyy kup si nůžky na decoupage jsou výborné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat