Dědičné kojení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
533
1.5.11 21:40

jinak k té velikosti prsou co tu zazněla.. je dané, že se lépe kojí těm co mají malá prsa… prsa jako taková jsou vyloženě tuk, žádný sval nic.. proto se nadají ani cvičení nijak formovat…
tudíž pokud je prso prorostlé tukem, je velké pak se mlékovody utvářejí hůře, než v prsu malinkém, kde mají ty cestičky nezanešené… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1313
1.5.11 21:53

Mně mamka kojila 10 měsíců a bráchu rok a já bohužel nekojím /přestože jsem chtěla/ a brácha kdyby mohl tak svoji dceru kojí :lol: jeho manželka byla na Sunaru /maminka měla nervy z otce a přišla prý o mlíko/ a ona kojila 18 měsíců /6× denně/a nejradši by pokračovala až do školy…
Takže nevěřím genům, ale myslím, že dnes se na to klade hrozný tlak a pokud se takhle budeš stresovat už teď, tak to Ti asi nepomůže…
Přeju Ti, aby to vyšlo podle Tvého přání :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
1.5.11 21:56

Za mně hloupost…
Babička nekojila, i když moc chtěla.
Mamka kojila v pohodě, ale jen 3m, déle se tehdy nekojilo.
Já kojím bez problémů ještě teď. Prsa mám dvojky a mlezivo mi neteklo nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
1.5.11 22:15
Lamiia píše:
Monny89 píše:
to mlezivo nevím jestli něco znamená, ale mě teče už od 24tt doteď a že teď to jsou obrovitánský koláče… :mrgreen: :mrgreen:
já to měla taky tak, vždy uplně naškrobený tričko.. byla to otrava jak prase :mrgreen: taky nějak od 20 týdne.. hrůza.. už nikdy :mrgreen:

Mě mlezivo teklo kolem 20tt,až na konci těhotenství jsem přišla na to,že musím nosit podprsenku a pak nic neteklo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
1.5.11 22:40
babababa píše:
Lamiia píše:
Monny89 píše:
to mlezivo nevím jestli něco znamená, ale mě teče už od 24tt doteď a že teď to jsou obrovitánský koláče… :mrgreen: :mrgreen:
já to měla taky tak, vždy uplně naškrobený tričko.. byla to otrava jak prase :mrgreen: taky nějak od 20 týdne.. hrůza.. už nikdy :mrgreen:
Mě mlezivo teklo kolem 20tt,až na konci těhotenství jsem přišla na to,že musím nosit podprsenku a pak nic neteklo!

tak mě teklo v noci, spát s podprsenkou se mi nechtělo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
1.5.11 22:40
babababa píše:
Lamiia píše:
Monny89 píše:

tak mě teklo v noci, spát s podprsenkou se mi nechtělo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
1.5.11 23:04

Ještě k mlezivu. Mě neteklo ani v prvním ani v druhém těhu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
1.5.11 23:09

Jsem plochá jak baterka,mlezivo mi v těhu nikdy neteklo a kojím už 7.měsíc a mlíko mi pořád kape z prsou,neustále je mám nalitý.Moje máma kojila max. 6týdnů všechny 3 děti.Takže dědičné to asi nebude a na velikosti prsů asi taky moc nezáleží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
1.5.11 23:14

Mamka kojila bez problémů, já měla málo mlíka a vlastně od začátku musela dokrmovat. Podle mě to dědičný není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2251
2.5.11 16:11
verububu píše:
Goldenko- prosííííím, nestresuj se kojením!!! Když to půjde, tak to půjde :hug: :hug: :hug: Dědičnost nehraje roli! Nejhorší je stres a nedůvěra sama v sebe. Bohužel teď vládne světem, že kojení je prostě IN :roll: Že některý maminky jsou z toho psychicky v pr…, to nikdo nevidí. :cert: Mohou mít zdravotní problémy, těžký porod atd. atd… Proboha, máme své dětí- to je přeci ta nejúžasnější věc na světě. Máme dostatek značek umělé výživy, máme možnost s pomocí laktačních poradkyň zkusit kojit. Co vlastně můžeme mít víc?
Užívej si krásný konec těhotenství :hug:
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí