Jak vypadá děložní čípek na začátku těhotenství?

10.10.13 10:45

Děložní Čípek v Těhu ..

Ahoj maminky, chtěla bych se zeptat jak vypadá d. čípek na začátku těhu??.. Moc tomu asi nerozumím, zkoušela jsem si ho nahmatat ani jsem nemusela moc hluboko cítíla jsem ho hned na kraJI je vystrčený, tvrdší a pootevřený.. žádný hled, výtok nemám.. zkoušela jsem test a je negativní co myslíte???..Díky. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10048
10.10.13 10:53

Čípek by měl být trvdý a uzavřený…Ale pokud ho nezkoumáš nějak často, tak rozdíl moc nepoznáš…Někdy to klame i tak.
Jinak bacha na to pže v začátcích těhotenství je náchylný a mohla by jsi si zavléct infekci.
Pokud test není pozitivní, tak je to asi celkem jasný…Kdy máš mít MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
10.10.13 11:09

Prosim tě, čípek nech doktorovi, ještě si tam zaneseš nějakou infekci :nevim: Stejně z toho nic nepoznáš :nevim: protože čípek se neuzavírá hned, ale až v průběhu těhotenství(myslím během těch prvních týdnů).
Mavíc, test je spolehlivější než sahat na čípek :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.13 11:16

Díky :)), Ms má přijít 21, takže za 12dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.13 11:18

Atominka : Máš pravdu kašlu nato už ho nebudu kontrolovat :D :)) uvidíme když bude test pořád neg. a nepříjde ms tak si zajdu za doktorem :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
10.10.13 11:18

A to už testuješ???
Na čípku v téhle době rozhodně nic nebude poznat, většina to nepozná ani pak protože tak nesahá ;) fakt je risk hned za začátku mít infekci.
Testuj až po termínu kdy máš ms dostat, jinak to není vůbec směrodatný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.13 11:30

Dice.. : už jsem testovala ale je nejspíš ješte brzo, no uvidíme :D.. a díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
10.10.13 11:35

@Nikola.Kovacova prosím tě jak dlouhý máš cykly? já v tuhle dobu ještě během cyklu ani neovulovala.

jinak k dotazu: pokud čípek nesleduješ dlouhodobě (mě trvalo cca 2 cykly než jsem opravdu poznala ovulaci podle čípku) tak na něm stejně nepoznáš rozdíl, navíc uzavření/otevření a tuhost čípku ti o těhotenství moc neřeknou, ale pokud by si těhotná byla tak docela hazarduješ se zavlečením infekce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
10.10.13 11:52

@Nikola.Kovacova pred.ms netestuj, at pak nejsi zklamana kdyz tehu odejde s ms. Taky se mi to stalo a od ty doby jsem testovala nejdriv v den vynechane ms. Nemluve o tom, ze 12 dni pred.ms ja mela vetsinou ovulaci teda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.13 17:46
@paola white píše:
@Nikola.Kovacova prosím tě jak dlouhý máš cykly? já v tuhle dobu ještě během cyklu ani neovulovala.jinak k dotazu: pokud čípek nesleduješ dlouhodobě (mě trvalo cca 2 cykly než jsem opravdu poznala ovulaci podle čípku) tak na něm stejně nepoznáš rozdíl, navíc uzavření/otevření a tuhost čípku ti o těhotenství moc neřeknou, ale pokud by si těhotná byla tak docela hazarduješ se zavlečením infekce.

Mám to různě ale většinou to mám přesný každý měsíc 18.-21. v měsíci to vždycky dostanu koukala jsem se na plodné dny na netu a vycházelo mi, že jsem měla plodné dny o 1.do 6 a v tu dobu jsme meli sex asi 3krat takze nevim :D:D:D uvidííme třeba nejsem v těhu :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
10.10.13 17:56

Kdybys měla ovulaci třeba toho 5-6. tak by se teprv vajíčko zahnízdovalo a fakt je blbost aby ti to ukázal test. Takže fakt testuj až po termínu ms ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
29.2.24 20:05

Gab

Ahoj, prosím o názor, ovu byla od 7-do 11.2 ms měla být 25.2. a do teď 29.2. nedorazila. Týden před ms bolest v podbrišku, nevolnost, napnuté prsa, krvave výtoky, ale test dnes 29.2. negativni. Je ještě naděje děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
1.3.24 17:41
@Gáaa píše:
Ahoj, prosím o názor, ovu byla od 7-do 11.2 ms měla být 25.2. a do teď 29.2. nedorazila. Týden před ms bolest v podbrišku, nevolnost, napnuté prsa, krvave výtoky, ale test dnes 29.2. negativni. Je ještě naděje děkuji

@Gáaa
Takže máš dnes zpoždění pátý den? Pokud je test negativní, tak těhotná nejsi, pátý den už by byly 2 čárky jednoznačné. Můžeš zkusit zopakovat test třeba ještě za týden ať máš jistotu a když bude stále negativní, tak si nechat píchnout na gyndě vyvolávačku jestli do té doby menstruace nepřijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
2.3.25 14:30

Ahojte,

Rozhodně si čípek nesleduju, ale včera a dneska mám pocit, jako bych měla blbě zavedený tampon. Nebolí to, je to jenom nepříjemný, divný pocit. Do MS mám ještě 4 dny, tak testování nemá smysl. Máte s tím nějaké zkušenosti? Nikdy jsem nic takového neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí