Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Klarka001 píše:
Jo prave ano je protoze jsem se rozesla tehdy s pritelem ale jen na chvili, a prozila jsem kratkou znamost a ted jsem z toho nervozni protoze s pritelem jsme spolu a tim ze nemam zadnou menstruaci tak jednou za trim mesice prumerne nemohu se na ni spolehnout no a od 10. zari jsme s pritelem zase spolu a jsem samozrejme verna ale stale tam vrtal ten cervik![]()
![]()
![]()
![]()
A nepsala si sem už jednou?
Bylo to skoro stejné téma.. Slečna/paní se ptala zda je dítě přítelovo, když má rodit v srpnu a v září měla románek s někým jiným
Jen mě to zajímá ![]()
Příspěvek upraven 24.03.13 v 00:36
@Klarka001 píše:
Moc dekuju vazne, kdyz nevite ty posledni mesicky a vsude to chtej aby zjistili kdy jste mohla otehotnet pak se bojite i ze to mohlo byt v pulce zari…ale diky vam uz si sem o dost jistejsi nez na zacatkutakze az se rozkoukam hned se podivam sem do dalsich debat ktere se tady probiraji protoze je to tady asi fajn stranka
Ne ne urcite jsem nepsala sem, to bylo poprve…
ale je zvlastni ze se t seslo stejne teda ![]()
@Eva 13 můžu se zeptat, kde na netu najdu kalkulačku na ten rozpis, co jsi dávala na začátku diskuze? co se kdy v těhotenství děje?
Ahojte holky taky bych mela pro vas jednu otazecku. Chtela bych se vas zeptat na ktere datum by sedelo otehotneni bud 27.10. a nebo 18.11. Posledni mestruaci jsem mela 12.11., v pondeli jsem byla na gynde a byla jsem podle PM 18+0 a podle UZ 18+6. Doktor to potvrdil ze to sedi na ten 19tt. ale jak tak pocitam podle ultrazvuku mi to vychazi pred mestruaci ale to jsem pohl. styk nemela…
furt nad tim uvazuju a hlavne me to zajima z duvodu otce ![]()
Otěhotnět můžeš i před MS ( spermie přežijí tuším až 4 dny ), záleží na tom, kdy proběhla ovulace, já měla první holku nejspíš taky tak. Tedˇ ti to podle MS vychází opravdu na ten 19 týden, plod podle UZ souhlasí, tak si to spočítej ![]()
@Izzz píše:
@Eva 13 můžu se zeptat, kde na netu najdu kalkulačku na ten rozpis, co jsi dávala na začátku diskuze? co se kdy v těhotenství děje?
http://www.tehotenskakalkulacka.cz/ píšu až teď, promiň ![]()
Vim na 100% ze jsem otěhotněla 15.8.2013 ale datumy porodu mam různý… 3 doktoři 3 datumy! Jak zjistím ten zprávny?
Anonym-pro mě citlivé informace, jinak smazat. Ráda bych si poslechla názory zkušených žen. Poprvé jsem otěhotněla 17 DC, dle ultrazvuku gestační stáří ukazovalo na 21 DC. Druhé těhotenství styk 17 DC a 20 DC. V jednom měsíci můžu buď 15 DC nebo až od 18 DC. Vybrat od toho 18, že? ![]()
@Lejlinka88 Prostě to ten měsíc nevyjde.
Proto jsem přišla s dotazem. Buď 11-15 DC nebo 18-22 DC. A to se mi navíc nesmí zpozdit menstruace, jak se mi teď stalo z důvodu letu, tak jako vždy. Takže ta druha možnost spíše, že?
@lachtanice86 Dvakrat jsem otěhotněla ve stejném termínu a ovulacni hlen mám každý měsíc ve stejný čas.