Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Co pouzivate? Je mi 37, jsem z Prahy (to pisu kvuli ovzdusi) a ze by se mi chtelo davat asi tak 500,– za malej kelimek jednoho jedinyho kremu…to teda ne.
Co vy a denni + nocni + ocni kremy?
Příspěvek upraven 25.06.19 v 22:57
Je mi stejně a používám ted Garnier NutriSkin, denní a noční..Mě vyhovuje, k tomu krém oční, konturu a pleťovou emulzi
http://www.prokrasnetelo.cz/…arivou-plet/?…
Ale teď s mrazy používám mastnější krém od Baley, ne hydratační…
Já mám dobré zkušenosti s krémem od Justu ( tuba 50ml kolem 300Kč) a klasika Nivea. Teď dodělám ten Just a potřebuju zase výměnu, tak si počkám na tipy ![]()
Teď na zimu potřebuju mastnější.
tasa píše:
Co pouzivate? Je mi 37, jsem z Prahy (to pisu kvuli ovzdusi) a ze by se mi chtelo davat asi tak 500,– za malej kelimek jednoho jedinyho kremu…to teda ne.Co vy a denni + nocni kremy?
Mne je sice 30, ale Garnier se mi moc neosvědčil , mela jsem po celem obliceji cervene fleky, taktez Vichy, Nivea… PAradoxne nejvic mi ted sedi krem od oriflame
, kupuji vzdy kdyz je v akci a s tim ze krem mi max vyhovuje registrovala jsem se ted , tak to mam i levnejc ![]()
denní /používám o i na noc/ mám od Clarins Multi Active Jours a na oči také od Clarins; není to sice levné, ale zase vystačí na dlouho a pleť mi tu péči třeba jednou vrátí…
Já mám z avonu Solutions noční, denní i na oči
Je to hydratační takže teď jen na noc. Na den používám klasiku, modrou Niveu. Mažeme se s ní celá rodina ![]()
Jeste uvazuji o tomto : http://pletove-kremy.heureka.cz/f:5677:69708/ , ma kamoska a nemuze si ho vynachvalit, je to cesky vyrobek, takze neplatis tolik za znacku jak u jinych kremu…
Ale kazda plet je jiny, a kazdemu sedne taky neco jineho ![]()
Moji mame kamarad, plasticky chirurg, rekl, ze je to hlavne o genetice, ze staci uplne obyc.krem.Nemam duvod mu neverit. Tak i proto tohle tema.
tasa píše:
Moji mame kamarad, plasticky chirurg, rekl, ze je to hlavne o genetice, ze staci uplne obyc.krem.Nemam duvod mu neverit. Tak i proto tohle tema.
Tak pouzij Ryor
, zcela obycejny a doporucuje ho i moje kosmeticka, ze predrazene kremy jsou blbost
, bud ten Ryor nebo La Chevre ktery tez doporucuje, jen je asi draz , coz Ryor relativne levny ![]()
oxit píše:tasa píše:Tak pouzij Ryor
Moji mame kamarad, plasticky chirurg, rekl, ze je to hlavne o genetice, ze staci uplne obyc.krem.Nemam duvod mu neverit. Tak i proto tohle tema., zcela obycejny a doporucuje ho i moje kosmeticka, ze predrazene kremy jsou blbost
, bud ten Ryor nebo La Chevre ktery tez doporucuje, jen je asi draz , coz Ryor relativne levny
Me jednoujedna kosmeticka (povodni profesi doktorka chemie, tak by tomu mela rozumet) rikala,ze v Ryoru neni skoro nic ucinnyho, proto je tak levnej. Proti tomu premyslim i o tom, co rekl ten plastik.
Na jak dlouho muze ten La Chevre vydrzet? Ten jeden kelimek? Jo, taky me napadl Pond s. Vetsinou ho nemaji, jen v eshopech. Mate s nim nekdo zkusenost?
PS. Jo, tak kosmeticka, RNDr, taky mohla jen Ryor hanit, aby prodala ty svy vyrobky, to je jasny.
Jo a dotaz, myslite, ze je nutny si davat makeup, kdyz jdu ven? Ja taky slysela, ze kdyz dam jen krem, ze se na to lepi castecky znecisteni, tak nevim.
Hodim to jeste do samostatne diskuze.