Denní a noční krém pro 37letou, Praha

10726
5.2.12 20:50

Co pouzivate? Je mi 37, jsem z Prahy (to pisu kvuli ovzdusi) a ze by se mi chtelo davat asi tak 500,– za malej kelimek jednoho jedinyho kremu…to teda ne.

Co vy a denni + nocni + ocni kremy?

Příspěvek upraven 25.06.19 v 22:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9167
5.2.12 20:55

Je mi stejně a používám ted Garnier NutriSkin, denní a noční..Mě vyhovuje, k tomu krém oční, konturu a pleťovou emulzi
 http://www.prokrasnetelo.cz/…arivou-plet/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9167
5.2.12 20:56

Ale teď s mrazy používám mastnější krém od Baley, ne hydratační…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
5.2.12 21:12

Já mám dobré zkušenosti s krémem od Justu ( tuba 50ml kolem 300Kč) a klasika Nivea. Teď dodělám ten Just a potřebuju zase výměnu, tak si počkám na tipy :-)
Teď na zimu potřebuju mastnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
5.2.12 21:39
tasa píše:
Co pouzivate? Je mi 37, jsem z Prahy (to pisu kvuli ovzdusi) a ze by se mi chtelo davat asi tak 500,– za malej kelimek jednoho jedinyho kremu…to teda ne.Co vy a denni + nocni kremy?

Mne je sice 30, ale Garnier se mi moc neosvědčil , mela jsem po celem obliceji cervene fleky, taktez Vichy, Nivea… PAradoxne nejvic mi ted sedi krem od oriflame :nevim: , kupuji vzdy kdyz je v akci a s tim ze krem mi max vyhovuje registrovala jsem se ted , tak to mam i levnejc :nevim:

• Citovat
  • Upravit
karolínka12
5.2.12 21:43

denní /používám o i na noc/ mám od Clarins Multi Active Jours a na oči také od Clarins; není to sice levné, ale zase vystačí na dlouho a pleť mi tu péči třeba jednou vrátí…

• Citovat
  • Upravit
17310
5.2.12 21:46

Já mám z avonu Solutions noční, denní i na oči ;) Je to hydratační takže teď jen na noc. Na den používám klasiku, modrou Niveu. Mažeme se s ní celá rodina :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
5.2.12 21:47

Eucerin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3000
5.2.12 21:51

Nivea :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
5.2.12 21:53

Taky Nivea a jedině Nivea :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
5.2.12 22:13

Jeste uvazuji o tomto : http://pletove-kremy.heureka.cz/f:5677:69708/ , ma kamoska a nemuze si ho vynachvalit, je to cesky vyrobek, takze neplatis tolik za znacku jak u jinych kremu…
Ale kazda plet je jiny, a kazdemu sedne taky neco jineho :)))

• Citovat
  • Upravit
10726
6.2.12 08:53

Moji mame kamarad, plasticky chirurg, rekl, ze je to hlavne o genetice, ze staci uplne obyc.krem.Nemam duvod mu neverit. Tak i proto tohle tema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
6.2.12 09:05
tasa píše:
Moji mame kamarad, plasticky chirurg, rekl, ze je to hlavne o genetice, ze staci uplne obyc.krem.Nemam duvod mu neverit. Tak i proto tohle tema.

Tak pouzij Ryor :))) , zcela obycejny a doporucuje ho i moje kosmeticka, ze predrazene kremy jsou blbost :))) , bud ten Ryor nebo La Chevre ktery tez doporucuje, jen je asi draz , coz Ryor relativne levny :)))

• Citovat
  • Upravit
10726
6.2.12 09:43
oxit píše:
tasa píše:
Moji mame kamarad, plasticky chirurg, rekl, ze je to hlavne o genetice, ze staci uplne obyc.krem.Nemam duvod mu neverit. Tak i proto tohle tema.
Tak pouzij Ryor :))) , zcela obycejny a doporucuje ho i moje kosmeticka, ze predrazene kremy jsou blbost :))) , bud ten Ryor nebo La Chevre ktery tez doporucuje, jen je asi draz , coz Ryor relativne levny :)))

Me jednoujedna kosmeticka (povodni profesi doktorka chemie, tak by tomu mela rozumet) rikala,ze v Ryoru neni skoro nic ucinnyho, proto je tak levnej. Proti tomu premyslim i o tom, co rekl ten plastik.
Na jak dlouho muze ten La Chevre vydrzet? Ten jeden kelimek? Jo, taky me napadl Pond s. Vetsinou ho nemaji, jen v eshopech. Mate s nim nekdo zkusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
6.2.12 09:45

PS. Jo, tak kosmeticka, RNDr, taky mohla jen Ryor hanit, aby prodala ty svy vyrobky, to je jasny.

Jo a dotaz, myslite, ze je nutny si davat makeup, kdyz jdu ven? Ja taky slysela, ze kdyz dam jen krem, ze se na to lepi castecky znecisteni, tak nevim.
Hodim to jeste do samostatne diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast