Dentální hygiena Ostrava

16
16.6.22 12:40

Dentální hygiena Ostrava

Ahoj,
Přítel má špatné zkušenosti se zubařem, tak hledáme někoho šikovného a nenásilného na dentální hygienu v Ostravě. Nemáte prosím někdo tip? Kdo mu to trauma neprohloubí. Moc dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
433
16.6.22 12:50

A je možné i dojet někam? Já mám dentální hygienu v Brušperku a doktorka je strašně milá, dobře se s ní pokecá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3185
16.6.22 13:15

https://dh100pro.cz/ chodíme, zde celá rodina a spokojenost. Dopředu bych řekla o problému se zubaři. Ale pokud ještě nikdy nikde na dh nebyl nebo před delší dobou, tak to asi úplně příjemné nebude nikdy, nikde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3914
16.6.22 13:32
@ritterqa píše:
A je možné i dojet někam? Já mám dentální hygienu v Brušperku a doktorka je strašně milá, dobře se s ní pokecá.

Kde v Brušperku je dentální hygiena? Vím o jedné v Krmelíně, ale ne v Brušperku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
16.6.22 13:48
@LilyJane
@LilyJane píše:
Kde v Brušperku je dentální hygiena? Vím o jedné v Krmelíně, ale ne v Brušperku.

Omlouvám se za chybu. Měla jsem skutečně na mysli Krmelín. Popletla jsem to, protože jednu návštěvu jsem měla v Brušperku.

Takže můžu doporučit dentální hygienu v Krmeline, ale netuším jestli bere nové pacienty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
16.6.22 14:53

@ritterqa
Máte kontakt? Zkusím zavolat.
Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
16.6.22 15:08
@Petuleees píše:
@ritterqa
Máte kontakt? Zkusím zavolat.
Moc děkuji.

602 387 468 - snad bude fungovat. Já se vždy objednávám přímo u ní, takže jsem číslo dlouho nepoužila :). Jinak ordinuje mladá slečna nebo paní a fakt milá, všechno vysvětlí. Říká při čištění, že když něco bolí, tak zvednout ruku…já taky nemám doktory ráda, ale k ní se vždy těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
16.6.22 19:41

@ritterqa
Nemají náhodou i stránky? Moc děkuji, jste moc hodná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
16.6.22 22:26

@Petuleees zubovrtka cz jsou nejspíš jejich stránky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.