Deprese - potřebuji podpořit od těch, kdo ji překonal

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
14.2.17 19:23

@kote oragnizace pro lidi s depresi existuji, ja jsem ted v zahranici, tak prehled o ceskych nemam, ale pamatuji si, ze se mi nejake letacky do rukou dostaly…zkus pohledat na netu… na psychoterapii me odeslal psychiatr, ja sama na skupinovou absolutne nechtela,… mela jsem to hrazene i pojistovnou… jak je to dnes netusim, ale myslim, ze zas tak moc se snad nezmenilo… to vse by s tebou mel probrat tvuj psychiatr, navic si myslim, ze treba pobyt na psych. lecebne neni takovy problem, pokud lekar tvrdi, ze hospitalizaci v nemocnici nepotrebujes… drzim ti palce, u me take lekar zpocatku zkousel ruzne AD nez mi sedly ty prave a prave proto jsem byla na lecebne, protoze jsem byla jak na houpacce…obavam se, ze jen zvysovani davky veci neresi, ale jsem jen laik se zkusenosti… lekar mi potom menil Ad kazdy rok, rikal, ze telo si pak na leky zvyka a je treba je menit…kamardka mela jinou lekarku, ta ji jen zvysovala davky a kamaradka po letech skoncila uplne mimo a je na invalid. duchodu… takze prip.jak radi vyse, zmenit lekare…i kdyz se to lehce rika, ja vim… hodne stesti,

• Citovat
  • Upravit
1081
15.2.17 07:47

Diky moc. Psychiatricka mi zadne jine moznosti nenabidla, po trech mesicich mi navysila davku a mam prijit za mesic. Rikala, ze zvyseni davky bych mela pocitit do druheho dne. Prijde mi to celkem dlouho. Nechce se mi brat uklidnovaky kdyz uz beru AD pomerne dlouho na to, aby ucinkovaly. Jsem z velkeho mesta a tak se zkusim dostat k nekomu jinemu. Kdo ma dobre reference.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
4.9.17 09:23

Dobrý den, zeptám se, jaké se u Vás projevily nežádoucí účinky při užívání Citalexu a jak Vám pomohl. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1081
4.9.17 15:17

@mersi45 já jsem Citalex nebrala, ale nežádoucích účinků při nasazení AD jsem měla dost (chvění, mravenčení, nechutenství, zhoršené zaostřování, cukání ve svalech, nervozita, pocení hlavně v noci, sucho v puse).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
7.12.18 10:03

partner znamení střelec

Dobrý den, prosím o radu jak žít a vyjít s mužem ve znamení střelce :) Já jsem váha a jsem s přítelem třetí rok a nedaří se mi život s ním zvládat. Chce to asi hodně tolerance a pochopení. Děkuji za každou Vaši radu, nechci vztah ukončit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.12.18 18:25

Deprese Panicka ataka

Ahoj chtěla jsem se poradit mám panickou ataku mám strach beru prasky triticco na sklidneni ta ataka trvá tak 15 minut začnu se klepat třást a rozbusi semi srdce ekg mi dělaly všechno pořádku na neurologii jsem byla taky vše v pořádku myslíte ze je to jenom v hlavě ze myslím na to co semi muže stát jemi 25 let mám dvě děti jeden syn 18 měsíců je moc ukriceny od rána skoro do večera zda to muže bejt stoho ze křičí ?????diky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí