Derealizace - pomáhá vám Rivotril?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8
18.1.19 12:56

@Moona86
Facebook nemám, ale napište mi na e-mail můžeme si tam napsat víc a podpořit se,

edit adminem - odstraněn e-mail

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
24.6.19 20:07

Zdravim

Jak tak čtu je to tady spíš o ženách s dětmi, ale mě je 24, jsem kluk a mám ty samé problémy co se tady popisují ohledně derealizace. Začalo to asi 4roky zpět, z ničeho nic totální únava, zmatenost, vůbec jsem nevnímal okoli kolem sebe, měsíc co měsíc se to vracelo, 7 až 10dni jsem měl stav a potom chvíli klid. Absolutně jsem nevnímal čas. Teď už jsem stav neměl asi cca 2 roky, jenže minulý týden mě to chytlo zas, bylo to po velké akci a s tím spojený alkohol, nevím jestli to má nějakou spojitost, ale přijde mi to tak. Tento stav už mám dneska 8den a pořád neustupuje. Většinou to přešlo přes noc, ráno jsem se probudil a byl jsem v pohodě. Jen jsem se chtěl zeptat jak jste to léčila, k psychologové jít zatím nechci, chtěl bych zkusit nějaká přírodní antidepresiva. Předem moc děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
29.4.20 16:02

Zdravím, trpím taky těma hnusama a poslední rok a půl je to total peklo. Chci se zeptat jak na tom teď jste, jestli sem ještě někdo zajde kouknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.12.20 19:43

Pomohlo někomu něco na tento stav? Je to hrůza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.12.20 05:12

@Moona86 taky mám, hruza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.12.20 05:25

@Daník81 @Moona86 jak to máte teď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
26.12.20 20:27

@Andrea5519 poslední měsíc peklo😒

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.12.20 05:54

@Daník81 já také. Teď posledních 14 dní a po teplotách se to ještě zhoršilo. Ani léky nezabírají. 😵

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.21 16:00

Ahoj, chodí sem ještě někdo? Jak Vám je? Dostal se z toho někdo?

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
4.4.21 16:23
@Anonymní píše:
Ahoj, chodí sem ještě někdo? Jak Vám je? Dostal se z toho někdo?

offline, jo? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

huš ven třeba sbírat mladé kopřivy a nádivku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.4.21 16:51
@Ou píše:
offline, jo? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:huš ven třeba sbírat mladé kopřivy a nádivku.

Nechápu :nevim: jakože si dělám srandu? Chtěla jsem jen pokecat s lidmi co mají dp a dr a hlavně zjistit jestli se té potvory někdo zbavil

• Citovat
  • Upravit
35
4.4.21 18:52
@Anonymní píše:
Nechápu :nevim: jakože si dělám srandu? Chtěla jsem jen pokecat s lidmi co mají dp a dr a hlavně zjistit jestli se té potvory někdo zbavil

Na fb je skupina derealizace a depersonalizace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
4.4.21 19:27
@Anonymní píše:
Nechápu :nevim: jakože si dělám srandu? Chtěla jsem jen pokecat s lidmi co mají dp a dr a hlavně zjistit jestli se té potvory někdo zbavil

pardon - myslela jsem že jsi uživatelka co řeší derealizaci a řešíme to v poště a dušovala se, že si fakt dá od internetu pohov - protože to docela může pomoci mozku chytat se do toho obranného mechanismu, pokud člověk dělá něco konkrtního, rukama v realitě.

Obecně čím více se na depersonaliszaci/derealizaci soustředíěš, čím víc o tom přemitáš, čím víc se o tom bavíš s dalšími lidmi, tím víc ji upevňuješ, živíš ji a necháváš ji přebrat větší a větší prostor ve své mysli.

V okamžiku kdy ji budeš ignorovat a brát jako příznak úzkostné poruchy, něco jako horečka při angíně, tak tím méně se s ní budeš setkávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.8.24 13:39

Ahoj, dostal se někdo z toho? Mám derealizaci už 9 měsíců, stalo se mi to z dlouhodobého stresu a úzkostí. Máte u toho taky neustálé motání hlavy? Pomohli někomu antidepresiva?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.8.24 11:17

Derealizace/Depersonalizace

Zdravimm, chtěla bych se tady s někým poradit. Trpím derealizaci už půl roku až rok a už mi to hodně vadí. Za tu dobu se toho stalo tolik to ani nebudu vysvětlovat, vy, kteří to máte to pochopite. Jen jsem se chtěla zeptat, jestli na derealizace treba pomáha joga? Za pár dní na ni mam začít chodit a pořád si nejsem jistá. Dekujuu predem za odpovědi :) Btw. Je mi 17

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex