Jak se zbavit molů - znáte firmu z Prahy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
67
14.4.18 10:17

Ja s nima taky bojuju, nikdy jsem ten problem nemela, ale ted posledni dobou je tu mam porad a nevim, kde se berou. Vsechno jsem vyklidila, vytrelavymouky, mouky a ruzny sypky potraviny jsem dala do plastovych doz a stejne to tu porad lita. Ale pokud jsou i v originalnim pudinku, tak to je potom tezky, bojim se tam ted jit kouknout :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21548
14.4.18 10:58

@Matylda22 já je jednou objevila v koření a čaji. Fakt je potřeba projít úplně všechny sypké potraviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
14.4.18 11:38

Je to asi čtvrt roku, co jsem je objevila v granku.. všechno z linky jsem bez milosti vyhodila, vymyla, nakoupila dózy.. no a lítají mi tu zas.. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
16.4.18 11:35
@Matylda22 píše:
Ja s nima taky bojuju, nikdy jsem ten problem nemela, ale ted posledni dobou je tu mam porad a nevim, kde se berou. Vsechno jsem vyklidila, vytrelavymouky, mouky a ruzny sypky potraviny jsem dala do plastovych doz a stejne to tu porad lita. Ale pokud jsou i v originalnim pudinku, tak to je potom tezky, bojim se tam ted jit kouknout :mrgreen:

Hele, já je jednou měla v šatní skříni. Měla jsem tam igelitku s vlašákama a ty svině se zakuklily v povlečení :pocitac: Fakt můžou být kdekoliv. I tam, kde je nečekáš :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný