Děsný zápach z WC

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3389
20.1.11 09:23

u nás smrdí občas taky odpad…hlavně ze sprachového koutu…ale je divné že s umyvadla ne.. :nevim: kupuju nějaky požírač v globusu stoji asi kolem 30,– granule to ser zaleje horkou vodou nebo vaříci a je to dobrý..ale zase jen na chvily…je to z čističky..a je to děsnej smrad… :poblion: jinak si kup chlorid sodný.. :think: nebo ty granule ted nevim jmeno ale taky to obsahuje chlorid sodný je to v bile lahvi modré víčko.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nepřihlášená
20.1.11 09:24
Alenka píše:
Nepřihlášená píše:
Tak nám wc nesmrdí, je to určitě tím že se málo splachuje. Tohle mají doma tchánovci. Dokud jsme tam s nimi bydleli, splachovalo se víc a nic nebylo cítit. Jak jsou sami, tak často nechodí a záchod je cítit kolikrát až na chodbu :roll:
Na černotu poradím častější důkladný úklid mísy :wink: nějakým vhodným desinfekčním prostředkem (s červeným uzávěrem, protože to je nejsilnější kyselina).
A pak taky používat nějaké ověřené (ne nekvalitní levné) vůně na wc.

Nevim, zda reagujes na muj prispevek, nicmene u nas se splachuje casto. Nesnasim splachovani napul, kdy vse splachnute zustane v mise, jen se to posoupne o kousek niz. I u mych tchanovcu se takhle splachuje a paradoxne u nich nic nesmrdi :nevim:

Harpic vyzkousim, ale nevim, zda je to i na potrubi :think:

Reagovala jsem na zakladatelku.

• Citovat
  • Upravit
1938
20.1.11 09:52
kacusek píše:
u nás smrdí občas taky odpad…hlavně ze sprachového koutu…ale je divné že s umyvadla ne.. :nevim: kupuju nějaky požírač v globusu stoji asi kolem 30,– granule to ser zaleje horkou vodou nebo vaříci a je to dobrý..ale zase jen na chvily…je to z čističky..a je to děsnej smrad… :poblion: jinak si kup chlorid sodný.. :think: nebo ty granule ted nevim jmeno ale taky to obsahuje chlorid sodný je to v bile lahvi modré víčko.. :think:

Napada me bud Freddy nebo Krtek :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3389
20.1.11 10:52

nene krtek určitě ne..a tím druhým si jistá nejsem já jedu podle obalu ale fakt je to super až jsem se minule lekla nasypu to tam a ted ten zvuk jak to tam vyžírá..pak tu vařící vodu a takovej gejzir jak to začalo s toho bublat stříkat :mrgreen: ale je to protáhnutý dobře teda… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
20.1.11 13:13
kacusek píše:
nene krtek určitě ne..a tím druhým si jistá nejsem já jedu podle obalu ale fakt je to super až jsem se minule lekla nasypu to tam a ted ten zvuk jak to tam vyžírá..pak tu vařící vodu a takovej gejzir jak to začalo s toho bublat stříkat :mrgreen: ale je to protáhnutý dobře teda… :palec:

Koukala jsem do seznamu vsech cisticu odpadu a je toho podstatne vic, nez co pamatuju z dob meho pusobeni ve velkoskladu drogerie. Neco kazdopadne koupim, snad to pomuze, protoze se stydim pri kazde navsteve u nas. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nepřihlášená
25.2.12 10:34

chlorid sodný je prachobyčejná kuchyňská sůl, to asi ne… spíš chlornan sodný, to je dezinfekce

• Citovat
  • Upravit
505
9.10.19 03:44

Obnovuji diskuzi. Uz jsem nestastna. Nejsem zadna spindira. Wc umyvam, dezinfikuji, ale obcas to tam smrdi jako naverejnych zachodcich nebo v podchode kde curaji bezdomovci. Uz jsem oddelalaprkynko a poradne vse vycistila. Ocuchala jsem to cele okolo ato mi nikde neprijde, ale kdyz dojdu na wc tak to citim. Ve adrzi u wc totez nesmrdi. Nemate nekdo nejaky tip nebo zkusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1506
9.10.19 10:48

@Bebinka29
Na všechny zápachy mi pomohl ocet, mě osobně nesmrdí a má drahá polovička to prostě musela chvíli vydržet :) nejde vám třeba něco přímo z šachty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
10.10.19 21:06

@Bebinka29 Já na wc požívám jedlou sodu s kyselinou citronovou-posypat celou mísu, nechat chvíli a pak polít octem. Dokud šumí nechávám, pak vydrhnu štětkou. Mísa nablýskaná a jde to i bez chemie ;-)
(jedlá soda pohlcuje pachy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný