Děti a jídlo v obchodě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1794
11.10.22 21:58
@neila píše:
ty si v restauraci řekneš o účet ještě než začneš jíst? Aha… :zed:

Tak v ve fastfoodu ti nejdříve dají účet, pak ti donesou jídlo.

V jídelnách rovněž také. Nejdříve u pokladny zaplatím jídlo, dostanu ho až pak.

Setkala jsem se tím i v některých kavárnách.

:nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
11.10.22 22:01
@Pitaya1 píše:
Ty nevidíš rozdíl mezi restauracích a supermarketem? :think:

myslíš restauracemi a supermarketem? ;)
No já primárně nevidím rozdíl v tom, co je nezaplaceno, ať je to kdekoliv. Rohlík za 3 koruny tě vyhodí z trenek, ale oběd za 300 je v pořádku. Zvláštní uvažování :think: Protože pokud nemáš nekalé úmysly, tak ten rohlík bez mihnutí oka u kasy nahlásíš a zaplatíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10854
11.10.22 22:04

A jak se díváte na lidi, kteří si v supermarketech otevřou pití a napijí se, nebo ho vypijí na ex?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
11.10.22 22:07
@Alexandria Nixia píše:
Tak v ve fastfoodu ti nejdříve dají účet, pak ti donesou jídlo.

V jídelnách rovněž také. Nejdříve u pokladny zaplatím jídlo, dostanu ho až pak.

Setkala jsem se tím i v některých kavárnách.

:nevim:

mluvím o restauracích, což fastfoody nejsou, víme všichni jak to chodí tam… Pointa byla jinde, a to přesně v tom, že tady Lucena, nebo Pitaya, nebo jak si teď říká, vyrobí problém vždycky i tam, kde neexistuje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3253
11.10.22 22:14
@Bytsamsebou píše:
Takže všechno po nakoupení vydezinfikuješ, včetně pečiva a pak to teprve jíš? Nebo jakmile to projde pokladnou a zaplatíš to, stane se to hygienickým zbožím?

Trochu z extrému do extrému, ne? To je jako říct, že když jsem byla v oblečení celý den, pak už je jedno že si v něm i lehnu do postele :D. Nějak tě nechápu, úplně zbytečně se tady hádáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
11.10.22 22:15
@Bytsamsebou píše:
A jak se díváte na lidi, kteří si v supermarketech otevřou pití a napijí se, nebo ho vypijí na ex?

Myslím si pouze, že to nemají jednoduché v těch obchodech. Nikoho takového jsem neviděla v obchodě. Ale taky po nikom nezírám. Do obchodu jdeme za účelem, že chceme/potřebujeme nakoupit a co nejdřív se přesunout ven/domů. My pijeme a jíme nejdřív za pokladnou. Tak to prostě je. Ať si každý dělá, jak mu rozum káže. Reagovala bych, kdyby někdo narušoval náš prostor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
11.10.22 22:15

Reagovala si zbytečně afektovane. Určitě se to dalo vysvětlit slovně. Nepřipadá mi to jako dospělé jednání teda. Taky nemám rada dávání jídla před placením, a děti to chápou, i přesto, ze to nebylo vždy 100%.
Když měl někdo jo hlad a znamenalo by to zbytečnou histerii pečivo dostal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3253
11.10.22 22:19

Já teda osobně nikoho jíst a pít ještě v obchodě běžně nevidím. Ty pozornější vědí, že na dveřích supermarketu je na to mnohdy upozornění že je to zakázáno. Zase ta naše povaha česká..kdyby se takhle chovali všichni, jak by to asi vypadalo? Nechápu to ani u dětí, ale do těch 4 let budiž, ale dospělí? To jako vážně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10854
11.10.22 22:19
@Kelsey píše:
Myslím si pouze, že to nemají jednoduché v těch obchodech. Nikoho takového jsem neviděla v obchodě. Ale taky po nikom nezírám. Do obchodu jdeme za účelem, že chceme/potřebujeme nakoupit a co nejdřív se přesunout ven/domů. My pijeme a jíme nejdřív za pokladnou. Tak to prostě je. Ať si každý dělá, jak mu rozum káže. Reagovala bych, kdyby někdo narušoval náš prostor.

Já skoro vždy někoho, hlavně ty děti a zvláště v letních měsících vídám lidi, kteří pijí nápoje již v supermarketech zcela běžně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
11.10.22 22:21
@mojara píše:
Celou diskusi jsem nečetla, ale zakladatelku úplně chápu, jako toto prostě neuznávám, to to děcko vážně nevydrží dobu nákupu na bez jídla? Dcera byla naučená v obchodě, že jí se až to, co se zaplatí. No v obchodech to vidím běžně, děcko žmoulá rohlík, sušenku… Prostě „maminky“ a děcko středobod světa

a nenapadlo tě. že to třeba i některé maminky dělají proto, aby to jejich dítě pak neotravovalo ostatní svým hysterákem?

já třeba měla období, kdy jsem děti do obchodu fakt nebrala, protože to s nima bylo o nervy, ale ne každý má tu možnost… fakt bych neodsuzovala lidi za kus rohlíku, co je ale mimo je nutit jiné matce, aby dělala něco, co ona sama nechce, nebo podstrkovat za zády něco o co fakt nestojí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
11.10.22 22:24
@Jazmine píše:
Já teda osobně nikoho jíst a pít ještě v obchodě běžně nevidím. Ty pozornější vědí, že na dveřích supermarketu je na to mnohdy upozornění že je to zakázáno. Zase ta naše povaha česká..kdyby se takhle chovali všichni, jak by to asi vypadalo? Nechápu to ani u dětí, ale do těch 4 let budiž, ale dospělí? To jako vážně?

no do potravin je zakázána maximálně tak zmrzlina a zvěř, vyjma asistenčních psů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
11.10.22 22:25

Já tohle nesnáším, dokud to nezaplatím, není to moje a děti nikdy nic nedostaly (mám 3). Tu chvilku to vydrží. A kor ještě od cizí :roll: ať se stará o svoje děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
11.10.22 22:26
@Bytsamsebou píše:
A jak se díváte na lidi, kteří si v supermarketech otevřou pití a napijí se, nebo ho vypijí na ex?

pokud si to u pokladny zaplatí, tak at si to vypijí, asimají žízeň…jako kdyby si někdo otevřel třeba víno nebo pivo, tak to bych asi divně koukala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10854
11.10.22 22:28
@welovefashion píše:
pokud si to u pokladny zaplatí, tak at si to vypijí, asimají žízeň…jako kdyby si někdo otevřel třeba víno nebo pivo, tak to bych asi divně koukala…

A sleduješ ty lidi až k pokladně, zda tu otevřenou láhev zaplatí, nebo je ti to jedno, protože prostě mají žízeň?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
11.10.22 22:32
@Bytsamsebou píše:
A sleduješ ty lidi až k pokladně, zda tu otevřenou láhev zaplatí, nebo je ti to jedno, protože prostě mají žízeň?

nemám čas sledovat cizí lidi, to je jejich karma a vizitka, jestli si to zaplatí :-) pokud vidím, že to někde odloží, tak si pomyslím něco o hulvátech a nevychovancích… ale nikde je nehlásím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí