Děti a jídlo v obchodě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
13.10.22 15:00
@krecik.dzungarsky píše:
V mém světě je tohle naprosto mimo společensky přijatelné chování. Ve společnosti jsou nastavená určitá pravidla, kdyby si každý dělal co chce, tak by to tady za chvíli vypadalo jako ve zvěřinci. A lidé mají narozdíl od zvířat určité nadstandardní schopnosti. V obchodě se nakupuje, jí se mimo prostory jakékoliv prodejny. Je to neslušné a nehygienické. A o čestnosti někoho, kdo se chová jako nenažrané zvíře, silně pochybuji. Se zdravým dítětem snad není problém si naplánovat nákup tak, aby se dítě nakrmilo předem kdekoliv jinde. Mně přijde jako totální úlet i to popíjení čehokoliv s tím, že to později zaplatím. Běžně u sebe nosím vodu a piju před vstupem do obchodu. Zvládne to i cvičená opice, jednu takovou s autismem mám doma a v životě v žádném obchodě nic nejedla ani nepila. Mělo by se to brát jako krádež. Klidně bych podobné jedince zadržela do příjezdu policie a později je hnala k přestupkové komisi. Za mě je kdokoliv, kdo jí nebo pije v obchodě, primitivní dobytek.

Jé, hned jsem dostala chuť na točenou, v obchoďáku ji ještě mají. To si dám. A sednu si tam a budu pozorovat cvrkot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
13.10.22 15:19
@Russet píše:
Jé, hned jsem dostala chuť na točenou, v obchoďáku ji ještě mají. To si dám. A sednu si tam a budu pozorovat cvrkot.

:lol: :lol: Před pokladnou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
13.10.22 15:40
@Russet píše:

Nejraději mám točenou Opočno. Vanilka a čokoláda. Mi to připomíná dětství. Zlíňanku ve Zlíně. Kde se vanilkovo-čokoládová točila. Ale strašně málo na ni narazím. Většinou mívají ovocné. Když teda někde mají tuhle moji. Tak manžel číhá, až si toho všimnu. Že budu skákat radostí. Protože ví, že bez zmrzliny neodejdu a to je jediná, kdy jsem prase 🙈 👀. Beru si tu největší, kterou mají. Protože vím, že na ni za rok narazím třeba 1-2×. Tak si ji chci užít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
13.10.22 15:41
@Kelsey píše:
Nejraději mám točenou Opočno. Vanilka a čokoláda. Mi to připomíná dětství. Zlíňanku ve Zlíně. Kde se vanilkovo-čokoládová točila. Ale strašně málo na ni narazím. Většinou mívají ovocné. Když teda někde mají tuhle moji. Tak manžel číhá, až si toho všimnu. Že budu skákat radostí. Protože ví, že bez zmrzliny neodejdu a to je jediná, kdy jsem prase 🙈 👀. Beru si tu největší, kterou mají. Protože vím, že na ni za rok narazím třeba 1-2×. Tak si ji chci užít.

Mně taky. Vanilková je jako „tenkját“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
13.10.22 15:52

Konečně někde, kde jsem za tu dobrou a moje dítě by nikdy :lol: :dance: jezis jednou jsem zvazovala v drogerii, že si nacnu kapesníky hned, ale neudělala a když jsem si tuhle po nákupu a zaplacení nových bot tyto hned vzala na nohu, stejně jsem si přišla trochu nepatricne, ze to nenechám až na doma :D ale s tim pitím jste mě dostali, to mě ani nenapadlo, že bych si už mohla loknout, možná v budoucnu vyuziju :think: ale třeba v IKEA, tam zas hresime, tam to máme jako " vlez vsude " :lol: Jo a zkusila jsem říct včera klukovi, ať si toho Brumika rozbalí, no to byl šok, mami nejdřív zaplatit a pak za minutu mami, nerozbalujes to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148641
13.10.22 16:53
@Bubla Bůčková píše:
Konečně někde, kde jsem za tu dobrou a moje dítě by nikdy :lol: :dance: jezis jednou jsem zvazovala v drogerii, že si nacnu kapesníky hned, ale neudělala a když jsem si tuhle po nákupu a zaplacení nových bot tyto hned vzala na nohu, stejně jsem si přišla trochu nepatricne, ze to nenechám až na doma :D ale s tim pitím jste mě dostali, to mě ani nenapadlo, že bych si už mohla loknout, možná v budoucnu vyuziju :think: ale třeba v IKEA, tam zas hresime, tam to máme jako " vlez vsude " :lol: Jo a zkusila jsem říct včera klukovi, ať si toho Brumika rozbalí, no to byl šok, mami nejdřív zaplatit a pak za minutu mami, nerozbalujes to :lol:

Tak si na ten pocit moc nezvykej, protože za chvíli dorazí někdo, kdo ti s chutí vysvětlí že Brumík je zlo, jed a tfujtajbl a svým dětem by to nekoupil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
13.10.22 17:10
@Bubla Bůčková píše:
Konečně někde, kde jsem za tu dobrou a moje dítě by nikdy :lol: :dance: jezis jednou jsem zvazovala v drogerii, že si nacnu kapesníky hned, ale neudělala a když jsem si tuhle po nákupu a zaplacení nových bot tyto hned vzala na nohu, stejně jsem si přišla trochu nepatricne, ze to nenechám až na doma :D ale s tim pitím jste mě dostali, to mě ani nenapadlo, že bych si už mohla loknout, možná v budoucnu vyuziju :think: ale třeba v IKEA, tam zas hresime, tam to máme jako " vlez vsude " :lol: Jo a zkusila jsem říct včera klukovi, ať si toho Brumika rozbalí, no to byl šok, mami nejdřív zaplatit a pak za minutu mami, nerozbalujes to :lol:

Tak nesmis to pak zase vratit do regalu, ze jo. To se pry taky deje, nacnuta vodka a tak :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí