Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Já bych ještě než půjdeš sama spát syna zkontrolovala, ale zdá se mi, že bude v pohodě. Ono kdyby to bylo vážné, tak bys to určitě poznala. Mně dneska taky syn spadnul z postele, plakal, ale pak už to bylo dobrý.
Me dcera spadla prastila se teda do hlavy a jeli jsme na pohotovost byla jen v soku nic ji nebylo akorat jsem ji casteji kontrolovala ale jinak ok
@Nicolink kdyby se fakt nějak hodně bouchnul, choval by se nějak podezřele jinak v průběhu odpoledne a večera. takhle to vypadá, že spadl naštěstí šikovně. Samozřejmě na něho občasně jukni, ale nebuď ho. Určitě je v pořádku.
Edit: @zzuza ![]()
Příspěvek upraven 31.05.14 v 21:41
@Nicolink promiň..asi jsem se uklepla, respektive asi určitě..tedy určitě
![]()
Prosím o radu. Jsem kráva, syn 6 let spadl na hřišti z prolézačky. Odhadem výška asi 140 cm, seděl tam na laně a převážil se dopředu. Hodil jakoby placáka na zem na takové malinkaté kulaté kamínky, něco skoro jako písek. Pak byl jen otřesený, jinak v pohodě, hned pak jel na kole, je veselý, normálně jedl. Ale rozleželo se mi to, jestli nemůže mít nějaké vnitřní zranění břicha. Když jsme se ho ptali, tak řekl, že ho bolí celé bříško, ale přitom se smál. Při lehkém prohmatání ho nic přímo nebolelo. Klidně si na to břicho dobrovolně lehl. Je to už asi 6 hodin. Jeli byste na pohotovost? Díky.
Ne, vždyť nemá žádné příznaky. Kdyby ho to bolelo, měl na břiše m9drinu, měl ho ztuhlé, tak jo.
@Anonymní píše:
Jeli byste na pohotovost? Díky.
Kvůli takovéhle maličkosti ani omylem.
@Anonymní píše:
Prosím o radu. Jsem kráva, syn 6 let spadl na hřišti z prolézačky. Odhadem výška asi 140 cm, seděl tam na laně a převážil se dopředu. Hodil jakoby placáka na zem na takové malinkaté kulaté kamínky, něco skoro jako písek. Pak byl jen otřesený, jinak v pohodě, hned pak jel na kole, je veselý, normálně jedl. Ale rozleželo se mi to, jestli nemůže mít nějaké vnitřní zranění břicha. Když jsme se ho ptali, tak řekl, že ho bolí celé bříško, ale přitom se smál. Při lehkém prohmatání ho nic přímo nebolelo. Klidně si na to břicho dobrovolně lehl. Je to už asi 6 hodin. Jeli byste na pohotovost? Díky.
Myslim si, ze neni potřeba..
Ani dokonce neplakal..
@Anonymní píše:
Ne.. V tomto věku se umí ozvat..
Dobrý den, hrozně moc se za to stydím, ale prosím poraďte. Naše doktorka má dneska dovolenou a nevím, jestli to mám řešit přes nemocnici, nebo to nechat být..
Máme 3tydenni miminko. Včera před krmením mi spadlo z polštáře na gauč (bylo na přeloženým polštáři, který máme na matraci a ta je na gauči- na matraci teď spí pritel, proto to takhle zvláštně teď mame). Takže vyska asi 40 cm, pokud spadlo z polštáře rovnou na gauč. Možná min, pokud spadlo z polštáře na matraci a z matrace na gauč. Nespadl
a podlahu, ale gauč není nějak extra měkký, prostě nespadl do perinky
Překulilo se, udělalo asi dva tři sudy. Vůbec neplakalo, potom se hned najedlo. Víc spave není, naopak mám pocit, že víc pláče, je v klidu a najednou hysterický zachvaty..Propina nožičky, nevím, jestli to jsou prdy, trochu na ne trpíme. Možná si to teď vsugerovavam, že pláče kvůli tomu, že se mu něco stalo, nevim..
V noci spal klidně, normálně jako vždycky. Sleduju zornicky, hybnost, jak ji, obsah plenek, vše v pořádku. Jen mi přijdou divný ty hysteraky a že včera a dneska málo spí… Řešili byste to? Moc děkuju.
Myslím, že se mu nic nestalo a pláče z nějakého miminčího důvodu ![]()
Chápu, že spadlo že 40 cm na měkký gauč? Ne, fakt bych to neřešila. Kdyby to byla rána, která mu má ublížit, tak by určitě plakal. To, že jeden den spí méně a jeden více, je naprosto normální a v tomhle případě spíš náhoda.