Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Jak to tak čtu, tak u nás je to stejný, malýmu bude 11 měsíců a mám pocit, že má místo hlavy snad balvan
vždycky taková šlupka, chvilku řve a pak se směje
Taky jsem po prvním pádu letěla k doktorce, ale to bylo fakt jen jednou, jinak bych tam po každym pádu musela být každý den teď
Jsou gumový mi přijde, obzvlášť ty kluci když vyváděj, tak je jim všechno jedno ![]()
Bezva a co taky nějaké rukavičky aby se o něco nespálil? Přesně dítko se musí naučit že pád znamená bolest… Troubu pochopil taky hned, pak měl asi 2 měsíční období když kdy mu byla vysvětlena zásuvka a všude na návštěvách, v obchodech.. kdekoli ukazoval šíleně na zásuvky a auva, auva.. Měla ho babička a on začal z ničeho nic auva, auva chudák babi co že ho bolí a on ukazoval na zásuvku ![]()
Nevím, děti se podle mě musí otlouct, aby zjistili, na co si dávat pozor. Helmu na doma?
Vtipné.
Heleď, podle mě se moc bojíš. Mít třetí, tak už to tak neřešíš. ![]()
Setkal jste se nekdo z padem u ditete na brisko a aby bylo v bezvedomi
@tereza24 píše:
Setkal jste se nekdo z padem u ditete na brisko a aby bylo v bezvedomi
No jedině, že by si vyrazilo dech, jestli to jde i pádem na břicho. A tobě se to stalo?
Myslím, že malé dítě nikdy nespadne úplně přímo na břicho, protože má hlavu nepoměrně větší k tělu a ta prostě vždycky půjde první. Leda by na něco tím bříškem vletělo, na nábytek nebo tak něco.
Každopáně v případě bezvědomí, i krátkého, bych neváhala a valila na pohotovost.
Volala jsem sanitu jsme v nemocnici ale nikdo mi to nevysvetlil
@tereza24 píše:
Spatne nasli mu nador na ledvine
To je mi moc líto.
Kdyby ses chtěla vypovídat, napiš mi SZ.
Drž se.
Ahojte, myslíte, že po takovém pádu je nutné 14 měsíčního v noci budit či nějak víc sledovat:
Jeli jsme s kočárem a já blbec malého nepřipoutala, stoupl si a převážil se, udělal takové asi salto, spíš ale ze sedu protože mu hrazdička od kočáru podrazila nohy. Pak ležel na zemi obličejem dolů a plakal. Vypadalo to hrozivě. Do hlavy se ale dle mého nějak nepraštil, neodřel se (měl kapuci), chvíli plakal (spíš z toho šoku), ale brzy se zklidnil. Pak jsem ho postavila na zem a rozběhl se, jak je jeho zvykem. Pak jsme byli přes hodinu na hřišti, kde běhal, hrál si, jako obvykle, doma snědl mísu kaše, koupal se, řádil ve vaně a kolem sedmé usnul (teda skoro hned, ale byl unavený, přes poledne moc nespal). Mám to ještě nějak řešit? Budit ho? Chodím na něj koukat do postýlky a zdá se mi ok.
@zzuza píše:
Ahojte, myslíte, že po takovém pádu je nutné 14 měsíčního v noci budit či nějak víc sledovat:Jeli jsme s kočárem a já blbec malého nepřipoutala, stoupl si a převážil se, udělal takové asi salto, spíš ale ze sedu protože mu hrazdička od kočáru podrazila nohy. Pak ležel na zemi obličejem dolů a plakal. Vypadalo to hrozivě. Do hlavy se ale dle mého nějak nepraštil, neodřel se (měl kapuci), chvíli plakal (spíš z toho šoku), ale brzy se zklidnil. Pak jsem ho postavila na zem a rozběhl se, jak je jeho zvykem. Pak jsme byli přes hodinu na hřišti, kde běhal, hrál si, jako obvykle, doma snědl mísu kaše, koupal se, řádil ve vaně a kolem sedmé usnul (teda skoro hned, ale byl unavený, přes poledne moc nespal). Mám to ještě nějak řešit? Budit ho? Chodím na něj koukat do postýlky a zdá se mi ok.
asi bych nebudila…ony ty děti jsou dost gumové…malá se tedka naučila stát takže si umíš představit ty pády ze stoje na plovoučku
několikrát se ošklivě praštila do hlavy a řev jak blázen…pokud byla normální celý den tak jsem to neřešila
sama píšeš, že řádil jako obvykle…kdyby mu něco bylo už by se to projevilo
bude v pořádku
@zzuza nebudila bych. Jestliže se viditelně nepraštil, je v klidu, tak bude v pohodě.
Já bych ještě než půjdeš sama spát syna zkontrolovala, ale zdá se mi, že bude v pohodě. Ono kdyby to bylo vážné, tak bys to určitě poznala. Mně dneska taky syn spadnul z postele, plakal, ale pak už to bylo dobrý.