Děti a pády

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1048
20.2.13 17:11

Jak to tak čtu, tak u nás je to stejný, malýmu bude 11 měsíců a mám pocit, že má místo hlavy snad balvan :) vždycky taková šlupka, chvilku řve a pak se směje :D Taky jsem po prvním pádu letěla k doktorce, ale to bylo fakt jen jednou, jinak bych tam po každym pádu musela být každý den teď :D Jsou gumový mi přijde, obzvlášť ty kluci když vyváděj, tak je jim všechno jedno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
20.2.13 17:19

Příspěvek upraven 13.08.20 v 10:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
20.2.13 17:26

Bezva a co taky nějaké rukavičky aby se o něco nespálil? Přesně dítko se musí naučit že pád znamená bolest… Troubu pochopil taky hned, pak měl asi 2 měsíční období když kdy mu byla vysvětlena zásuvka a všude na návštěvách, v obchodech.. kdekoli ukazoval šíleně na zásuvky a auva, auva.. Měla ho babička a on začal z ničeho nic auva, auva chudák babi co že ho bolí a on ukazoval na zásuvku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
20.2.13 18:34

Nevím, děti se podle mě musí otlouct, aby zjistili, na co si dávat pozor. Helmu na doma? :-D Vtipné.
Heleď, podle mě se moc bojíš. Mít třetí, tak už to tak neřešíš. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tereza24
15.8.13 23:43

Setkal jste se nekdo z padem u ditete na brisko a aby bylo v bezvedomi

• Citovat
  • Upravit
2528
15.8.13 23:57
@tereza24 píše:
Setkal jste se nekdo z padem u ditete na brisko a aby bylo v bezvedomi

No jedině, že by si vyrazilo dech, jestli to jde i pádem na břicho. A tobě se to stalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
16.8.13 00:15

Myslím, že malé dítě nikdy nespadne úplně přímo na břicho, protože má hlavu nepoměrně větší k tělu a ta prostě vždycky půjde první. Leda by na něco tím bříškem vletělo, na nábytek nebo tak něco.
Každopáně v případě bezvědomí, i krátkého, bych neváhala a valila na pohotovost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tereza24
16.8.13 01:31

Volala jsem sanitu jsme v nemocnici ale nikdo mi to nevysvetlil

• Citovat
  • Upravit
1998
16.8.13 07:20

Jak to dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tereza24
16.8.13 18:19

Spatne nasli mu nador na ledvine

• Citovat
  • Upravit
7661
16.8.13 20:06
@tereza24 píše:
Spatne nasli mu nador na ledvine

To je mi moc líto.
Kdyby ses chtěla vypovídat, napiš mi SZ.
Drž se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
679
31.5.14 20:25

Ahojte, myslíte, že po takovém pádu je nutné 14 měsíčního v noci budit či nějak víc sledovat:

Jeli jsme s kočárem a já blbec malého nepřipoutala, stoupl si a převážil se, udělal takové asi salto, spíš ale ze sedu protože mu hrazdička od kočáru podrazila nohy. Pak ležel na zemi obličejem dolů a plakal. Vypadalo to hrozivě. Do hlavy se ale dle mého nějak nepraštil, neodřel se (měl kapuci), chvíli plakal (spíš z toho šoku), ale brzy se zklidnil. Pak jsem ho postavila na zem a rozběhl se, jak je jeho zvykem. Pak jsme byli přes hodinu na hřišti, kde běhal, hrál si, jako obvykle, doma snědl mísu kaše, koupal se, řádil ve vaně a kolem sedmé usnul (teda skoro hned, ale byl unavený, přes poledne moc nespal). Mám to ještě nějak řešit? Budit ho? Chodím na něj koukat do postýlky a zdá se mi ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nicolink
31.5.14 20:30
@zzuza píše:
Ahojte, myslíte, že po takovém pádu je nutné 14 měsíčního v noci budit či nějak víc sledovat:Jeli jsme s kočárem a já blbec malého nepřipoutala, stoupl si a převážil se, udělal takové asi salto, spíš ale ze sedu protože mu hrazdička od kočáru podrazila nohy. Pak ležel na zemi obličejem dolů a plakal. Vypadalo to hrozivě. Do hlavy se ale dle mého nějak nepraštil, neodřel se (měl kapuci), chvíli plakal (spíš z toho šoku), ale brzy se zklidnil. Pak jsem ho postavila na zem a rozběhl se, jak je jeho zvykem. Pak jsme byli přes hodinu na hřišti, kde běhal, hrál si, jako obvykle, doma snědl mísu kaše, koupal se, řádil ve vaně a kolem sedmé usnul (teda skoro hned, ale byl unavený, přes poledne moc nespal). Mám to ještě nějak řešit? Budit ho? Chodím na něj koukat do postýlky a zdá se mi ok.

asi bych nebudila…ony ty děti jsou dost gumové…malá se tedka naučila stát takže si umíš představit ty pády ze stoje na plovoučku :roll: několikrát se ošklivě praštila do hlavy a řev jak blázen…pokud byla normální celý den tak jsem to neřešila :nevim: sama píšeš, že řádil jako obvykle…kdyby mu něco bylo už by se to projevilo ;) bude v pořádku

• Citovat
  • Upravit
72725
31.5.14 20:31

@zzuza nebudila bych. Jestliže se viditelně nepraštil, je v klidu, tak bude v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
31.5.14 20:32

Já bych ještě než půjdeš sama spát syna zkontrolovala, ale zdá se mi, že bude v pohodě. Ono kdyby to bylo vážné, tak bys to určitě poznala. Mně dneska taky syn spadnul z postele, plakal, ale pak už to bylo dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák