Úraz nohy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2183
9.2.13 17:59

úraz nohy

Ahoj holky, prosim o radu. Koupili jsme dneska nějaký nábytek rozložený v krabicích. nanosili jsme ho do pokoje, že to budeme sestavovat. Stačila chvilka nepozornosti a synovi (3roky) padla jedna krabice na nohu, odnesl to teda asi jenom palec a hlavně nehet. Skoro celý mu během chvíle zmodral, chudák z toho byl tak vyřízenej, že z toho usnul :? ale zase nebrečel moc, tak si myslim, že to zlomený nemá. Jeli by jste s tim na chirurgii nebo ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101452
9.2.13 18:03

Pokud nemá pojistku, tak bych nikam nejela :-) Jinak se mi tohle stalo taky, bolí to jak čert, nemohla jsem obout boty ještě několik dní a ten nehet mi slezl, ale na doktora to není, stejně se s tím nic nedělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
9.2.13 18:05

Díky za odpověď, já jsem z toho byla celkem vyřízená :? přítel taky říkal, že mu nejspíš ten nehet sleze. A mám mu to třeba zalepit nebo tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
9.2.13 18:16

Nelepit, nechat větrat… ve špitálu by mu max strhli nehet a to bolí mnohem víc, než toto.. on ten nehet max sleze sám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
9.2.13 18:17

Já bych asi jela, mě se jednou povedlo se nakopnout a měla jsem jeden prst naštípnuty, ale je fakt, že to bolelo jako cert :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
9.2.13 18:23

@ivana-domca ale jak poznám, že to má zlomený nebo naštípnutý :think:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
9.2.13 18:28
@chelsea001 píše:
@ivana-domca ale jak poznám, že to má zlomený nebo naštípnutý :think:?

to ti řeknou jedině v nemocnici z rentgenu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
9.2.13 18:31

Já bych taky radši jela, rentgenem se nic nezkazí. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64871
9.2.13 18:31

Ale stejně se to do sádry nedává, jen se slepí náplastí k dalšímu prstu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
9.2.13 18:34

Tak já holky nevim, ale díky za rady. Uvidim jak to bude vypadat až se vzbudí. A když je to zlomený tak prst nateče nebo tak? Já nic zlomenýho nikdy neměla tak vůbec nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
9.2.13 18:36
@vokishka píše:
Ale stejně se to do sádry nedává, jen se slepí náplastí k dalšímu prstu.

to asi záleží na tom jaký je to prst, já měla nastiply prstenicek, tak mi ukazali, jak to mám fixovana, nelepila jsem ho k jinému prstu, ale možná že jinde to dělají jinak :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64871
9.2.13 18:46

@ivana-domca Je fakt, že to byl malíček a je to už nějakou delší dobu. Já si hodila na palec plech na pečení, sice to první den dost bolelo, ale potom tak nějak normálně pobolívalo, nehet měl divnou barvu půl roku, ale neslezl, postupně to odrostlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
9.2.13 18:51

@vokishka taky se mi nehet prapodivne zabarvil a neslezl, ale šíleně to bolelo asi týden, jsem si ho nastipla na štědrý den, tak ze mě měli na pohotovosti srandu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101452
9.2.13 18:55

Tak přítel si taky naštípl malíček, u doktora byl (kvůli pojistce) ale jinak to bylo dost k ničemu, zafixovali mu to ke špachtli - ještě ten den to sundal a nechal bez ničeho a zahojilo se to ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
9.2.13 19:28

@ivana-domca prsty na noze se nesádrují, max fixují.. ale pokud má pod nehtem krev, tak spíš hrozí, že mu to dr strhne.. mám s tím bohaté zkušenosti..

@chelsea001 Jinak k dr bych fakt nejela, pokud nebude mít problém s chůzí, tak je to zbytečné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák