Zlomený klíček u batolete

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4336
7.2.13 16:09

zlomený klíček u batolete

Ahojky holky!
Včera chtěl náš raubíř večer běhat s maminkou a držet se za ručičku. Měla jsem ho po svojí pravé straně, uběhli jsme sotva 10 metrů a malej mi najednou skočil
přede mě. Už jsem nestačila nic udělat, zakopla jsem o něj a spadla přímo
na něj.
Dnes jsem šli pro jistotu na chirurgii a diagnóza zněla - zlomená levá klíční
kost. Málem jsem tam omdlela, vlastní matka zlomí svému dítěti klíční kost!
Chci se zeptat - mělo vaše dítko tentýž problém? A jak v noci spinkalo? Malý
dostal takovou tu osmičkovou fixaci. Dávali jste něco před spaním proti bolesti?
Přes den to jde, ale myslím, že spánek bude asi problém…
Díky za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11037
7.2.13 16:31

A jak ti spal v noci na dnešek, když se to stalo včera? Moje dcera taky měla ve 2 letech zlomenou klíční kost po pádu ze židle a snášela to dobře, i tu fixaci a v noci spinkala. Normálně si hrála, jako kdyby jí nic nebylo. :D
Kdyby ti v noci nemohl spát, tak mu zkus dát dětský Paralen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31272
7.2.13 16:32

Já měla zlomenou klíční kost asi jako osmi, možná desetiletá, už ani nevim - zlomila mi jí moje vlastní sestra :lol:
spaní - no nevim, jak to vnímají takhle malí caparti, ale nebude to jednoduché. hlavně si nesmí lehnout na bok a tu kost si tak zkřivit, špatně by mu to srostlo, takže já musela spát v polosedě (máma mi dala do postele vál) a bylo to hrozný… :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
7.2.13 17:04

No, na dnešek se asi 3× nebo 4× vzbudil, pobrečel si, ale vždycky zase usnul. Taky si přes den hraje normálně, nebrečí, nic, ale spíš si myslím, že se mu s tou
fixací bude prostě špatně spinkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
7.2.13 17:20

Ahojky, moje malá ségra si zlomila klíční kost když jí byl asi rok a půl, (skákala na gauči, neudržela balanc a lupla sebou o konferenční stolek)… a co si pamatuji, tak dostala tu fixaci a zvládala to docela dobře, samozřejmě si občas trošku poplakala, když nemohla dělat to co chtěla, ale myslím, že spinkala docela v pohodě… :D :D Tak držím palce ať je malí brzy fit :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
7.2.13 17:50

@Nunka
Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
7.2.13 19:12

Ahoj, jojo, meli jsme to take. I kdyz bylo ji 9m a spadla ze zidle. Ale tuhle fixaci mela taky. Spala dobre, nebudila se, hrala si, nic na bolest jsem nedavala, za tyden ji to sundali, mela to srostle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
17.10.17 18:09

Ahoj maminky, dnes odpoledne se skulil z postele na zem můj osmiměsíční syn…byli jsme na rentgenu a má zlomenou klíční kost :,( Prosím máte s tím někdo „zkušenost“ jak dlouho se hojí apod. Moc děkuji za jakoukoliv reakci a radu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
17.10.17 18:25

@kanka80 Ahoj, syn ji měl zlomenou ve 14 měsících, hojilo se to opravdu rychle, tu fixační osmičku měl tuším 10 dní, pak jen kontrola a vše OK. Ani neplakal, hrál si, jen první dvě noci se budil v noci, fňuknul a zase spinkal.
Ať je to brzo dobré :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
17.10.17 19:18

@Jaromilka U nás taktéž, osmičková fixace 14 dní, pak bylo vše v poho. Malej brečel akorát první noc, pak byl v pohodě. Akorát tedy už mu bylo 2,5 roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
18.10.17 21:41

@Jaromilka @pampalin Moc děkuji za reakce a @Jaromilka musel ležet nebo jaký měl klidový režim? První den je za námi a já malého měla jen v postýlce na zádech nebo v náručí, na bříško jsem mu nedovolila se přetočit, ale chuďátko už by si moc chtěl zase hrát jak před tím :oops: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
19.10.17 11:57

@kanka80 vůbec nic speciálního nebylo třeba, hrál si jako normálně. Bude to brzo dobré, uvidíš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
21.11.17 16:56

Ahoj holky. Tak mame od neděle taky úraz. Syn 20 mesíců spadl z vyšší stoličky a má zlomenou klíční kost :-( neměla byste něktrá fotku ty fixace, kterou jste dostali?
Mně přijde ta co máme děsně nepohodlná. Ale malej ji snáší docela dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
21.11.17 20:33

@Lena1 fotku nemám, ale byla to taková zvláštní osmička, zkusím se podívat na net a přidám fotku, jestli najdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
21.11.17 20:35

Tohle je podobné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie