Zábrana na okna

852
22.1.13 11:12

Zábrana na okna

Ahoj, hledám nějakou zábranu proti otevření oken, jediné co jsem našla je proti většímu otevření když už je otevřeno, ale to nechci. Potřebuju něco na kliky u oken aby se nedali otevřít- nemyslím hned zámky, jen nějakou pojistku? poraďte něco takového. Běžná plastová okna..

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14090
22.1.13 11:15

Prodavají se přímo bezpečnostní pojistky do oken, na kličky ;) Mají je snad i v běžném obchodě třeba v Globusu jsem je viděla nedávno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
22.1.13 11:27
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
22.1.13 11:28
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
22.1.13 11:30

My máme v dětský púokoji odšroubovanou kliku a dáváme ji tam jen když chceme otevřít, už to tak bylo, když jsme se přistěhovali… :-) (Manžel napřed nadával jak špaček, když chtěl otevřít a klika mu zůstala v ruce :-D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
22.1.13 11:44

Ale ten zámek se musí navrtat ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
22.1.13 11:56

Já taky hledám pojistku na okno, ale všechno je na navrtání a to nechci. Ale třeba v Ikei prodávají multizámky, třeba na ledničku a tak, a dá se to nalepit, tak třeba toto.
 http://www.ikea.com/cz/cs/search/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
22.1.13 12:03

Taky už máme dost dlouho sundané kliky z oken (co si náš drak všude přisouvá židli a leze na ni a pak třeba na linku, která je přímo u okna)… Je to otravné, když chce člověk rychle otevřít, ale než by se mělo něco stát, tak radši tak. ;) A je to zadarmo a nic nevrtáš a neničíš. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
22.1.13 12:25

Zeptala bych se ve firme, ktera vam montovala plastova okna na klicky se zamkem. Je to klika, ktera se da zamknout na klicek a pak ji neotocis. Proste ty kliky vymenit za tyhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
22.1.13 14:49

@74paja díky za tip na ty kliky, už jsem na ně koukla. Třeba tady jsou: http://mosi.mimishop.cz/katalog.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
1.6.19 09:47

Ozivuji diskuzi, nevite nekdo o nejake siti ci zabrane do okna proti vypadnuti ditete? Na netu jsem nic nenasla, jen sit pro kocky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák