Pád ze židle u dospělého

7257
18.1.13 19:28

pád ze židle u dospělého

Ahoj, poraďte prosím. Hledala jsem něco v nástavcích na skříních, židle se mi převrátla a slítla jsem rovnou na záda a sekla jsem se do hlavy :( Jak moc je to nebezpečný? Třeští mi hlava, bolí mě podbřišek a záda. Psala jsem tu o nemoci syna, jsem už nějáká vyřízená a tím pádem nepozorná. Hrozí něco? Dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6945
18.1.13 19:30

Hele zavolej aspon na pohotovost, když tě to bolí at halvně neriskuješ :), a přeji at je to v pořádku, jinak každý pád muze být nebezpečný :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
18.1.13 19:34

Dík teď jsem tam volala, mám přijet dle vlastního uvážení a dle stavu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2428
18.1.13 19:39

Uvidíš, jak se budeš cítit. Pády jsou nevyzpytatelné :palec: Kolikrát pád z několika metrů a člověk si odnese naraženiny a někdy i „blbý“ pád ze stoličky může způsobit vážná poranění :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
18.1.13 19:43

Tak pokud začneš třeba zvracet, tak můžeš mít otřes mozku. :( Jinak záleží, jak moc tě to bude bolet, můžeš to mít „jen“ naražené, nebo i hůř. Těžko radit. :nevim: Můj taťka uklouzl na ledu a spadl na zadek. První den mu „nic“ nebylo, druhý den už nemohl vstát z postele. Nakonec nemocnice, zlomený krček, operace… :,( Držím palce, ať to nic není. Pokud by ses cítila špatně, raději se nech prohlédnout odborníkem. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
498
18.1.13 20:02

Já sebou takhle sekla loni na ledu. Plácla jsem sebou na záda, hlava mě bolela, ale jinak dobrý, takže jsem se sesbírala a dál chodila po krámech. Za hodinu a půl se mi udělalo špatně, začala jsem bejt zmatená a už jsem jela. Otřes mozku to byl. Tak se hlídej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
18.1.13 20:10

Oni ti v podstatě po telefonu nic jiného říct nemůžou…

Já bych ti asi doporučila, aby ses nechala aspoň zkontrolovat. Lepší jet zbytečně, než něco zanedbat.

Držím palce! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
18.1.13 20:29

Díky všem, syn je nemocný a do příštího týdne jsem sama, takže ho tu nemohu nechat. Sousedi odjeli na víkend, kamarádka taky, takže by tu musel být opravdu sám. Ale pokud něco jedu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
19.1.13 10:10

Mě porazil pitbul a schrastila jsem na obrubník, pád vlastně z metru. No byla jsem jak rozlámaná, ulomila jsem si dva zuby, ale tak k doktorovi jsem nešla. Chyba, druhej den ráno jsem se vzbudila a nehla krkem, nosila jsem krční límec dlouhou dobu a na chíře mě tak sjeli, to si nepřej zažít. Měla jsem nějak zakloněnou páteř a kdybych s tím byla blbě hnula, mohla jsem jezdit na vozíku :zed: :zed: :zed: Takže já bych si po takovém pádu sjela, pro jistotu. Jinak nedávno se mě snažil zabít syn, hodil mi pod nohy kousátko, šla jsem s velkou krabicí a narazila jsem si kostrč. Druhej den jsem šla na rentgen, protože mě to fest bolelo, ale byla jen naražená a natáhlé vazy. Manžel schrastil z mašiny na záda, asi metr nebo tak výška a je po operaci zad. Se mu zbortil kanálek :nevim: Takže prohlídkou nic nezkazíš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.1.13 10:57

Jednou jsem spadla na ledě na záda, zatmělo se mi před očima, potom se mě trošku motala a bolela hlava. Přešla jsem to. Po půl roce mi zjistili, že jsem měla zlomené obratle… Na pády opatrně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák