Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Pokud nemá na tom čele fakt ani flíček, tak to těžko byla velká rána
Pokud to nebylo třeba do fontanely, tak bych neplašila, kontrolovala při každém krmení zorničky, celkově stav dítěte, i bych třeba změřila teplotu.
Asi by to bylo lepší někam pro jistotu sjet, minule sem na sebe pustila iPad cca taky z 20 cm, a v prvni chvili sem myslela, ze mi to vyrazilo zuby…
No kdyz ani nevis kam mu spadl, jestli hranou, on je docela tezkej, zase miminka maji lebku mekkou, protoze priroda je na podobny pripady vybavila…
ja jako plasan bych asi jela.
oni mu kouknou na fontanelu, nesmi byt vypoukla, na zornicky, musi obe stejne velke, ale tak jestli neblinka, neplakal dlouho… ja myslim ze mu nic nebude.
ale je mrnavej a byla to fuska ho vyrodit, jak rika muj syn, tak bych radsi na pohotovost zajela. radsi zbytecne nez pozde.
Takových věcí se Ti stane ještě moc a moc… neboj.
Kdyby to byla taková rána, že by mu mohla ublížit, tak se rozhodně vzbudí dřív - a především bude mít na hlavičce přinejmenším nějakou stopu. Netahej ho po nemocnicích (samozřejmě, pokud se Ti nezdá nějak divný!), zbytečně Ti tam na pohotovosti chytne nějakou virózu, to pro něj bude momentálně mnohem horší. ![]()
Ja se ted schvalne tukla tabletem do cela a docela to je prda, natoz z 20 cm volnym padem…
Stane se to jeste mockrat to asi jo, ale 6 tydnu je fakt mrnous. a neudelal si to sam.
@obrazek píše:
Stane se to jeste mockrat to asi jo, ale 6 tydnu je fakt mrnous. a neudelal si to sam.
Tak tak, možna i za hysterku budem jeste kazda mockrát, ale jistota je jistota a i „ultralehký“ tablet při volným pádu nabere nějakou hmotnost…
@Anonymní píše:… čímž celkem padá možnost fraktury lebky.
Spadl 100% naplacato
Tím by to pro mne osobně bylo jasné. Rentgenovat šestitýdenní dítě bych v této popsané situaci považovala za mnohem větší zlo… (tablet pro zhodnocení hmotnosti mám doma na klíně, podotýkám… děti dvě).
Ahoj, chci se zeptat. Malý mi ležel zádama na prsou a já dělala něco na iPadu. Měla jsem ho cca 20 cm nad sebou. A asi jsem klimbla a iPad mi spadl. Nejspíš malému na čelo. Spal dál a asi za 10 vteřin začal brečet. Ale na hlavičce nic nemá… Je zvláštní, že ho to vůbec neprobralo :0… Opravdu doufám, že po té ráně jen spal… Co myslíte, mám někam jet nebo to nic nebude?