Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojky, před cca pul hodkou jsem nechala malyho v loznici jenom na chvilicku cca 15 vterin sem odbehla a malej ani netuším jak se mu to mohlo povest, si zaklínil hlavičku mezi přebalovák a stěnu. Hned jsem ho vytáhla. Ale bohužel teď má na hlavičce červenou rýhu a má to nateklý. Chová se uplně normálně zorničky normální. Stalo se Vám něco podobnýho? Nechci šílet vypadá a hlavně se chová úplně normálně…
![]()
Jak je malý „starý“? já bych se nebála. Mě dcerku týden starou starší dcera (2 roky) vyklopila z košíku. také jsem se bála, ale dr. mě uklidnila, že dítě zažije u porodu takové tlaky, že to je proti „malému“ pádu úplné nic.
To je jasný, že to má otlačený. to bude za chvilku pryč.
Je mu 7 měsíců. On padá furt, ale furt si stoupá. Tak na pády jsem si zvykla vždycky kontroluju jestli je vsechno vporadku. Ale to skřípnutí bylo hrozný. Děkuju za uklidnění ![]()
Já myslim že sám sebe moc skřípnout nemuže, horší by bylo kdyby ho někdo skřípnul, třeba do dvěří.
Kontrolovala bych furt i po celou noc-Budit jestli reaguje
určitě to bude v pořádku
To malá už si pěkně hlavičku otlouká. Chce se převalit a práskne se do hračky vedle ní. Myslím, že malé děti jsou víceméně z oceli ![]()
Taky jsme meli podobnou nehodu ve 3 mesicich, jako mamina s prvnim ditetem jsem samozrejme hnala do nemocnice, tam me uklidnili, ze hlavicka je pevnejsi nez se nam zda (spise strasili s klicnimi kosti) ale ty budete mit urco v poradku ![]()
Tak už klidně spinká, ale určitě budu kontrolovat. Taky mi příde že jsou z oceli nebo spíš z gumy. Hlavně ten první šok, chudáček malej. Každopádně mockrát děkuju ![]()
@Teasmajl píše:
Tak už klidně spinká, ale určitě budu kontrolovat. Taky mi příde že jsou z oceli nebo spíš z gumy. Hlavně ten první šok, chudáček malej. Každopádně mockrát děkuju
jejda taky pamutuju první pády a nehody, člověk by to obrečel za ně
ale jestli se choval normáně, nezvracel a tak, tak to bude v pohodě, ony ty děti asi vydrží víc než si myslíme. ![]()
Ne ne nezvracel, chvilku plakal, a pak se zas všemu smál a povídal, hlavně ta odřenina na hlavě. Jo patřila jsem k těm co říkají že se mě nikdy nic takovýho nestane. Jenomže stačí jen malá chvilička a je to…