Trhnutí hlavičky dozadu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
24.1.13 12:29

Trhnutí hlavičky dozadu

Ahoj, potřebuju se zeptat… Mám 7 týdenní mimčo a teď se mi stalo, že se mi při chování odrazilo od hrudníku a škublo hlavičkou dozadu. Jen tak tak jsem ho chytla že nespadl na zem, ale hlavou a krkem si pěkně trhl :(. Nemohlo se něco stát? :(.. Jsem z toho úplně hotová a hrozně si to teď vyčítám :(.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Gabika
24.1.13 12:42

Nebooooj, zas tak krehučkí nie sú :-) Oni ako sa vo vertikálnej polohe hýbu, tak i im samým tá hlavička padne dozadu, a úplne všetkému nezabrániš… :-)

• Citovat
  • Upravit
13837
24.1.13 12:42

Mně se to taky několikrát stalo - že trhla hlavou dozadu. Na pohotovost ani k lékaři jsem s tím nikdy nešla, samozřejmě, že kdyby se ti cokoliv nezdálo, tak lékaře pro svůj klid navštivte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
24.1.13 12:52

Děti jsou gumové, příště si dáš pozor, no.. stalo se mi taky, nikdy mu nic nebylo.. dr říkal, ať takové věci vůbec neřeším.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.13 12:54

Plakal jen chvíli, ale uz je to dobre. Spinka.. Tak mám strach, zatim hlavičku neudrží a vím, ze se musí podpirat. Nikde jsem nepřišla na to, co by se jim tím trhnutim mohlo stát :0

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.1.13 12:55

@martina.se pozor se snažím dávat porad, ale to jsou takové strašně blbe náhody které si pak strašně dlouho vyčítám :(

• Citovat
  • Upravit
Naima
24.1.13 13:08

Vaz si tímhle nezlomí, ale v krku jsou citlivé body, které se tím dráždí, což samozřejmě není prospěšné. Ale těžko se ti teď vzbudí uplakaný nerváček. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Naima
24.1.13 13:10

Na odbrknutí ho dávej radši do klubíčka, tak nemá hlavou trhnout žádnou šanci a je to lepší, než vzpřímená poloha.

• Citovat
  • Upravit
22614
24.1.13 13:13
@Anonymní píše:
Ahoj, potřebuju se zeptat… Mám 7 týdenní mimčo a teď se mi stalo, že se mi při chování odrazilo od hrudníku a škublo hlavičkou dozadu. Jen tak tak jsem ho chytla že nespadl na zem, ale hlavou a krkem si pěkně trhl :(. Nemohlo se něco stát? :(.. Jsem z toho úplně hotová a hrozně si to teď vyčítám :(.

neboj, určitě se mu nic nestalo, spíš plakal kvůli tomu, že se lekl ;) nám se to taky stalo, nikde jsme nebyli. Určitě to bude dobré :kytka: Nevyčřítej si nic, to se holt někdy stane. Příště si dáš větší pozor :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.13 13:18
@Naima píše:
Vaz si tímhle nezlomí, ale v krku jsou citlivé body, které se tím dráždí, což samozřejmě není prospěšné. Ale těžko se ti teď vzbudí uplakaný nerváček. :kytka:

a co se s těmi body muže stát? A poznalo by se to hned nebo až dyl.. Aby nemel nejake následky :0

• Citovat
  • Upravit
Naima
24.1.13 13:22
@Anonymní píše:
a co se s těmi body muže stát? A poznalo by se to hned nebo až dyl.. Aby nemel nejake následky :0

Jak jsem psala, dítě je pak dráždivější, uplakané atd., ale rozhodně ne z toho, že ti jednou trhlo hlavou dozadu. Podívej se, jak se klubíčkuje, je to lepší :)

• Citovat
  • Upravit
72725
24.1.13 13:23
@Anonymní píše:
@martina.se pozor se snažím dávat porad, ale to jsou takové strašně blbe náhody které si pak strašně dlouho vyčítám :(

nevyčítej si to.. prostě s tím příště počítej.. myslím, že se to stalo každé z nás, nečekáš to a mimčo sebou trhne a pod… bude dobré a Ty už o tom víš, příště dáš prostě pozor :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.1.13 13:24

Jo to jo, normálně to tak dělám, ted jsem ho jen chovala. Ležel mi na hrudníku a ja byla opera o gauč. A on ode mne jako by odskocil. Trhl sebou dozadu a tím se mu zvratila hlava :(

• Citovat
  • Upravit
101475
24.1.13 13:28
@Naima píše:
Na odbrknutí ho dávej radši do klubíčka, tak nemá hlavou trhnout žádnou šanci a je to lepší, než vzpřímená poloha.

To určitě :-) akorát to není poloha pro pobliónka :-( to můžu začít krmit znova :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
24.1.13 14:38
@j.a.n.i1 píše:
To určitě :-) akorát to není poloha pro pobliónka :-( to můžu začít krmit znova :think:

Tys mi to snad přivolala, můj nepoblion se u toho právě přiblinkal :). Je fakt, že pro poblioše, to není nejlepší, ale my jsme takto malého dávali po krmení s tím, že nožičky měl spíš jakoby v tureckém sedu (prostě kolena do stran), aby si neutlačoval bříško.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák