Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Nebooooj, zas tak krehučkí nie sú
Oni ako sa vo vertikálnej polohe hýbu, tak i im samým tá hlavička padne dozadu, a úplne všetkému nezabrániš… ![]()
Mně se to taky několikrát stalo - že trhla hlavou dozadu. Na pohotovost ani k lékaři jsem s tím nikdy nešla, samozřejmě, že kdyby se ti cokoliv nezdálo, tak lékaře pro svůj klid navštivte.
Děti jsou gumové, příště si dáš pozor, no.. stalo se mi taky, nikdy mu nic nebylo.. dr říkal, ať takové věci vůbec neřeším.. ![]()
Plakal jen chvíli, ale uz je to dobre. Spinka.. Tak mám strach, zatim hlavičku neudrží a vím, ze se musí podpirat. Nikde jsem nepřišla na to, co by se jim tím trhnutim mohlo stát :0
@martina.se pozor se snažím dávat porad, ale to jsou takové strašně blbe náhody které si pak strašně dlouho vyčítám ![]()
Vaz si tímhle nezlomí, ale v krku jsou citlivé body, které se tím dráždí, což samozřejmě není prospěšné. Ale těžko se ti teď vzbudí uplakaný nerváček. ![]()
Na odbrknutí ho dávej radši do klubíčka, tak nemá hlavou trhnout žádnou šanci a je to lepší, než vzpřímená poloha.
@Anonymní píše:
Ahoj, potřebuju se zeptat… Mám 7 týdenní mimčo a teď se mi stalo, že se mi při chování odrazilo od hrudníku a škublo hlavičkou dozadu. Jen tak tak jsem ho chytla že nespadl na zem, ale hlavou a krkem si pěkně trhl. Nemohlo se něco stát?
.. Jsem z toho úplně hotová a hrozně si to teď vyčítám
.
neboj, určitě se mu nic nestalo, spíš plakal kvůli tomu, že se lekl
nám se to taky stalo, nikde jsme nebyli. Určitě to bude dobré
Nevyčřítej si nic, to se holt někdy stane. Příště si dáš větší pozor ![]()
@Naima píše:
Vaz si tímhle nezlomí, ale v krku jsou citlivé body, které se tím dráždí, což samozřejmě není prospěšné. Ale těžko se ti teď vzbudí uplakaný nerváček.
a co se s těmi body muže stát? A poznalo by se to hned nebo až dyl.. Aby nemel nejake následky :0
@Anonymní píše:
a co se s těmi body muže stát? A poznalo by se to hned nebo až dyl.. Aby nemel nejake následky :0
Jak jsem psala, dítě je pak dráždivější, uplakané atd., ale rozhodně ne z toho, že ti jednou trhlo hlavou dozadu. Podívej se, jak se klubíčkuje, je to lepší ![]()
@Anonymní píše:
@martina.se pozor se snažím dávat porad, ale to jsou takové strašně blbe náhody které si pak strašně dlouho vyčítám
nevyčítej si to.. prostě s tím příště počítej.. myslím, že se to stalo každé z nás, nečekáš to a mimčo sebou trhne a pod… bude dobré a Ty už o tom víš, příště dáš prostě pozor ![]()
Jo to jo, normálně to tak dělám, ted jsem ho jen chovala. Ležel mi na hrudníku a ja byla opera o gauč. A on ode mne jako by odskocil. Trhl sebou dozadu a tím se mu zvratila hlava ![]()
@Naima píše:
Na odbrknutí ho dávej radši do klubíčka, tak nemá hlavou trhnout žádnou šanci a je to lepší, než vzpřímená poloha.
To určitě
akorát to není poloha pro pobliónka
to můžu začít krmit znova ![]()
@j.a.n.i1 píše:
To určitěakorát to není poloha pro pobliónka
to můžu začít krmit znova
Tys mi to snad přivolala, můj nepoblion se u toho právě přiblinkal
. Je fakt, že pro poblioše, to není nejlepší, ale my jsme takto malého dávali po krmení s tím, že nožičky měl spíš jakoby v tureckém sedu (prostě kolena do stran), aby si neutlačoval bříško.
Ahoj, potřebuju se zeptat… Mám 7 týdenní mimčo a teď se mi stalo, že se mi při chování odrazilo od hrudníku a škublo hlavičkou dozadu. Jen tak tak jsem ho chytla že nespadl na zem, ale hlavou a krkem si pěkně trhl
. Nemohlo se něco stát?
.. Jsem z toho úplně hotová a hrozně si to teď vyčítám
.