Děti a rozvod - doporučte knihu

Anonymní
24.3.20 13:19

Děti a rozvod - doporučte knihu

Hezký den. Chtěla bych vás poprosit o doporučení opravdu dobré knihy, která mi pomůže pochopit pocity a potřeby mých dětí v době rozvodu a po něm. Která mi pomůže udelat ty správné kroky, bez ohledu na svoje pocity, tak aby byly šťastné i v neúplné rodině s jinou paní po tatinkove boku. Jak jim to vlastně vše vysvětlit, aby je to co nejméně zasáhlo. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
117
24.3.20 13:40

Knížku neporadím. Jen mě zaujalo jak to někdo bere zodpovědně. Je to super. Dík za takové lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5508
24.3.20 13:43
@Anonymní píše:
Hezký den. Chtěla bych vás poprosit o doporučení opravdu dobré knihy, která mi pomůže pochopit pocity a potřeby mých dětí v době rozvodu a po něm. Která mi pomůže udelat ty správné kroky, bez ohledu na svoje pocity, tak aby byly šťastné i v neúplné rodině s jinou paní po tatinkove boku. Jak jim to vlastně vše vysvětlit, aby je to co nejméně zasáhlo. Děkuji.

Jsi moje dítě od Jurgena Rudolpha. Vynikající čtení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
24.3.20 13:47

Jéé i když já teda kecám. Kdysi dávno jsem četla Slzy otců. To bylo teda čtení. Jak jsou někteří schopni manipulovat s dítětem atd…doporučuji. I když to asi není úpně to co hledáte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
24.3.20 15:05
@Anonymní píše:
´
Kniha „Otcem i po rozvodu“ autor Peter Ballnik…ač název přisuzuje jako čtení pro otce, tak určitě stojí za to, aby knihu přečetla i ženská část populace, které se rozvod /rozchod dotkne
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna