Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
Knížku neporadím. Jen mě zaujalo jak to někdo bere zodpovědně. Je to super. Dík za takové lidi.
@Anonymní píše:
Hezký den. Chtěla bych vás poprosit o doporučení opravdu dobré knihy, která mi pomůže pochopit pocity a potřeby mých dětí v době rozvodu a po něm. Která mi pomůže udelat ty správné kroky, bez ohledu na svoje pocity, tak aby byly šťastné i v neúplné rodině s jinou paní po tatinkove boku. Jak jim to vlastně vše vysvětlit, aby je to co nejméně zasáhlo. Děkuji.
Jsi moje dítě od Jurgena Rudolpha. Vynikající čtení.
Jéé i když já teda kecám. Kdysi dávno jsem četla Slzy otců. To bylo teda čtení. Jak jsou někteří schopni manipulovat s dítětem atd…doporučuji. I když to asi není úpně to co hledáte.
@Anonymní píše:´
Hezký den. Chtěla bych vás poprosit o doporučení opravdu dobré knihy, která mi pomůže pochopit pocity a potřeby mých dětí v době rozvodu a po něm. Která mi pomůže udelat ty správné kroky, bez ohledu na svoje pocity, tak aby byly šťastné i v neúplné rodině s jinou paní po tatinkove boku. Jak jim to vlastně vše vysvětlit, aby je to co nejméně zasáhlo. Děkuji.