Děti nejedí ve škole a školce. Vařili byste extra pro ně?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9199
4.12.25 19:45

@Keyllah všimni si zmínky o obézních dětech :mrgreen:. Píše člověk, který údajně cpe dítě pečivem ve velkém. Jedna velká nelogická komedie. Ale psss. Dělej, že tomu věříš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41536
4.12.25 19:46
@Kelsey1 píše: Více

jj, hlavně v případě 3letého nejedlíka, který najednou spořádá 5 rohlíku a biobagetu k tomu. Ze jí to není trapný, takhle hloupě lhát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9199
4.12.25 19:47
@Keyllah píše: Více

Andromeda nemá děti. Může jen takhle fantazírovat. Reálnou představu nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7539
4.12.25 20:01
@Aspera píše: Více

tak jasné dcera jako školková skoro nemlsala nebo jen vyjímečně. Přišla ze školky a byl oběd… A pak víceměně až večeře a to mívala polévky zeleninové…tak 3-4× týdně, nebo studená večeře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
4.12.25 20:12
@Aspera píše: Více

Ja mam děti žravé, ale s některými jídly, co doma běžně sní, mají ve škole problém. Právě třeba hrachová kaše apod - že to chutná jinak, divně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1159
4.12.25 20:36

Muj mladsi taky ve skolce nic neji, strasne me tim vytaci. Neji nic moc ani doma. Vetsinou se ho nepodari ani presvedcit aby ochutnal, neochutna ani kynute knedliky posypane kakaem. Z toho by se jeden zblaznil. My mame s muzem hodne HO, tak se u nas vari denne a deti maji moznost tepleho jidla k veceri kdyz chteji. Ale syn vetsinou nechce. Zrovna dneska se po skolce dojidal suchyma spagetama.

Ale pobavilo me tech 5 rohliku. Ja mam vzpominku z detstvi, kdy mi mohlo byt neco mezi 6-8 lety, kdy sem slavnostne mamce oznamila, ze sem prave snedla 8 rohliku. A mamka na to jen odevzdane odpovedela „no to je teda vyborny“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
4.12.25 20:41

Ono uprimne, nektere jidla ve skolnich jidelnach fakt nejsou lahoda… :D Ale kdyz vim, ze dite ty obedy neji, tak bych holt uvarila neco rychleho a ne abych nechala dite hladove :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7539
4.12.25 20:45
@Alenka200 píše: Více

Noo to by udělal každý soudný… místo zakládaní diskuzí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
4.12.25 20:52

No kdybych měla být živená z rohlíků a bio bagetek, tak budu mít taky pořád hlad. Aby člověk neměl hlad, potřebuje hlavně bílkoviny a vlákninu. U malých dětí je třeba s tou vlákninou být trochu opatrný, ale zařazení bílkovin nic nebrání… Takže kváskový chleba se šunkou je fajn svačina, ale opravdu to nenahradí flákotu. Dejte těm dětem maso, vejce, tvaroh. Prostě je naučte jíst plnohodnotně… A ideálně to postavte tak, aby největší a nejvydatnější jídlo nejedly večer. Zvyk celý den stravu flákat a pak tam večer před spaním naklopit velkou porci, je super způsob, jak si do budoucna zadělat na nadváhu a obezitu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5978
4.12.25 21:00

U nás je spíš výjimka studená večeře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
4.12.25 21:11

Mám 3 děti ve školce.
Děti taky jídlu moc nedají. Vyzvedávám je po obědě a po příjezdu domů říkají, že mají hlad.
Takže já vařím obědy. Štve mě to, nebaví mě to, ale tak prostě chci aby měly děti teplé jídlo a pořádně se najedly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vodnář-u-Topolu
4.12.25 21:18
@Tichošlápek píše: Více

Na druhou stranu mi připadá, že některé děti jsou živé jen ze vzduchu a pořád říkají, že nemají hlad. Ale když nevydávají žádnou energii, tak potom skoro žádnou nepotřebují. Dnes, aby člověk děcka přemlouval, ať jdou na chvíli ven.

• Citovat
  • Upravit
Vodnář-u-Topolu
4.12.25 21:20
@Ťarbík01 píše: Více

Tak si vytvořte nějaké základy do sklenic, nebo do mrazáku a pak to jsou už jen chvilkové záležitosti.

• Citovat
  • Upravit
21311
4.12.25 21:21

@Vodnář-u-Topolu tak to u nás nehrozí, mám dva kluky, žijeme na vesnici a lítají venku i v tomhle humusu :mrgreen: taky toho ovšem snědí jak malá armáda.

Pokud by tohle byla pravda a ne troll, pak vážně chudák kluk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect