Děti nosí čáp...?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23988
24.7.21 19:11
@Janča6 píše:
Tchyne vloni vedela driv nez manzel, ze jsem tehotna. Poznala to podle capa podezrele poletujiciho nad jeji hlavou :D Akorat se nam narodila holka :mrgreen:

Nějakej zmatenej čáp… :think: :nevim: 8) Nebo chyba skladníka v logistickém centru… :nevim: 8) Což mě přivádí na myšlenku, že hodně malýmu děcku bych asi řekl, že ho dovezla PPLka… :think: :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
24.7.21 19:18
@Quidity píše:
Pravdu a podat to s přihlédnutím k věku dítěte. Malým dětem stačí vysvětlení, že když se mají maminka s tatínkem rádi, tak vznikne miminko mamince v bříšku. Většinou jim to takto vysvětlit stačí. Postupně jak je dítě starší a hledá souvislosti, můžeš zacházet víc do podrobností.

Rekla jsem to s podrobnostmi hned.
Male deti to neresi, berou to jako fakt.
Nad detaily zacnou premyslet az trochu starsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
24.7.21 19:19
@bse.pedro píše:
Nějakej zmatenej čáp… :think: :nevim: 8) Nebo chyba skladníka v logistickém centru… :nevim: 8) Což mě přivádí na myšlenku, že hodně malýmu děcku bych asi řekl, že ho dovezla PPLka… :think: :nevim: 8)

Zmatenej cap. Nebo zrovna byly vsechny vrany busy. Nam se rodi jenom holky :mrgreen:

S tou PPLkou je to zajimava myslenka :D Ja jsem teda rada, ze nase deti celkem pobraly Byl jednou jeden zivot. Diky tomu jim od malicka muzu vysvetlovat ruzne vrozene vady :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23988
24.7.21 19:23
@Janča6 píše:
Zmatenej cap. Nebo zrovna byly vsechny vrany busy. Nam se rodi jenom holky :mrgreen:S tou PPLkou je to zajimava myslenka :D Ja jsem teda rada, ze nase deti celkem pobraly Byl jednou jeden zivot. Diky tomu jim od malicka muzu vysvetlovat ruzne vrozene vady :mrgreen:

Pár dílů toho seroše jsem viděl cca v 25 letech a dodnes z toho mám husinu, když si vzpomenu, že mi uvnitř pobíhá kdovíkolik jakejchsi trpajzlíků, mám z toho noční můry… 8o :roll: :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
25.7.21 01:26
@bse.pedro píše:
Takže když jsem dnes na louce za barákem viděl 7 čápů, nemusím mít obavy z nečekaného přírůstku… :nevim: :think: :nevim: 8)

Já jich viděla devět a otěhotněla jsem po dvaceti letech, tak si to hoď do rovnice, kdy to čeká tebe…

• Citovat
  • Upravit
27.7.21 00:27
@Darkandeep píše:
Nám teda nikdo takové věci nevykládal, prostě nám řekli že když se mají maminka s tatínkem moc rádi, vznikne v bříšku miminko a to se narodí..Pak jsem teda měla stresy, když jsem měla svou první „lásku“ jestli naaahodou nejsem taky těhotná, když se máme rádi :mrgreen: :mrgreen:

Ja taky =D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14630
27.7.21 00:56
@Fiducia píše:
@peta1003 jsem stejný ročník a o čápech mi nikdo nevykládal. My měli Petra, Idu a miminko :mrgreen:

Jooo, Petr, Ida a miminko, legendární :D Pořád mám to původní vydání a četla jsem to s dětmi, když jsem čekala třetího :D Pedroušku, pokud jsi stále zmatený, můžu ti klíčové stránky vyfotit a poslat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
27.7.21 01:04

Naši to obcházeli přes semínka, bříško atd.. nikdy úplně nelhali, ale ani to neřekli narovinu a od tý doby, co mi brácha, když byl malej řekl, že se děti kaděj, svýmu synovi řeknu narovinu pravdu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
27.7.21 07:25

@Michelle_M kdo je Pedrousek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14630
27.7.21 09:31
@peta1003 píše:
@Michelle_M kdo je Pedrousek?

Ale, tady zakladatel, my spolu občas máme důvěrnější chvilky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23988
27.7.21 09:36
@Michelle_M píše:
Jooo, Petr, Ida a miminko, legendární :D Pořád mám to původní vydání a četla jsem to s dětmi, když jsem čekala třetího :D Pedroušku, pokud jsi stále zmatený, můžu ti klíčové stránky vyfotit a poslat :mrgreen:

To bys byla móóóc hodná… Docela rád bych se konečně dozvěděl, kde se dá takový mimčo sehnat… Na Aukru, Bazoši, apod. jsem na žádnou nabídku nenarazil… :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23988
27.7.21 09:37
@Michelle_M píše:
Ale, tady zakladatel, my spolu občas máme důvěrnější chvilky :D

Ale PŠŠŠT… Je to tajný… ;) :oops: :oops: :oops: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
28.8.21 21:45
@Lucy75 píše:
Absolutně nesnáším lži, lhaní dětem a polopravdy!!

Já s tímto postojem souhlasím ale ze zvědavosti se zeptám - Ježíšek u vás taky nechodí? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí