Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
@zinuskaskoupuska tohle je čistě přírodní přípravek, nejsou to hormony ale směs bylin které mají nastartovat tu správnou funkci správných orgánů, takže to vyjde podle mě podobně, jestli si budu hlídat jídelníček a dostávat to do sebe věcma který nejim a budu je do sebe cpát s odporem, nebo sušenýma bylinkama který 2× za den spolknu v kapsli… u mě je problém že hodně věcí nejim. ted se snažim jíst zdravěji než dřív, víc ovoce a zeleniny, sladký nejim skoro vůbec, jen občas nějakou buchtu co upeču, ale i to je pro mě těžký protože většinu zeleniny a jiných zdravých věcí prostě nejim
@Jan-icka Samozřejmě, je to možnost, neodsuzuji to
já měla dřív podobný problém jako ty, ale naučila jsem ty potraviny lépe a chutněji upravovat, takže teďka už celá rodina jedeme na lepší stravě než třeba před rokem a baštíme to všichni a bez ofrků ![]()
Jak tak brouzdám po netu, narazila jsem na tento článek , kde popisují fáze zanášení organismu… zajímavý článek a zajímal by mě i vás názor, jestli s tím souhlasíte, prošli jste si podobnými fázemi nebo je to jen další faik
Hodně důležité je vyčistit střeva od nezvaných hostů. Vždyť jsou taková popelnice našeho těla, takže je jasný, že se tam objeví organismy, které tam nemají co dělat.
Pokud se cítíš líp, nevidím důvod, proč v tom nepokračovat. A průjem je asi součástí detoxikace. Nebála bych se ničeho ![]()
@zinuskaskoupuska píše:
Jak tak brouzdám po netu, narazila jsem na tento článek , kde popisují fáze zanášení organismu… zajímavý článek a zajímal by mě i vás názor, jestli s tím souhlasíte, prošli jste si podobnými fázemi nebo je to jen další faik
Díky za odkaz, to si asi pročtu, vypadá to zajímavě ![]()
@Takyjedna píše:
Ahoj, já si myslím, že právě ten průjem je očistný. Já zatím ještě kojím, ale až nebudu, plánuju taky očistu a našla jsem návod, jak to udělat. Přesný postup teď nevím, je to podle nějakého jogína a zprvu to vypadá dost nechutně prý vypiješ zprvu 1,5 litru slané vody - to tě prožene totálně několikrát, a očista je dokončená, až tebe bude téct jen průhledná voda. A pak se to ještě dožene heřmánkovým čajem a nakonec uvařenou rýži, omašťěnou máslem. Tak asi tak. Mám špatnou kůži, tak se na to těším, ale budu muset kvůli tomu sedět celý den doma
Ahoj, to je šakt prakšalána. Je potřeba ale dělat k ní cviky, které posunou vodu do střeva a nedojde k zadržení v žaludku. Pokud by voda nešla dál, vyčuráš ji. Pokud dál půjde, střeva pročistí. Mně se kdysi prakšalána povedla. Ale je to kompletní pouze se cviky, samotné pití nezmění nic.
Já používám kopřivu. Každé jaro jsem poslední roky ale unavená. Zjevně dělám někde chybu. ![]()
Dobrý večer, chci se vás zeptat, užívám doplňky stravy od Naturevia, mám je teď krátce, máte někdo zkušenosti?
Co se týče detoxu, tak jaký máte názor na ty detoxikační nápoje, čaje apod? Myslíte, že opravdu k něčemu jsou?
Za mě rozhodně, detox podstupuji dvakrát do roka a pocitově to člověk prostě pozná. Celkově po té „očistě“ tělo funguje úplně jinak. Je tu už takový můj rituál a neměnila bych.
@Karolinka95 Jak dlouho se ten detox musí dodržovat? A měla by si přímo doporučení na přípravek, díky kterému k detoxu dojde?
@AnettkaMalus Ten detox, co držím já, tak je tam víc těch možností. Já teda držím poctivě těch dní, ale je možné ho držet i déle. Když se podíváš na eshop dar z přírody, tak tam ty detoxikační kúry mají.
Já si pořídila domácí léčivou koupel s hnědou rašelinou od Rosenpharma, je to super nejen na celkovou detoxikaci, ale i na léčbu pohybového aparátu, nervové soustavy atd. A hlavně je to moc příjemný způsob jak se zbavit stresu.