Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Jj, já jsem se to také dozvěděla. Psala jsem si s jedním panem, který na webovce prodává chůvičky a sám mi to řekl, že ty 510 a 525 jsou málo hlasité. Tak jsme nakonec pořídili 535. Měla by být hlasitější než její předchůdkyně. O trošku hlasitější je, ale není to, co jsem si představovala, ale už mi to nevadí. Jsou tam světelné diody a když se něco děje, zablikají světelné diody, já popadnu chůvičku a chvíli poslouchám a pokud se něco děje tak teprve vyrážím. Už jsem si na to zvykla a teď můžu říct, že jsou fakt super.
Ahoj, tak my jsme koupili 525 a docela jsme s ní spokojení a hlasitost nám přijde dostačující. Ale když bychom byli někde ve větším hluku, tak sice hlasitost nestačí, ale zase jsou dobré ty diody - já to využívám při sekání trávy na zahradě - když blikají diody, ani nemusím vypínat sekačku, pouze přiložím chůvu k uchu a malou slyším a teprve pak vypínám sekajdu. Včera jsme schválně zkoušeli dosah a jsme taky spokojení, teď jen aby chůvičky byly bezporuchové a je to ![]()
Jakou vybrat chůvičku?
Na toto téma je teda hodně starých diskuzí a co jsem se dívala, tak některé modely v nich uváděné se už nevyrábí.
Takže prosím doporučení jakou chůvičku vybrat nyní?
Potřebuju aby měla velký dosah nejen na metry, ale i přes zdi. Aby zvládla i dvě patra v baráku a taky ze zahrady domů nebo naopak. Případně na dovolené v hotelu, z pokoje do restaurace a podobně.
Nebo poraďte jaký parametr je ještě nutné sledovat?
Díky za tipy ![]()
Pokud to chceš opravdu na dvě patra tak bych zvážila kameru. Přeci jenom létat nahoru a dolů při každém zvuku ![]()
(i když koukám že máš dvojčátka, a to nevím, v jedné postýlce asi nejsou ne?)
jinak si myslím že je to celkem jedno
my máme už podědenou philipsku a jsem spokojená ![]()
@Becky00
Každý má svou postýlku, ale doma chůvičku nepotřebujeme ve 2+kk je slyším všude a kdykoliv. Ale už jsem s nima jednou spala u rodičů a tam je to na patro a když jdu nachystat kočárek do garáže, tak dvě patra, nebo oni spali venku v kočárku a my jsme byli vevnitř, tak tam pořád někdo běhal je kontrolovat ![]()
Ale hlavně v květnu jedeme na minidovolenou a už bych si konečně taky chtěla něco užít
děti večer krásně usínají a spí, takže bych je nechala v pokoji a my bychom šli do restaurace
(a to nevím kolik bude pater a jak daleko).
@subsomi Já mám avent (philips), jsou sice celkem drahé, ale již přes 2 roky funguje bez chybičky.
@subsomi ahá, tak to bych asi brala i jen zvukovou.. na to občas to bude stačit.
S tou restaurací ti nevím, ono zase tak daleko to asi nepůjde.. navíc nikdy nevíš jestli ti to nezačne něco rušit
to už je ale vyšší dívčí a snad se najde někdo kdo poradí ![]()
Tak ty lepší digitální mají tolik kanálů, že se rušit nebudou, ale s dosahem nad 150 m nepočítej.
Máme taky philips avent a drahé nebyli v akci jsme je koupili za 1500 kč a bez chybičky hlavně jsou digitálná analogové nám dělali falešné zvuky a šuměli
Mám chuvičku tomy, je super, ještě žádný falešný poplach. Chodím se psem na pole před dům a chuva krásné dosáhne. Navíc mužů na dálku male sustit lampičku a zjistit teplotu v pokoji kde spinka. A ještě jako bonus jde napojit na monitor dechu tomy, a ten dech se zobrazuje i na chuvičce, takže na tom poli při venceni psa vidím, že malá v klidu dýchá.
Také jsem tenkrát vybírala chůvičku. Hlavně jsem chtěla, abych mimčo slyšela, i když se jen zavrtí. Nakonec jsem vybrala tuhle:
http://www.detske-chuvicky.cz/…lips-scd-535.
Kupovala jsem ji přesně na téhle webovce (tenkrát nebyla takhle drahá). Do diskuze jsem si i psala dotaz, jakou chůvičku by doporučili dle mých požadavků. A pan velmi ochotný a fakt tomu rozumí mi doporučil právě tuhle.
Hodně ten pan také chválil tuhle:
http://www.detske-chuvicky.cz/…ov-high-care
Každá chůvička má své klady a zápory. S tím dosahem chůvičky, mi právě ten pan řekl, že i když výrobce píše dosah např.330m ve skutečnosti je to jen 150m. Já občas nechám dítko (skoro 1rok) doma spinkat a jdu nakoupit - cca 100m a funguje mi i do obchodu.
Tak zkus na tu webovku také napsat, zda ti pán nějakou podle tvých požadavků neporadí.
Holky můžu se zepat, jak jste spokojené s tou 510 popřípadě nemá někdo 505?
Já si koupila starší a šly přesně týden, takže jsem musela objednat nové. ![]()
Můžu poprosit o doporučení obyč.(bez kamery) chůviček? Citlivé a nabíjení jak baterie tak síť. Moc děkuji