Dětská doktorka a noční buzení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Run
20807
14.2.13 20:56

Deti se neridi tim co by mely :-) mala ma sestnact mesicu a budi se porad, je teda kojena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101931
14.2.13 20:58

Každé dítě je jiné, některé spí celou noc již v pár týdnech… náš ve 20 měsících ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11736
14.2.13 20:58
@Leninek27 píše:
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat. Malé je 10.měsíců a pořád se mi budí v noci na jídlo. Od 3.měsíce nekojím, papá sunar.Ve dne jí krásně příkrmy a přesnídávky a na večeři sní celou misku kaše přibližně po sedmé hodině a po půl osmé chodí spát. Budí se už kolem půlnoci a pak kolem čtvrté, páté jak kdy. Chtěla jsem se zeptat od kdy by děti měly spát celou noc. Zkoušela jsem místo sunaru čaj, vodu, pochovat prostě všechno, ale ona pořád plakala. Děkuji za rady. Lenka

mojí dceři je 15 M a budí se na jídlo v noci 2×, plus na dudel x krát, od roka nekojím, ale cca od 10 M jsem dávala na noc Sunar + kojení, taky jsem zvědavá, kdy prospí celou noc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kaštinka
14.2.13 20:59

Děťátko chce curat. My dáváme NAD nočník přesně v dobu, jako dítě zakladatelky. Našemu dítěti je 16 měsíců. Dítě je v náruči nad vymesovaci nadobkou. Dítě uvolnim pomoci zvuku připadne i nabidnu prs pro snazší uvolnění. U prvního dítěte jsem se take domnivala, že se budi z hladu. Děti se v noci vzbudi z důvodů vyměšování. Informace v knize Ingrid Bauerové Bez plenky nebo na webu naší praxe www.ditebezplen.cz

• Citovat
  • Upravit
11736
14.2.13 21:01

@kaštinka to by moje malá musela čůrat i 3× za hodinu :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101931
14.2.13 21:03

@kaštinka Pokud by tahle teorie platila, tak by to dítko po vyčůrání usnulo, a ne až po nakojení :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
14.2.13 21:09
@Leninek27 píše:
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat. Malé je 10.měsíců a pořád se mi budí v noci na jídlo. Od 3.měsíce nekojím, papá sunar.Ve dne jí krásně příkrmy a přesnídávky a na večeři sní celou misku kaše přibližně po sedmé hodině a po půl osmé chodí spát. Budí se už kolem půlnoci a pak kolem čtvrté, páté jak kdy. Chtěla jsem se zeptat od kdy by děti měly spát celou noc. Zkoušela jsem místo sunaru čaj, vodu, pochovat prostě všechno, ale ona pořád plakala. Děkuji za rady. Lenka

Mě malá celou noc stále nespí, budí se na kojení a to už ji je 16 měsíců ;) Malej spal asi od 7 měsíců. Každé dítě je jiné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
14.2.13 21:11

@gabriela82 jéé, jsme na tom stejně. Kdy se chystáš kojení odbourat? ja tedy zatím vůbec nevím… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
14.2.13 22:01

Nepotěším, má dcerka,27 měsíců, se budí stále tak dvakrát, třikrát za noc, chce pít, řekla bych závislost. Každé dítě je prostě jiné, syn mi spal už jako novorozenec i 5 hodin a od 5.měsíce, jelikož už nebyl kojený, celou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
14.2.13 22:13

Naše malá má rok a budí se mi 2× v noci :), přes den jí příkrmy, ovoce zeleninu, pečivo s něčím a stejně se budí, nevím kde je chyba :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
15.2.13 08:26

@ivodička no vzhledem k tomu, že jiný dítě asi nikdy mít nebudu, asi nikdy :mrgreen: Bude to těžký.. Včera jsem zkusila prso nedat a jen jí uklidňovat, no natáhla jsem to o hodinu - na půl hodiny usnula a tu druhou to od kňourání dotáhla na solidní (ale vzeklej, né nešťastnej řev) Uvidíme co bude dnes.. Jako já jsem ochotná jí kojit dlouho, ale v noci každé dvě hodiny mi příjde už moc.. Takže se to budu postupně snažit natáhnout..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí