Dětská matrace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
9.6.11 10:53

My jsme kupovali tuto matraci a přijde nám super :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.6.11 21:53
tulen píše:
Ahoj holky. Můžete mi prosím poradit nějakou dobrou dětskou matraci? Když jsme kupovali postýlku, tak jsme ji koupili i s nebesy, mantinely, dekou, polštářem, povlečení a s molitanovou matrací. Tehdy jsem nad tím nějak zvlášt neuvažovala. .....Ale ted mi přijde, že ta matrace je dost tenká a nekvalitní. Máte nějaký tip? Slyšela jsem, že jsou dobré pružinové nebo kokosové. A kde jste ty svoje sehnaly?Díky moc za vaše odpovědi.

Ahojky, my máme kokosovou a je super. Je taková tvrdší, takže vhodná pro zádíčka míma. A nebyla ani drahá. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.6.11 13:22

Kokosová matrace

Ahojky ještě jednou dneska,

už jsem to nakousla v jednom tématu, ale tady je více odpovědí :-). Po dlouhém hledání jsem našla tuhle kokosovou matraci: http://www.sleepcentrum.cz/…ce-do-3-let/ jmenuje se Coco. Nebo přemýšlím nad tou druhou s latexem. Co si myslíte, která bude lepší? Máte s nimi někdo zkušenost? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AnnaMaria0381
26.6.11 19:35

Matrace

Ahoj Nikkol,
chtěla jsem se zeptat, v jakém městě a obchodě jsi zakoupila tu matraci. Děkuji Hana

• Citovat
  • Upravit
384
8.8.11 15:36

Matrace

Ahoj, můžete mi poradit prosím jaké máte pro miminka matrace a s jakou jste spokojení? Vím, že hodně upřednostňují kokosovou, ale chtěla bych třeba i poradit značku. Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
8.8.11 15:46

tak ja mam taky ze sleepcentra http://www.sleepcentrum.cz/…race-bambino ale ze studene peny, ma dve tvrdosti a je super prodysna + goretex. potah ktery neprotece..
ta kokosova co psala mariecerna tak nad tou jsem taky premyslela, je totiz cela z kokosu a kdyz je pojena latexem, tak pry min pousti ty vlakna..

btw na facebooku maji ted akci 15% http://www.facebook.com/sleepcentrum

Příspěvek upraven 08.08.11 v 16:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
8.8.11 16:03

My měli do postýlky tuto: http://www.domov-utulne.cz/…e-gita-plus/ Kupovala jsem přímo u výrobce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stehlikova
18.3.12 20:41

Matrace

Ahoj,

chtěla bych se zeptat na váš názor a případně zkušenost u matrace dormeo baby-pedic.

Moc děkuji za názory :)

• Citovat
  • Upravit
505
18.3.12 22:33

Nevím, každé dítě je asi jiné, ale to naše na tvrdé matraci sát nechce. Ze začátku (ještě v zavinovačce) v postýlce spala, ale jakmile z ní vyrostla nechtěla v postýlce být. Jednou jsem jí přenášela z naší postele, kde usnula schoulená na polštáři a zvedla jsem jí i s ním a vydržela spát. Myslela jsem nejprve, že je to náhoda, ale nebyla. Jednoduše jí vadí tvrdá matrace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xpisk03
20.4.12 13:26

KOKOSOVÁ????

Ahoj,

bavila jsem se ve specializované prodejně na téma matrace pro mimča a bylo mi řečeno, že je nesmysl kupovat kokosovou matraci, jelikož kokos je přírodní látka, která v sobě krásně drží roztoče a pak vznikají mimču alergie. Že chodí spousta maminek a vyžadují kokosovou matraci, přitom ale oni doporučují polyurethanovou pěnu, která je pro mimčo taky naprosto vyhovující a nebudou se v ní množit roztoči. K tomu ještě snímatelný nepropustný potah a mám prý to nejlepší, co pro mimčo mohu udělat.

Máte někd zkušensti i s tímto názorem?? díky :)

• Citovat
  • Upravit
7240
20.4.12 14:49

Holky a neprodáváte některá matraci? Docela by se mi hodila, ideálně tak do týdny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
20.4.12 15:14

Máte někdo zkušenosti s jinou než kokosovou, pohankovou matraci? Totiž, když dítěti proteče plena kokos nebo pohanka toto nasaje a začne plesnivět a množit se bakterie. Vím, že existují chrániče matrace ale ty ajsou na bázi igilitu a podobných neprodyšných materiálu. A v létě se malý spotí a má hned spoustu potniček. Takže sháním nějakou kvalitní matraci bez kokosu, pohanky atd. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
20.4.12 15:40

HOlky nechce se mi zakládat další obdobné téma, když tu tohle běží…
Nemáte někdo info, jak je to s matracema pro větší děti? Chceme malému (1,5 roku) už pomalu koupit normální dětskou postýlku 160×70 cm nebo obdobnou a jakou matraci na ni? Má mít dítko nějakou oporu jako dospělý (tak třeba zónovou matraci se studenou pěnou) nebo naopak ne, má stejně jako mimča ležet ještě na rovném?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
22.4.12 23:24

kkomik my máme z pur pěny s goretexovým potahem,počurane zatím jednou a potah to ustal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
23.4.12 09:45

Já myslím, že se to dneska zbytečně moc řeší. Já jako malá spávala na takové té klasicko kovové posteli s matrací proleželou, u babičky byla uprostřed dokonce podepřená cihlami, aby se tolik neprohýbala a v pohodě. :)
Ale tím samozřejmě neříkám, že bych dopustila, aby tak spalo moje dítě, to vůbec ne. Jen že není potřeba dělat si s tím až takovou hlavu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí