Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, oživuji diskuzi.
Má někdo další nápady? Příští týden pořádám oslavu a bude tam asi 15-20 dětí, holky, kluci 5-7let.
Máme to tedy v dětské herně, kde je herna s hračkami, pak tělocvična, kde bude i diskotéka a takový ten koutek s parukama a různýma papírovýma maskama na tyčkách..ale chtělo by to něco organizovaného možná..nevím, nikdy jsem takovou bandu dětí nehostila ![]()
Beru jakoukoliv radu a zkušenosti ![]()
PS: Děti jsou školkové, číst neumí..
Už tak je to organizované až až, nechte děti ať se zabaví sami, v takovém počtu to nebude problém.
@Romilda asi jo, vid? Nudit se snad nikdo nebude
je fakt, že jsem viděla na oslavách třeba malování na trička atd..ale při takovém počtu to je asi nereálné a ještě budou někteří courat, mají kroužky a tak..
@lucynka25 Myslím, že když si s nima organizovaně zatančíš macarenu, ptačí tanec atd.,tak to bude stačit. U nás to na karnevalu zabírá.
Já bych určitě nějakou společnou aktivitu měla připravenou. Možná na ni vůbec nedojde, ale může se stát, že děti začnou dělat blbiny a divočet a v takové chvíli je dobré je něčím zaměstnat, aby se nezačaly hádat nebo aby se nezranily. Každá skupinka dětí je jiná, některé si budou bez problémů hrát v klidu celé odpoledne, někdy ale stačí jeden - dva záškodníci a dobrá nálada je pryč.
Ten společný tanec je dobrý nápad, potom asi bude společná gratulace oslavenci s předáváním dárků a krájení dortu, to je taky zabaví.
Budou tam i ostatní maminky?