Dětská zubařka - oblbující sprej do nosu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
maminkaBeáta
8.2.16 09:28

@Caitlyn no vůbec není zač :) dokonce kamarádka chodí také na nějakou kliniku poblíž Rosic u Brna a tam „vrtají“ mléčné zoubky jakýmsi moderním způsobem, nějaký laserem - údajně nebolí to vůbec, jen svítí světýlko na zoubek. Takhle vydržely se všemi mléčnými zoubky do vypadnutí + dva špatné vytrhly. Nic nevrtali. To u nás na klinice nemají, ale je to také zajímavá metoda pro děti super. Asi to ten kaz nevyléčí zcela, ale pokud jsem pochopila, tak to zastaví zvětšování toho kazu, zabije bakterie v tom atd.

• Citovat
  • Upravit
6160
15.2.16 17:37

@maminkaBeáta
Zítra tam budu volat (Proclinic), dnes to u naší zubařky neklaplo. Žádný sprej se nekonal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3035
10.3.16 21:33

@Taciras znam v ostrave:( to je pro tebe ale dost z ruky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
10.3.16 22:00

@Taciras ahoj, zkus zavolat tady http://www.mechurka.com/, dělají i děti v sedaci a myslím, že už i na pojišťovnu…nebo ještě tohle http://www.usmejtese.cz/, tam by se ale platilo víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
10.3.16 22:09

nespolupracující dospělí u zubaře

Ahoj a nevíte který zubař používá něco znecitlivujícího pro dospělé? Já se totiž děsně bojím zubařů. A to od doby co mi trhali poslední osmičku. Takže když mi vrtají zuby tak přichází i mudr z dětského, která je na druhé strany budovy podívat, co se to tam děje. Moc díky za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
10.3.16 22:11

@Taciras doporučuji si zavolat na recepci, vše vysvětlí konkrétněji :) držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
10.3.16 22:14

@ZuzkaCvrček ten entonox je fajn, já ho měla celé ošetření na nose a dýchala jsem si…cítila jsem se jako opilá :) zkus se zeptat tady http://www.usmejtese.cz/, jestli tě vezmou…používají taky znecitlivující gel před vpichem anestezie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2966
10.3.16 23:17
@ZuzkaCvrček píše:
Ahoj a nevíte který zubař používá něco znecitlivujícího pro dospělé? Já se totiž děsně bojím zubařů. A to od doby co mi trhali poslední osmičku. Takže když mi vrtají zuby tak přichází i mudr z dětského, která je na druhé strany budovy podívat, co se to tam děje. Moc díky za radu.

Hodní zubaři - Praha 8. Jsem též běžně neošetřitelný pacient. Dávají mi dýchat Entonox a teprve následně injekci. Výkon pak vnímám mírně mimo, částečně mám tendenci pospávat. Ale ten Entonox se samozřejmě platí. Po ošetření se může za půl hodiny i řídit. Já už bych bez toho fakt ošetření nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2966
11.3.16 08:34
@Taciras píše:
Hm, tak ti mají napsáno na webu, že berou nové pacienty, ale do telefonu mi tvrdili, že ne. Asi proto, že jsem nejprv popsala problém :roll:Potíž je, že synek není standardní pacient a já potřebuju někoho, kdo bude ochotný, nemá cenu se jen tak někam objednat :(

Tak to mě překvapuješ. Na chodbě mají ceduli, že přijímají nové pacienty. A mám pocit, že i na webových stránkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2966
11.3.16 08:53

@Taciras Tak jsem ti bohužel moc nepomohla. Ale přeji štěstí při dalším hledání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.