Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Malá mi začátkem října vyrostla z bot, byla jsem rozhodnutá, že už koupím zimní, ale bylo celkem teplo a všichni mi říkali, že na zimní je ještě brzo, tak jsem nakonec v akci koupila celoroční. Teď už teda budu muset naklusat do obchodu a koupit zimní, u nás sice ještě nesněží, ale venku už je zima, zvlášť po ránu.
No doteď celoroční Fare, ale dneska už je fakt na nule, takže začnu dávat i zimní. Ale s teplejší ponožkou se to ještě pořád dá, pokud teda nebude venku déle. Na nějaké přechody stačí celoroční.
Jak padly teploty ráno ke 4 stupňům, vytáhla jsem zimní. Pokud byly stále kolem 10 stupňů, používala jsem celoročky.
Zimní. Dneska byly 2 st. myslím, že by jim už v celoročkách byla zima. Dceři jsem zimní Superfity koupila jako první boty, protože teď začala chodit no musí se s tím nějak poprat. I když mají měkoučkou podrážku přece jen jsou to docela vysoký boty ![]()
No je fakt, že malá je víc v kočáře, jak venku, tak by možná zatím teplá ponožka ještě stačila. Chtěla jsem zimní koupit co nejpozději, aby malé pak dýl vydržely, ale už to odkládat nebudu, dneska už se vydáme na nákup ![]()
@BaMaK píše:
@Zdenuli U nás dneska sněžilo, takže zimní
probuh odkud jste, z profilu jsem se nedozvedela…
@Zdenuli když jen nasedneme do auta a jedeme do města, kde je to kousek venku, do obchodu, kousek venku, do nákupáku.. tak dám jarní/podzimní. Když je to o pobytu venku, procházce, do školky a tak, tak už jsem začala dávat tenhle týden zimní. Ráno už je jinovatka a pěkná zima.
To jsem zvědavá, co seženeme, malá má úzkou nohu, potřebuje šněrovací, co jsme zkoušeli na suchý zip, tak jí bylo široký.
@Zdenuli Přesedlal do zimních ve stejnou dobu jako já - tj. asi 10 dní zpět. Zvlášť po ránu už je kosa.
@Zdenuli Vybírejte ze Superfitů, jsou užší. Včera jsem taky koupila, šněrovací. A cena taky rozumná.
@FikuLenka píše:
@Zdenuli Vybírejte ze Superfitů, jsou užší. Včera jsem taky koupila, šněrovací. A cena taky rozumná.
Přesně to jsem chtěla napsat, za nás také Superfity. Mají je obě děti, krásně padnou nožku a šněrováním se hezky dotáhnou a jsou lehoučký. Jsme s nimi moc spokojení.